Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Åžtiri È™i evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
DECONCENTRATE
Adaugat: 11 Iulie 2013    Actualizat: 11 Iulie 2013

Directorul CJAS Gorj acoperă infracțiuni grave

 

         Bazându-se pe incontestabilele sale calități de ginere al SperanÈ›ei Vînă, fost director al CJAS Gorj, È™i soÈ› al Iuliei Vînă, consilier local PSD È™i apropiată a premierului Victor Ponta, Daniel Bondoc s-a întors la conducerea CJAS Gorj exact la timp pentru a încălca legea accesului la informaÈ›ii de interes public È™i pentru a acoperi infracÈ›iunea de fals în declaraÈ›ii săvârÈ™ită de fostul ministru de Externe, Andrei Marga.

         AÈ™a cum iarna vine imediat ce se termină toamna, tot aÈ™a, independent de voinÈ›a È™i de calitățile lui, Daniel Bondoc este paraÈ™utat la conducerea Casei JudeÈ›ene de Asigurări de Sănătate Gorj imediat ce PSD – ul ajunge la putere. Când pică PSD – ul, pică È™i Bondoc, È™i nu mai aude nimeni nimic de el. Este un mod foarte palpitant de a-È›i consuma viaÈ›a: să aÈ™tepÈ›i venirea PSD-ului la guvernare È™i să te rogi să nu mai pice niciodată.

         Între două mandate de director la CJAS Gorj – v-aÈ›i convins toÈ›i – Bondoc dispare, el neavând nici măcar intenÈ›ia de a mima că e specialist în ceva. Un director sezonier de profesie, care nu există prin nimic în spaÈ›iul public, în pauzele dintre două mandate. Singura lui calitate, unanim recunoscută, este aceea de soÈ› al soÈ›iei sale, Iulia Vînă. În acest punct, se naÈ™te întrebarea: câÈ›i ani trebuie să mai doarmă Bondoc în fotoliul de director, ca să nu mai zică nimeni c-a rămas cu onoarea lui, de famelist convins, nereperată?

         Nu mai pun la socoteală un lucru cu adevărat greÈ›os: soacra lui Bondoc a fost, până de curând, director la CJAS Gorj!  Iată, deci, că la Tg Jiu funcÈ›iile nu se predau doar de la tată la fiu, ci È™i de la soacră la ginere…

         Bondoc È™i soÈ›ia câÈ™tigă cât vânzătorii de covrigi!

         Site-ul CJAS Gorj concurează cu mari È™anse la titlul de cea mai proastă interfață a unei instituÈ›ii publice din judeÈ›. La secÈ›iunea “DeclaraÈ›ii de avere”, în dreptul lui Daniel Bondoc, butonul de acces e nefuncÈ›ional…

         De ce? Pentru că dacă omul de rând ar vedea ce a declarat Bondoc, s-ar crăcăna de râs: niciun teren, niciun imobil, doar un salariu de 1000 lei pe lună, obÈ›inut ca angajat al unei societăți comerciale. SoÈ›ia Iulia Vînă, deÈ™i trăieÈ™te în condiÈ›ii de lux, într-un palat din buza cartierului Bicaz, se declară la fel de “amărâtă”: tot 1000 de lei salariu, de la acelaÈ™i SRL. Măi – măi, cât vânzătorii de covrigi!

         Ce m-a apucat cu Bondoc?

         În primul rând, faptul că deÈ™i n-are nicio legătură cu poziÈ›ia de director al CJAS Gorj, nici nu se străduieÈ™te să lase impresia că ar avea. Singurele lui ieÈ™iri publice din actualul mandat au fost de-a dreptul hilare, Bondoc spunând ceva de genul: sunt întru totul de acord ca Jiul să curgă de la deal la vale! Ca È™i cum, dacă s-ar opune, lucrurile ar sta altfel… Ca È™i cum n-ar mai introduce Călinoiu manager privat la Spitalul JudeÈ›ean sau ca È™i cum nu s-ar mai deschide Spitalul de la BumbeÈ™ti Jiu…

         Nicio clipă nu aÈ™teptam ca Bondoc, reînscăunat director la CJAS Gorj, să ia între pectorali mafia farmaciilor din Gorj. În schimb, să mimeze că respectă legi elementare ale statului român, da, mă aÈ™teptam…

         Bondoc muÈ™amalizează infracÈ›iuni grave

         GORJNEWS a dezvăluit că Adrian Gorun, preÈ™edintele Senatului UCB, va fi luat de ministrul de externe Andrei Marga într-o funcÈ›ie de conducere la nivelul MAE, pentru că Gorun îi plătise ilegal, mult timp, salariu de profesor la UCB, fără ca Marga să fi È›inut vreun curs. AÈ™a cum Gigi Becali îl are pe IonuÈ› LuÈ›u, la Steaua, sclav personal, tot aÈ™a îl are Gorun pe rectorul de paie Moise Bojincă la UCB. Imediat după dezvăluirea din GORJNEWS, Bojincă a semnat un comunicat cu antetul UCB, în care minte cu neruÈ™inare că Marga a fost profesor doar un semestru È™i că i s-au plătit doar 1900 lei, pentru activități de cercetare. AÈ™a cum anticipam, Gorun a fost cooptat de Marga în conducerea MAE. Mai mult, a rămas È™i după demiterea ministrului.

