Alimentația de zi cu zi este foarte importantă pentru aspectul pielii noastre. Pentru a preveni apariția aspectului neplăcut de coajă de portocală, sau pentru a scăpa de el, trebue să avem grijă ce fel de alimente consumăm.
Citricele – lămâile, portocalele, grefele ajută la eliminarea toxinelor din organism È™i la echilibrarea pH-ului pielii. Putem folosi zeamă de lămâie în salate sau putem consuma suc proaspăt de portocale È™i grefe; efectele nu vor întârzia să apară.
Sfecla roÈ™ie – conÈ›ine licopen, un pigment cu putere antioxidantă care îmbunătățeÈ™te arderile la nivel celular. Sfecla roÈ™ie mai conÈ›ine potasiu È™i vitaminele A È™i E, care ajută la menÈ›inerea sănătății pielii.
Carnea albă È™i peÈ™tele – proteinele acestui tip de carne au efect diuretic. Sunt molecule grele care scot apa din fluxul sanguin, aceasta fiind mai apoi eliminată prin urină. Au efect invers sării, care reÈ›ine apa în organism.
Castravetele – conÈ›ine mult potasiu, unul dintre cele mai bune diuretice naturale. Elimină apa din organism È™i este prietenos cu silueta din cauza numărului redus de calorii pe care îl conÈ›ine. Ananasul este, de asemenea, un bun diuretic È™i bogat în potasiu.
Broccoli – conÈ›ine acid alfa lipoic, un antioxidant care este solubil în grăsimi. Astfel, compusul pătrune repede în membrana celulară, protejează organismul de radicalii liberi È™i favorizează metabolismul celular al glucozei. De asemenea, broccoli conÈ›ine vitamina C care stimulează tranzitul intestinal.
OÈ›etul de mere – câteva picături de oÈ›et de mere acÈ›ionează ca tonic digestiv, elimină toxinele din corp È™i excesul de apă.
Sursa foto: ://www.google.com/search?q=alimente+contra+celulitei&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwji2t3nopzfAhWI66QKHUY1Dw0Q_AUIDigB&biw=1920&bih=938#imgrc=eOPtBkXjefOo9M: