Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SHOWBIZ
Adaugat: 27 Iulie 2013    Actualizat: 27 Iulie 2013

A fost patru ani iubitul Andreei Raicu, dar in mod sigur nu i-a spus divei cu ce se ocupa in secret! Calin Mailat, acuzat ca ar fi vrut sa asasineze patru romani incomozi, printre care si seful SIE!



         Calin Mailat a fost iubitul Andreei Raicu timp de patru ani. In aceasta perioada, el a fost in centrul unui imens scandal, numele sau aparand in niste inregistrari audio in care acesta ar fi pregatit asasinarea sefului SIE, Catalin Harnagea! Ordinul ar fi venit de la Sorin Ovidiu Vantu, care era deranjat de dezvaluirile afacerii FNI.
         Calin Mailat si Andreea Raicu s-au cunoscut la finalul anilor ’90 si au fost impreuna timp de patru ani. Relatia a fost recunoscuta chiar de Raicu, care fusese fotografiata in compania lui Mailat in 2004, la o nunta, la mai bine de doi ani dupa ce se despartisera, iar presa speculase ca ar fi reluat legatura cu acesta: “Am stat de vorba cu Calin Mailat. Vorbeam cu un om cu care am fost impreuna patru ani. E interzis?”, declara Raicu intr-un interviu din Evenimentul zilei.
         In 2001, Evenimentul zilei si Romania libera publicau stenogramele mai multor convorbiri telefonice in care iubitul lui Raicu din acea perioada discuta despre asasinarea lui Catalin Harnagea, seful Serviciului de Informatii Externe (SIE), ordin ce ar fi venit de la Sorin Ovidiu Vantu. Romania libera, care a reluat subiectul in 2010, nota: “Potrivit acestor acuzatii, confirmate chiar de seful SIE de la acea vreme, executia trebuia dusa la indeplinire de catre Calin Mailat, un interlop din cercul lui Vantu… Dintr-o inregistrare primita la redactia Evenimentului zilei reiesea ca pe asasini ii astepta deja plata, intr-o caseta de valori aflata la o banca, la care aveau acces Mailat si o femeie, a carei identitate nu a fost dezvaluita. Protagonistii convorbirilor se sfatuiau cum sa duca la indeplinire “operatiunea”. O varianta era sa-si impuste tinta in weekend, cand Harnagea mergea la Snagov sau la munte. S-a discutat apoi si posibilitatea cumpararii unei motociclete din targ sau furtul aranjat al unui scuter sau motociclete pe care sa o folosească la atentat. Tinta ar fi urmat sa fie impuscata la semafor, in plina zi, de pe motocicleta furata. Din inregistrari reiese clar ca au fost pregatiti banii pentru “comanda”, ca mai urgenta era asasinarea lui Harnagea: “sa terminam pe asta (comanda de asasinat) si vedem mai departe”. Protagonistii discutiei folosesc expresii ca intre asasini: “sa-l faca”, “tac-pa”, “poc-poc”. Calin Mailat, omul lui Vantu, spune clar: “Eu am dat comanda”".
         Ziarul mai dezvaluia ca, pe langa Harnagea, urmau sa fie asasinati ziaristii Petre Mihai Bacanu, Dan Andronic si omul de afaceri Dan Fischer, pe care Vantu ii considera vinovati de dezvaluirile privind scandalul FNI. De altfel, Bacanu il identifica, intr-un editorial, pe Mailat ca fiind omul pus de Vantu sa-l elimine: “Pot sa afirm ca intermediarul, cel care apare in stenograma crimei cu prenumele Calin, este CALIN MAILAT, un personaj din lumea interlopa, aflat in solda lui Sorin Ovidiu Vantu. Calin Mailat este folosit de SOV pentru tot soiul de operatiuni murdare, acesta avand legaturi cu lumea hotilor de masini, a traficantilor de droguri, fiind implicat si in operatiuni de spalare de bani. Anul trecut, Calin Mailat a fost identificat de Brigada Antiterorista a SRI ca fiind intermediarul folosit de SOV pentru a pune la cale asasinarea celor trei personaje incomode la vremea respectiva. Doar faptul ca cei platiti sa-i execute au fost speriati de perspectiva asasinarii directorului SIE si a directorului “Romaniei libere” a pus capat acestei prime povesti, killer-ii disparand in neant”.
         Intr-un material intitulat “Asasinul lui Harnagea, platit de SOV", saptamanalul Kamikaze scria despre fostul iubit al Andreei Raicu ca acesta a incasat, in iulie 1999, aproape 30 de miliarde de lei vechi de la Vantu: “Un alt nume interesant pe lista celor care au primit bani de la SOV este Calin Mailat. Un articol publicat de Romania libera arata ca in 2001 a izbucnit un scandal legat de o posibila tentativa de asasinare a lui Catalin Harnagea, seful SIE, la ordinul lui Vantu. Cel care ar fi trebuit sa faca asta era interlopul Calin Mailat, unul dintre oamenii mogulului. In iulie 1999, SOV virase intr-un cont al lui Mailat o suma de aproape 30 de miliarde de lei vechi”.

 

​Sursa foto: http://media.wowbiz.ro/image/201307/w635/media_137484579598355900.jpg


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă
Șeful politicii externe a UE îndeamnă țările europene să trimit...
 
Climatolog, despre schimbarea radicală a vremii: E un semnal de alarmă!
„E un semnal de alarmă că aceste fenomene se repetă”.
 
Ciucă spune de ce armata NU va fi obligatorie în România, în următorii doi ani
„Nu avem pregătită infrastructura necesară ca în următorii doi ...
 
De la anul va intra în vigoare obligativitatea colectării textilelor. Prețul hainelor ar urma să crească
Ministrul Mediului a anunțat că de la 1 ianuarie 2025, va intra în ...
 
Medic psiholog, despre consumul de droguri: Provoacă distrugere de neuroni și de sinapse
Un psiholog atrage atenția că marijuana comercializată la noi în ...
 
Deca, despre testarea antidrog în școli: Trebuie să existe un program național, accesibil din punct de vedere al costurilor
Ministrul Educației susține că școlile și liceele din țara noast...
 
Poșta Română: Program special între 1-6 mai. Detalii despre livrarea pensiilor
Cu ocazia minivacanței de 1 Mai și de Paște, Poșta Română va ave...
 
Studiu: Românii stau 9 zile din lună pe telefon. Medic: Apar probleme de sănătate fizică și psihică
Medicii avertizează că prea mult timp petrecut pe telefon poate cauz...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
ANSVSA: Neconformități între ce scrie pe eticheta produselor lactate și ceea ce conțin de fapt

» 29 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
EDUCATIE
 
Ministrul Educației, detalii despre admiterea la liceu: În luna mai se vor susține probele

» 29 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Cinci pași simpli prin care vei deveni mai atrăgătoare

» 29 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
S-a deschis Parcul Liniei Faza II, parte a celui mai lung parc liniar din Europa

» 29 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL TELEORMAN
 
Fostul prefect al Teleormanului candidează pentru funcția de primar al Municipiului Alexandria

» 29 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL NEAMT
 
Principalele proiecte ale candidatului PNL la Primăria Poiana Teiului

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0