Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
DEPUTATI
Adaugat: 05 Iulie 2013    Actualizat: 09 August 2013

Soţii Cornel şi Cornelia Negruţ s-au îmbogăţit prin fals şi uz de fals

 

         Cei doi au falsificat documente în baza cărora s-au împroprietărit abuziv
         Sub oblăduirea naşului Vasile Mureşan şi a cumetrilor extrem de influenţi în zonă, Cornel Negruţ, actualul director de la Clubul Sportiv Şcolar nr. 2 din Baia Mare, unde fiinţează şi un centru Naţional de Excelenţă în Volei – deh, omul nostru este e perspicace! – dar şi soţ al Corneliei Negruţ, fost şef la Vama Baia Mare, actual consilier local a făcut şi-a desfăcut ce-au vrut muşchii lui în această zonă.
         Pupile şi pile
         Greu de crezut, dar adevărat!
         Cei doi „beligeranţi” au jignit, au ameninţat, au intimidat, au udat canapeaua, vorba unei reclame.
         ŞTIAU că nu pot păţi nimic, că sunt puţini cei care au curajul să-I privească în ochi şi şi mai puţini cei capabili să rişte să-I înfrunte.
         Cornel Negruţ, Omul nostru a fost arătat cu degetul în stânga şi-n dreapta, reclamat că fură, că minte, că nu se supune legilor în vigoare. Efecte? Vax! De ce? Întrebare retorică!
         Cine să-l cerceteze pe finul celui care a fost comandant al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, apoi şef la 2,15 Maramureş, apoi chiar mâna dreaptă a celui supranumit „Vulpea”?!
         Cine s-o cerceteze pe cea pe care aproape toată lumea a bănuit-o că ar fi fost amanta exprimarului Cristian Anghel, acum deţinut de drept comun şi clopotar la biserica ortodoxă din Penitenciarul Tăuţii de Sus?!
         Fals deconspirat CHIAR de cel care cică l-ar fi făcut
         Despre fărădelegile celor doi soţi, precum şi despre cele ale acoliţilor lor scriu de o bună bucată de vreme, fiind, într-o altă ordine de idei, singurul jurnalist care s-a ţinut după ei ca şi cîinii africani atunci când aceştia îşi urmăresc prada.
         GHINIONUL LOR a venit din faptul că AU o schiţă de dezmembrare a imobilului care, cel puţin aşa după cum rezultă din toate ştampilele şi înscrisurile, AR FI FOST ÎNTOCMITĂ de către Darius Dobra, topograf autorizat.
         DAR, şi mai marele lor ghinion vine din faptul că eu, cunoscându-l pe acest băiat, i-am prezentat situaţia, documentele existente.
         Şi, STUPOARE! Darius a recunoscut imediat şi cu o seninătate dezarmantă CĂ NU EL A ÎNTOCMIT SCHIŢA, că NU EL A SEMNAT şi că NICI NU ÎL CUNOAŞTE pe numitul Cornel Negruţ.
         De altfel, urmărind cu atenţie documentele anexate prezentului articol, nu veţi avea cum să nu remarcaţi nu numai declaraţi ŞOCANTĂ – pentru ei! – a topografului Darius Dobra (documnetul 1), ci şi în câte locuri şi cu ce efecte au folosit cei doi soţi PENALI respectivul document falsificat şi neconform cu realitatea.
         Fals şi uz de fals GROSOLAN
         Hârtia falsificată de cei doi, în fapt hârtia care stă la baza întregii tărăşenii este SCHIŢA înregistrată de ei la Oficiul Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară sub nr. 4878/03.12.2004 (doc. 2).
         Hârtia apare ca fiind întocmită de Dobra Darius Mircea, topograf cu Certificatul de Autorizare seria MM nr. 219, pentru categoriile B şi C, în beneficiul lui Cornel Negruţ şi Andreea Florina Negruţ, fiica lui, fiică care, de fapt, nu locuieşte cu el.
         Schiţa CICĂ ar fi fost întocmită în data de 29.11.2004.
         Aşa cum rezultă din declaraţia lui Darius, el contestă şi faptul că ar fi întocmit şi semnat şi „memoriul tehnic” din data de 02.12.2004, deci, de dinainte de depunerea la OJCPI Maramureş.
         Cornel Negruţ îşi asumă public FALSUL
         Paradoxal, exact în aceeaşi dată de de 02.12.2004, după cum rezultă cât se poate de clar din documentele anexate, Negruţ Corneliu ÎŞI ASUMĂ PE PROPRIE RĂSPUNDERE toate documentele anexate dosarului depus la OJCPI Maramureş pentru întăbularea imobilului său.
         Deci şi Documentul falsificat.
         Iar acest fapt, aşa cum o să vedeţi din aceste documente anexate, a fost MEREU invocat de TOATE autorităţile, cum că Negruţ Cornel şi-a asumat TOT. Vezi şi răspunsul cu nr 7023/09.11.2010 al şefului OJCPI.
         No, amu să-l vedem!
         Fals la Prefectura Maramureş

