Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Åžtiri È™i evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
DECONCENTRATE
Adaugat: 11 Iulie 2013

Comisarul șef de la Protecția Consumatorului, cercetat de poliție pentru o datorie neachitată

 

         Mădălin Giurcău, comisarul È™ef al Comisariatului JudeÅ£ean pentru ProtecÅ£ia Consumatorului Gorj, este cercetat pentru abuz de încredere de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu È™i de PoliÈ›ia Gorj, în urma unei plângeri depuse de către o fostă vecină. Cristina Ciobotaru îl acuză pe Giurcău de faptul că i-a împrumutat 800 de euro, bani pe care acesta nu i-a mai returnat.

         Cristina Ciobotaru, din Târgu-Jiu, susÈ›ine că Mădălin Giurcău a bătut, în urmă cu doi ani, la uÈ™a ei È™i i-a cerut să-i împrumute suma de 800 de euro. Femeia spune că i-a dat banii, cu condiÈ›ia să-i returneze în două săptămâni, dar nici până în ziua de azi nu a mai văzut vreun ban de la fostul său vecin care, între timp, a ajuns comisar È™ef al ProtecÈ›iei Consumatorului Gorj. La scurt timp după ce a primit banii, familia Giurcău s-a mutat din bloc. Cristina Ciobotaru spune că abia după un an l-a găsit pe Mădălin Giurcău, dar acesta a dus-o cu zăhărelul „În urma cu aproximativ doi ani, am împrumutat pe vecinul meu, în prezent fiind directorul ProtecÈ›iei Consumatorului Gorj, numitul Giurcău Claudiu Mădălin, cu suma de 800 euro. Cunoscându-mă cu soÈ›ia dânsului, a venit la mine, în urmă cu doi ani, È™i mi-a solicitat suma de 800 euro, motivând că-i este necesară pentru plata unor taxe de examen ce le avea de susÈ›inut la BucureÈ™ti, cu precizarea că îmi va restitui suma respectivă, de 800 euro, în cel mult două săptămâni, motivându-se că ar avea de încasat niÈ™te bani, pe firma dânsului, la serviciile pe care le prestase. După aproximativ o săptămână, domnul Giurcau Claudiu Madalin s-a mutat din blocul în care locuiam È™i nu a mai luat legătura cu mine. La termenul pe care l-am stabilit că-mi restituie banii, am încercat să îl contactez pe domnul Giurcău È™i pe soÈ›ia sa, ceea ce nu am reuÈ™it, deoarece numerele de telefon cu care corespondam cu soÈ›ia È™i domnul Giurcău nu mai erau valide. După o perioadă de aproximativ un an, am reuÈ™it să-l contactez È™i să port o discuÈ›ie cu domnul Giurcău, asupra împrumutului pe care i l-am dat. La momentul acela mi s-a motivat că nu mi-a putut restitui banii pentru că ar fi avut probleme familiale È™i-mi va restitui suma în cel mult o săptămână, dându-mi un număr de telefon ca să ne putem contacta. De atunci, l-am tot contactat la numărul de telefon dat de dânsul; de fiecare dată când discutam despre restituirea împrumutului, îmi spunea că îmi dă peste o săptămână, peste o lună È™i s-au făcut aproape doi ani“.

