În perioada 22-25 martie, în Alveola Kiseleff din Sectorul 1, va avea loc Festivalul Pescăresc de Buna Vestire, una dintre cele mai mari și așteptate sărbători religioase din Postul Paștelui.
La eveniment va participa renumitul bucătar Ovidiu Țigănuș – Bărbosu, recunoscut pentru clipurile video culinare pe care le face. Acesta va aduce în fața celor prezenți preparate tradiționale din pește și fructe de mare într-un show de neuitat, anunță organizatorii Autentic Events.
„Imaginează-ți sute de kilograme de pește și fructe de mare pregătite în cele mai ingenioase moduri posibile de către maeștrii bucătari din toate colțurile țării. De la scrumbie, hering, macrou, păstrăv, doradă, biban, crap novac, crap de dunăre, caras, somn, nisetru, biban roșu până la somon, scoici și fructe de mare, vei avea ocazia să descoperi arome și texturi captivante. Veți putea savura delicii precum saramura de crap, storceagul pescăresc, mititei sau chifteluțe din pește, precum și deserturi savuroase cum ar fi cozonaci, plăcinte, poale-n brâu de la mama lor din Bucovina, clătite, bubble waffles și multe altele” transmit organizatorii.
Pentru ca atmosfera să fie completă, vor exista o mulțime de activități și surprize pentru participanții de toate vârstele: ateliere de creație pentru copii, pictură, facepainting, concursuri (ex: Cel mai delicios borș de pește), show-uri culinare, momente artistice, degustări și povești pescărești.
Te-ar putea interesa: Cinci lucruri interesante despre singura cetate din România construită pe un con vulcanic!
Ne poți urmări pe Facebook sau poți descărca aplicația gratuit și te anunțăm noi când apare ceva nou!