Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
DECONCENTRATE
Adaugat: 11 Iulie 2013    Actualizat: 11 Iulie 2013

Şeful de la OPC se împrumută la vecini şi nu le mai dă banii înapoi

 

         Directorul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului este implicat într-un alt scandal. O fostă vecină a lui Mădălin Giurcău a povestit jurnaliştilor că acesta are să-i dea 800 de euro de mai bine de doi ani. Aceasta nu este singura datorie a acestuia. Potrivit declaraţiei de avere completată la numirea în funcţie, Giurcău avea datorii de 205.000 RON către bănci şi Finanţele Publice. Acesta va fi acţionat în judecată pentru recuperarea banilor.
         Cristina Ciobotaru susţine că Mădălin Giurcău, comisarul şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Gorj, i-a dat o teapă de 800 de euro, pe vremea când erau vecini de bloc. Acesta i-ar fi promis femeii că-i va da banii în două luni. Au trecut doi ani. „Cu aproximativ 2 ani de zile în urmă, eram vecini, a venit la mine acasă să-i împrumut 800 de euro, bani pe care nu i-am mai recuperat“, povesteşte femeia care vrea banii cu orice preţ, mai ales că a rămas şi fără slujbă.
         Aceasta a făcut plângere la poliţie. Giurcău a fost audiat şi a promis că în 2 luni îi va da foste vecine banii. „Am făcut plângere la poliţie, a fost audiat şi dl Giurcău, a recunoscut că a împrumutat 800 de euro şi a spus să-i las un răgaz de 2 luni de zile, dar nu mi i-a dat. O să-l dau în judecată“, a menţionat Cristina Ciobotaru. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei a confirmat plângerea făcută de târgujiancă. „Sunt efectuate cercetări sun aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere. Cauza va fi înaintată Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu“, a explicat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
         Deşi a recunoscut în faţa oamenilor legii că a împrumutat bani de la Cristina Ciobotaru, acesta refuză să-i mai dea înapoi pe motiv că aceasta  a vorbit cu presa.
         VICTIME
         Femeia nu este singura victimă a comisarului şef. O altă familie l-a împrumutat pe Mădălin Giurcău cu 2000 de euro, bani care nici până acum nu i-au fost restituiţi, iar şansele să recupereze banii sunt foarte mici.
         DATORII LA CĂMĂTARI
         Potrivit declaraţiei de avere depusă de Mădălin Giurcău la numirea în funcţie, avea datorii de 205.000 RON către bănci şi Finanţele Publice. Încă din acea vreme se vehicula faptul că Giurcău are datorii mult mai mari la cămătari, fapt susţinut şi de salariaţi în sesizare. Giurcău a răspuns acum câteva luni la această problemă, fiind interpelat de un telespectator al Gorj TV. „Dacă vă interesează care sunt datoriile mele la cămătari, vă dau lista cu ele şi poate mi le achitaţi dumneavoastră, că vă văd aşa curios să aflaţi de ele”, i-a replicat Giurcău telespectatorului.
         FIRME
         Giurcău Claudiu Mădălin a intrat în afaceri în 2006, când a înfiinţat împreună cu fratele său Giurcău Daniel Sever firmele Danynnys Company SRL şi Danynnys Press SRL. Soţia sa, Giurcău Loredana, a înfiinţat în 2007 firma Daninaserv SRL, având ca obiect principal de activitate întreţinerea şi curăţarea clădirilor. În ianuarie 2011, Giurcău Mădălin cesionează fratelui său acţiunile deţinute la Danynnys Press SRL şi Danynnys Company SRL. Potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, în iunie 2011 le mai cesionează o dată (---) lui Giurcău Mihaela Maria.

 

Sursa foto: facebook.com

GORJ
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0