         A recunoscut la poliÈ›ie că a luat banii

         Neavând o altă soluÈ›ie pentru a-È™i recupera banii, femeia s-a adresat cu plângeri la PoliÈ›ie È™i la Parchet. Aceasta spune că Giurcău ar fi recunoscut la PoliÈ›ie că a primit banii È™i s-a angajat să-i returneze, lucru care nu s-a întâmplat: „Am fost audiaÈ›i la PoliÈ›ie È™i eu, È™i numitul Giurcău Claudiu Mădălin. MenÈ›ionez că domnul Giurcău Claudiu Mădălin a declarat că recunoaÈ™te că a împrumutat în urmă cu doi ani suma de 800 euro de la Ciobotaru Cristina È™i că nu a putut să-mi restituie suma în aceÈ™ti doi ani având unele probleme financiare, angajându-se în declaraÈ›ie că-mi restituie suma în termen de două luni. După expirarea termenului la care s-a angajat, l-am contactat telefonic; după o discuÈ›ie purtată cu dânsul, a spus să nu-l mai deranjez, că dacă nu mi i-a dat în aceÈ™ti doi ani, nu o să-i mai văd niciodată, afirmând că funcÈ›ia È™i cunoÈ™tinÈ›ele pe care le are dânsul nu va păți nimic, mie nerămânându-mi altă soluÈ›ie decât acÈ›ionarea în justiÈ›ie“.
Mădălin Giurcău a negat că ar fi luat bani de la Cristina Ciobotaru, pentru că aceasta nu poate să dovedească în niciun fel: „Nu am nicio legătură cu această doamnă, iar dumneavoastră vă luaÅ£i după un om care nu are niciun act doveditor al celor spuse. Oficial, nu am ce să vorbesc cu dumneavoastră pe această temă. Dacă mergeÅ£i pe mâna unui om care nu are nimic doveditor, treaba dumneavoastră. Am lăsat pe prea mulÅ£i să-mi păteze imaginea. Redactorul care va da drumul la material, să îÅŸi asume răspunderea, ne vedem la instanţă!”.

         Caz asemănător È™i la DirecÈ›ia pentru ProtecÈ›ie Socială

         Nu este singurul caz de funcÈ›ionar public acuzat că a luat bani împrumut, după care a „uitat“ să-i mai returneze. Teodora Ciobanu, directoarea DirecÈ›iei de Asistență Socială din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, a fost dată în judecată de mai multe persoane pentru recuperarea unor sume de bani. Unul dintre păgubiÈ›i, Constantin Lungu, a acÈ›ionat-o în judecată pe Teodora Ciobanu È™i a câÈ™tigat. Pentru că nu există o altă soluÈ›ie pentru recuperarea banilor, instanÈ›a a stabilit punerea sechestrului pe casă È™i scoaterea la vânzare.

 

Sursa foto: facebook.com

GORJ
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Încep plățile către fermieri: 100 euro/hectar și 100 euro/UVM porc și pasăre
Ministerul Agriculturii anunță că fermierii urmează să primească...
 
Elevii, scrisoare deschisă pentru candidații alegerilor locale: Să se angajeze să prioritizeze educația!
Consiliul Național al Elevilor a transmis o scrisoare deschisă candi...
 
ANM anunță vreme caldă în minivacanța care urmează, dar și precipitații în unele zone
Vreme caldă și precipitații izolate în minivacanța de 1 Mai și P...
 
Mii de restaurante din stațiunile turistice au fost controlate de ANSVSA: S-au dat amenzi de peste 2 milioane de lei
Inspectorii ANSVSA au controlat în ultima săptămână mii de restau...
 
Sfaturile unui Părinte în pragul Paștelui: Nu vă umpleți doar cu pregătiri de mâncăruri
Părintele Pimen Vlad a oferit românilor o serie de sfaturi în pragu...
 
Să fim recunoscători! Hristos a Înviat!
Paște 2024. Sărbători luminate, tuturor românilor!
 
Atenție români! Nu se eliberează documente în perioada următoare
Ministerul Afacerilor Interne anunță că în perioada 1-6 mai nu se ...
 
Atenție șoferi! Restricții în trafic pe autostrada A1, de marți până vineri
Centrul Infotrafic anunță că de marți, 7 mai, și până vineri, 1...
 
 
 
 
ECONOMIE
 
Din 13 mai, românii pot investi în titluri de stat TEZAUR cu dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an

» 11 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INTERNATIONALE
 
Zelenski vrea tot mai multe arme de la Europa: Facem presiuni maxime asupra partenerilor noștri

» 10 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Fier de călcat sau stație de călcat - Iată ce oferă amândouă ca să știi ce să alegi

» 11 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Satul Gura Siriului nominalizat la concursul Best Turism Villages 2024

» 11 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BUZAU
 
Cîrjan: Municipiul Râmnicu Sărat se află pe drumul cel bun

» 10 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BOTOSANI
 
Comuna Stăuceni face economie la buget cu ajutorul tehnologiei moderne

» 08 Mai 2024 | Comentarii 0