Supă-cremă cu brânză
Supa-cremă cu brânză este delicată È™i fină, numai bună de servit musafirii mai pretenÈ›ioÈ™i.
Ingrediente
500 g cartofi
1 telina
1 radacina de patrunjel
1 conopida mica
1 broccoli mic
1 ceapa
1 morcov
200 g smântâna
300 g brânza telemea
1 cescuta cu lapte
sare
Mod de preparare
1. Taie cartofii cubuleÅ£e È™i pune-i la fiert în apă cu sare împreună cu ceapa, Å£elina, rădăcina de pătrunjel È™i un morcov.
2. Separat, fierbe broccoli È™i conopida desfăcută în bucheÅ£ele. Când legumele sunt aproape fierte, trece-le printr-o sită, mai puÅ£in ceapa È™i morcovul.
3. Crema astfel obÅ£inută subÅ£iaz-o cu smântâna È™i puÅ£in lapte. Lasă pe foc să mai dea în câteva clocote È™i potriveÈ™te gustul de sare.
4. ServeÈ™te supa-cremă fierbinte, cu brânza tăiată bastonaÈ™e.
Sursa foto: Facebook.com