A început Festivalul Autentic Urban Fest – Primăvara`n Bucate, care se desfășoară până mâine, 31 martie, inclusiv, în Alveola Kiseleff din Sectorul 1 al Capitalei. Evenimentul este un adevărat răsfăț culinar într-un peisaj deosebit de primăvară și este dedicat atât celor care sunt în Postul Paștelui ortodox, cât și celor care vor să se bucure de un festin dulce pentru Paștele catolic.
Dintre preparatele de post, organizatorii amintesc tocănițele de legume, garniturile primăvăratice, fasolea bătută, iahnie, mâncărurile de orez cu legume, varză călită, fasole la ceaun, vor fi chiar și sărmăluțe de post și zacuscă.
„Dacă te pregătești de Paștele catolic în stil mare sau pur și simplu ești un gurmand veritabil, pregătim grătare încărcate cu specialități din carne ce vor fi o adevărată încântare pentru mesele festive: pastrame aromate, cârnați de casă tradiționali, din carne de porc, vită și oaie, mititei, costițe și ciolane, pe gustul tuturor. Nu pot lipsi nici deserturile savuroase de dulce, pentru că tot aici, în centrul Festivalul, veți descoperi cei mai delicioși și dolofani cozonaci, checuri și prăjituri, alături de produse tradiționale, platouri cu afumături, brânzeturi atât tradiționale românești, cât și fine, gemuri și dulcețuri, și o varietate de băuturi pentru a completa experiența culinară. Vedeta evenimentului va fi, fără îndoială, PROȚAPUL ce va perpelii la foc continuu purcei și ciolane, împreună cu un berbecuț gata să încânte papilele gustative ale gurmanzilor” transmite Autentic Event.
Te-ar putea interesa: În mai se inaugurează Muzeul Ivan Patzaichin și un traseu verde numit „Delta lui Ivan”!
Urmărește-ne pe Facebook dacă vrei să fi la curent cu cele mai interesante știri!