Adaugat:
02 Iunie 2017
Actualizat:
02 Iunie 2017
Rasol de vaca cu sos de rosii
- Se pune carnea la fiert in apa clocotita cu sare.
- Se inlatura spuma, apoi se adauga zarzavat de supa intreg.
- Se fierbe la foc mic.
- Cand carnea este fiarta, se taie in felii si se aseaza intr-o cratita.
- Se pun la fiert cateva rosii taiate felii cu o frunza de telina si sare. Cand zeama a scazut suficient, se frec rosiile prin sita.
- Sosul obtint se adauga la carne, se pune putin zahar, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba impreuna, la foc mic, cateva minute. Cand se ia de pe foc, se adauga o bucatica de unt cat o nuca.
- Se serveste cu garnitura de cartofi fierti, presarati cu patrunjel verde tocat.
Sursa Foto: http://www.metro.ro/public/site/metro-ro/get/249944/Fricandou%20de%20manzat%20la%20cuptor%20cu%20sos%20de%20ciuperci.jpg