Chocolate Muffins
Ingrediente:
- 3 oua
- 130 gr zahar
- 100 gr margarina (unt)
- 180 gr faina
- 150 ml lapte
- 100 gr ciocolata cu lapte
- 100 gr ciocolata amaruie
- 50 gr migdale (nuci, alune...ce va place mai mult)
- 1 zahar vanilat
- 1/2 praf de copt
Mod de preparare:
Se incalzeste laptele si se adauga ciocolata rupta bucatele amestecand pana se topeste, apoi se pune deoparte sa se raceasca. Mixam ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc, adaugam untul moale dupa care si laptele cu ciocolata topita. Incorporam faina amestecata cu praful de copt precum si migdalele maruntite. Compozitia obtinuta se imparte in forme tapetate cu hartii speciale pentru muffins, lasand un sfert din forma libera pentru a putea creste.
Se introduc in cuptorul preincalzit circa 20-25 minute, pana trec testul cu scobitoarea :).
Mod de servire
Chocolate muffins se servesc dupa ce se racesc si se pudreaza cu zahar. Sunt ideale la micul dejun.
Sursa Foto: Facebook.com