         Pentru a dovedi că Marga a fost plătit ilegal, am întrebat oficial CJAS Gorj în ce perioadă a achitat UCB, ca angajator, taxe pentru angajatul Marga È™i care este cuantumul acestor cotizaÈ›ii.

         Ce ne-a răspuns Bondoc? Întâi, a dat răspunsul pe care-l dă orice prost ce conduce o instituÈ›ie de stat: că acelea sunt date personale È™i că sunt exceptate de la liberul acces al cetățenilor. Adică, Bondoc spune că legea-i interzice să ne confirme dacă UCB i-a plătit sau nu bani publici unei persoane publice, Marga, È™i în ce perioadă!

         Apoi, într-un al doilea răspuns, Bondoc a fost de-a dreptul devastator prin “inteligenÈ›a” sa: ne-a explicat, pe înÈ›elesul nostru, că “în evidenÈ›ele CASJ Gorj, persoanele fizice pot fi identificate numai în baza CNP-ului”. Adică, nu poate accesa baza de date, pentru că ar însemna să tasteze CNP-ul lui Marga, care intră în categoria datelor personale! E deÈ™tept, de – aia a ajuns ce-a ajuns, e clar!

         Protectorul lui Adrian Gorun, fals în declaraÈ›ii

         Potrivit documentelor aflate în posesia noastră, UCB a cotizat mult timp la CJAS Gorj, ca angajator, pentru angajatul Andrei Marga. Deci, Marga a luat salariu de la UCB. SituaÈ›ia se împute grav de tot în declaraÈ›ia de avere a fostului ministru de externe, unde Marga aminteÈ™te doar veniturile obÈ›inute de la Universitatea BabeÈ™ Bolyai, din Cluj. Vom face publice toate aceste dovezi într-o amplă investigaÈ›ie, aflată în lucru în momentul de față.

GORJ
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Încep plățile către fermieri: 100 euro/hectar și 100 euro/UVM porc și pasăre
Ministerul Agriculturii anunță că fermierii urmează să primească...
 
Elevii, scrisoare deschisă pentru candidații alegerilor locale: Să se angajeze să prioritizeze educația!
Consiliul Național al Elevilor a transmis o scrisoare deschisă candi...
 
ANM anunță vreme caldă în minivacanța care urmează, dar și precipitații în unele zone
Vreme caldă și precipitații izolate în minivacanța de 1 Mai și P...
 
Mii de restaurante din stațiunile turistice au fost controlate de ANSVSA: S-au dat amenzi de peste 2 milioane de lei
Inspectorii ANSVSA au controlat în ultima săptămână mii de restau...
 
Sfaturile unui Părinte în pragul Paștelui: Nu vă umpleți doar cu pregătiri de mâncăruri
Părintele Pimen Vlad a oferit românilor o serie de sfaturi în pragu...
 
Să fim recunoscători! Hristos a Înviat!
Paște 2024. Sărbători luminate, tuturor românilor!
 
Atenție români! Nu se eliberează documente în perioada următoare
Ministerul Afacerilor Interne anunță că în perioada 1-6 mai nu se ...
 
Atenție șoferi! Restricții în trafic pe autostrada A1, de marți până vineri
Centrul Infotrafic anunță că de marți, 7 mai, și până vineri, 1...
 
 
 
 
ECONOMIE
 
Din 13 mai, românii pot investi în titluri de stat TEZAUR cu dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an

» 11 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INTERNATIONALE
 
Zelenski vrea tot mai multe arme de la Europa: Facem presiuni maxime asupra partenerilor noștri

» 10 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Fier de călcat sau stație de călcat - Iată ce oferă amândouă ca să știi ce să alegi

» 11 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Satul Gura Siriului nominalizat la concursul Best Turism Villages 2024

» 11 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BUZAU
 
Cîrjan: Municipiul Râmnicu Sărat se află pe drumul cel bun

» 10 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BOTOSANI
 
Comuna Stăuceni face economie la buget cu ajutorul tehnologiei moderne

» 08 Mai 2024 | Comentarii 0