SendviÈ™ cu ciuperci sotate
Sendvișurile cu ciuperci sotate se prepara ușor și rapid, sunt gustoase și aromate. Un deliciu!
Ingrediente
4 cornuri cu unt
500 g ciuperci
10 caței de usturoi
2 linguri cu unt
1 lingurița cu otet
2 linguri cu ulei
patrunjel
sare
piper
Mod de preparare
1. Curata ciupercile È™i taie-le în felii mai grosute. Trage-le în unt topit. Acopera cu un capac È™i lasa sa se înabuÈ™e.
2. La final, aromatizeaza cu verdeata tocata fin și condimenteaza cu sare și piper.
3. Separat, curata usturoiul și zdrobește-l. Freaca-l cu sare, dupa care adauga treptat uleiul, ca la maioneza, și apoi otetul.
4. Taie cornurile pe jumatate È™i ungele cu pasta de usturoi. AÈ™aza între ele ciuperci sotate din belÈ™ug. Sunt foarte bune atât calde, cât È™i dupa ce s-au racit.
Sursa foto: Facebook.com