Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SANATATE
Adaugat: 21 Ianuarie 2021

        Ministrul Sănătății USR-PLUS, Vlad Voiculescu, s-a urcat pe cadavre și suferință pentru a obține o carieră în politică, avertizează reputatul medic psihiatru Gabriel Diaconu. Pentru modul în care Vlad Voiculescu conduce unul dintre cele mai importante ministere, medicul l-a numit „ministrul Harababură” și cere ca acesta să fie oprit „înainte să distrugă toate lucrurile bune făcute până acum”. 

 

        Într-o postare detaliată pe rețeaua de socializare, medicul Gabriel Diaconu spune că îi cunoaște „legendația” lui Voiculescu, „băiat cuminte, plecat în bejenie la studii, pâinea lui Dumnezeu, căra pastile cu valiza pentru bolnavii de cancer, s-a întors călare pe un măgar să reformeze sănătatea (coruptă) din România. Ce contează că traficul de medicamente este o infracțiune în Uniunea Europeană, povestea a atins suflete și a convins mii de români că e în regulă să iei pastile de pe net sau de la cunoștințe din Occident. Șarmant, Veve politicianul și-a făcut loc cu coatele unde s-a nimerit și în proces s-a cocoțat pe cadavre și suferință”.

 

        Medicul susține că Vlad Voiculescu s-a folosit de tragedia de la Colectiv pentru a ieși în evidență și „a mințit” când a spus că s-a ocupat de transportul victimelor în Austria. „Eu știu, de fapt, cine s-a ocupat de asta și n-a fost el. Eu eram la Vienna în noiembrie 2015. Dar Vlad n-are de unde ști asta. Consulul României de la acea vreme însă are să-și aducă aminte”, scrie Gabriel Diaconu.

 

        „Voiculescu n-a tresărit când a început să-și tragă sevă din tragedia victimelor Colectiv, dar și voluntarilor și entuziaștilor, cât să-și sporească anvergura politică. (…) Vlad Voiculescu este cel care a distrus transplantul în România, împreună cu Emanuel Ungureanu, astfel încât astăzi ne uităm la ruinele unui sistem care a salvat sute, dacă nu mii de vieți. N-a făcut-o din convingere, a făcut-o din pragmatism. Câțiva morți azi, câteva șanse mâine. Bineînțeles că el va spune că s-a luptat cu corupția de la ANT, că toți erau niște nemernici, că a fost puritatea și neprihănirea care l-au condus în luptă” mai spune medicul.

 

        Psihiatrul Gabriel Diaconu afirmă că puritatea și neprihănirea actualului ministru al Sănătății „a presupus și linșajul profesorului Burnei, acuzat pe nedrept și cu directa contribuție a DGA și doamnei Althamer, de tortură și rele tratamente aplicate pacientului, dar și mită, șpagă și foloase necuvenite. (…) Voiculescu însuși a dat pe surse presei că Burnei va fi arestat cu mascații la spital. Și trebuia să fie cu taraf și scandal public, că altfel nu ieșea bine sceneta”.

 

        „Alegerea lui Voiculescu în cabinetul Cîțu, negociată pe trepte de aceiași oameni care l-au propulsat acum 5 ani, ale căror investiții trebuiau cumva răsplătite, a declanșat o imensă harababură. Campania de vaccinare, cu structura ei de conducere și organizare decisă în CSAT, la începutul lui decembrie 2020, este făcută astăzi harcea-parcea de același entuziast cu cheiță, care nu vede dincolo de propriul orgoliu, aroganță și interesele pe care le reprezintă. (…)

 

        Cearta de fațadă dintre Emil Boc și Vlad Voiculescu, o pantomimă a complicității, ca și falia dintre Cîțu și Voiculescu, ascund, de fapt, intenția conjunctă a `prietenilor` din ambele partide de Coaliție de-a-și impune propriul joc, proprii oameni, respectiv propriile interese. Vreau să rămână scris: campania de vaccinare în România ori va rămâne construită pe scheletul militar logistic, ca în Israel, ori nu va fi construită deloc. Mii vor fi morți în cimitire, vor fi vieți sacrificate degeaba, iar când se va așterne praful, iar România va fi `privatizată` medical în felul dorit de `vizionarul` croitoraș și prietenii lui, prea puțin va mai rămâne de spus. Opriți-l careva pe ministrul Harababură, înainte să distrugă întreaga ceainărie și odată cu ea toate lucrurile bune făcute până acum” este o parte din mesajul medicului Gabriel Diaconu, postat pe rețeaua de socializare.

 

 

Citește și: Cinci întrebări fără răspuns cu privire la clasarea dubioasă a dosarului „Vlad Voiculescu”!

 

 

Urmărește-ne pe Facebook dacă ți-a plăcut articolul. Dă Like paginii noastre pentru a afla mai multe noutăți sau descarcă aplicația gratuit din Google Play!

 

 

Sursa foto: ://www.zf.ro/eveniment/vaccinarea-faza-pe-declaratii-contradictorii-in-plina-campanie-de-19862036


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
A fost promulgată legea care interzice vânzarea băuturilor energizante minorilor. Amenzi pentru operatorii economici care nu vor respecta prevederile
Președintele Iohannis a promulgat luni legea care interzice vânzarea...
 
Un senator PNL solicită ANRE să ia măsuri față de „atitudinea batjocoritoare a Electrica”
Senatorul Vlad Pufu solicită ANRE să facă verificări la compania d...
 
Adelina Pestrițu spune ce părere are soțul ei că și-a scos silicoanele: Rezultatul o să fie cel la care visez
Adelina Pestrițu și-a scos, în urmă cu 3 săptămâni, implanturil...
 
Este oficial! Examenul teoretic pentru permisul de conducere se va putea susține oriunde în țară
Examenul teoretic pentru permis se va putea da în orice localitate, n...
 
ANPC, recomandare pentru clienții unei bănci: Să meargă și să-și recupereze banii
„Le recomandăm să se prezinte la bancă pentru a intra în posesia...
 
Ministrul Sănătății, despre procesul cu Pfizer: N-am mai vrut să luăm un vaccin la care eficiența era total diferită
Alexandru Rafila a vorbit despre procesul pe care compania Pfizer l-a ...
 
Un fost rival al lui Putin spune că acesta este capabil să folosească arma nucleară pentru a câștiga în Ucraina
Mihail Hodorkovski susține că Putin poate folosi arma nucleară dac...
 
 
 
 
SHOWBIZ
 
Lili Sandu a vorbit despre relația cu Bogdan Stelea: Eram un copil care i-a dăruit inima...

» 18 Martie 2024 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
CNAIR atrage atenția asupra unui fake news: „Lista aceea este a camerelor pentru rovinietă”

» 18 Martie 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA CORPULUI
 
Alimente și băuturi care usucă pielea

» 18 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Cinci lucruri interesante despre singura cetate din România construită pe un con vulcanic

» 18 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL PRAHOVA
 
Situație cu iz penal la Piața Centrală din Câmpina. Consilier local: Domnule viceprimar, raportul ăsta e un fals!

» 18 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL PRAHOVA
 
Un Centru pentru Persoane Vârstnice și 16 stații de încărcare a mașinilor electrice, cele mai noi investiții care se vor face în Câmpina

» 15 Martie 2024 | Comentarii 0