         Uzând de aceste documente falsificate, dar şi bazandu-se constant pe relaţiile sale sus puse (în acea perioadă naşul Vasile Mureşan a fost, pe rând Comandant la IPJ Maramureş, apoi şef la 2,15 Maramureş, ea era şefă la Vama Baia Mare, iar Anghel era primar „cinstit”), omul nostru, cu tupeul caracteristic personajelor de joasă speţă, a depus – c-o seninătate dezarmantă şi pozând în cinstit – şi la Prefectura Maramureş o documentaţie.
         El a făcut asta conştient şi sfidând realitatea. Anume faptul că încă din Contractul de vânzare – cumpărare incheiat în 25 august 1987 (ataşat prezentului articol) suprafeţele din zonă erau clar delimitate, vezi şi schiţa 335/1985.
         Astfel, prin artificii şi tupeu, Cornel Negruţ obţine Ordinul nr. 1561/8 decembrie 2004, Ordin semnat de prefectul interimar Viorel Deghid, fost nomenclaturist şi comunist jegos ca şi Cornel Negruţ.
         Prin acest Ordin soţilor Negruţ li s-a atribuit o suprafaţă de teren lângă casa lor, suprafaţă clar identificată topo inclusiv în Ordin. Aşa, din senin!
         Ca să nu mai spunem de faptul că dacă cineva ar fi studiat cu atenţie documentele, lui Negruţ nu ar fi trebuit să i se dea nimic deoarece proprietarul adevărat pe acea suprafaţă de teren era Leş Florin Adrian şi nu al nostru actual parvenit.
         Anghel apare şi… dispare
         De precizat faptul că, paradoxal – sau nu?! – DAR EXACT în aceeaşi zi de 8.12.2004 în care prefectul Viorel Deghid dădea Ordinul cu pricina, Anghel al nostru - actualul deţinut de drept şi clopotar la biserica puşcăriei – făcea o adresă către Prefectură. EA are nr. 26.679/7.12.2004 la Primăria Baia Mare şi a fost înregistrată sub nr. 17.513/8.12.2004 la Prefectura Maramureş.
         Documentul este semnat CHIAR de Cristian Anghel!
         Mai mult, ca un jurnalist care ştie exact cât de greu şi de încet se mişcă actele între instituţiile statului, vă declar cu mâna pe inimă că AICI, în acest caz PREA s-au sincronizat perfect!
         IAR, la rândul ei, adresa lui Anghel către Prefectură e TOT imediat făcută, ca răspuns instantaneu la cererea făcută de Negruţ. Ce coincidenţă!
         Cornel cel grăbit
         După ce s-a văzut cu sacii în căruţă şi cu Ordinul în buzunar – ca să vedeţi ce repede funcţionează atunci când vor instituţiile noastre! – exact a doua zi, în data de 9 decembrie 2004 Cornel Negruţ a cerut Judecătoriei Baia Mare să-l întăbuleze IMEDIAT deoarece cică voia să-şi cumpere o maşină.
         Dar, înainte de asta, de la Primăria ŞOGORULUI Anghel a primit un Certificat fiscal cum că n-are datorii. Adică TÂT după ce s-a văzut cu Ordinul în buzunar.
         IAR asta, CA SĂ RĂMÂNEŢI CRUCIŢI şi ca să vă fie clar că e vorba de corupţie aici şi că el ERA SIGUR CĂ VA OBŢINE ORDINUL de la Viorel Deghid, cerea Certificatul cu menţiunea „adeverinţă notare CF cu suprafaţa de 997 mp” adică exact suprafaţa care avea să apară notată în Ordinul Prefectului. Deşi, accentuăm, la ora aia TERENUL ÎNCĂ ERA al Statului Român.
         Şi, mai facem o subliniere! El nu avea VOIE să primească gratuit acea suprafaţă de teren, ci numai să cumpere. Dar, autorităţile au găsit de cuviinţă să I-l dea pe gratis. Căe sărac, omul nostru… bogat!
         Semne multe de întrebare
         Dacă vă uitaţi la dresa semnată de Anghel către Prefectură avem cam acelaşi scris ca şi pe REFERATUL care a stat la baza emiterii acelei adrese.
         Paradoxal, adresa lui Anghel este înregistrată la Prefectură ca având nr. 26.679/7.12.2004, în timp ce Referatul rămâne cu nr. 26.079, dar fără dată!
         Tot paradoxal, tot în data de 6.12.2007, DECI TOT ÎNAINTE de eliberarea ORDINULUI, Rodica Brad, secretarul Primăriei Baia Mare şi Rodica Pandi, arhitectul şef – femei care nu îşi înşeală bărbaţii la „Pălăguţa”! – semnează două documente diferite. Unul cu ştampilă şi cu un anumit număr de semnături, altul fără ştampilă şi cu un alt număr de semnături. Ambele folosite de Cornel Negruţ în procese.
         Ilegalităţi flagrante
         NOI, acum, ca să nu vă plictisim – DAR ŞI PENTRU CĂ VREM CU TĂRIE CA AUTORITĂŢILE să îşi facă treaba şi să dezvăluie întreaga activitate înfracţională a acestor doi soţi, vă prezentăm şi alte documente.
         TOATE au avut la bază, într-un fel sau altul, direct sau indirect. Aceste documente neconforme cu realitatea.
         Restul e doar… un pestilenţial miros penal la curul celor doi şi al celor care le-au acoperit faptele penale şi fărădelegile atâta vreme.
         Vom reveni!

MARAMURES
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Încep plățile către fermieri: 100 euro/hectar și 100 euro/UVM porc și pasăre
Ministerul Agriculturii anunță că fermierii urmează să primească...
 
Metodologia Legii referitoare la diminuarea risipei alimentare, în dezbatere publică
Ministerul Agriculturii a anunțat că normele metodologice ale Legii ...
 
Atenție șoferi! Restricții în trafic pe autostrada A1, de marți până vineri
Centrul Infotrafic anunță că de marți, 7 mai, și până vineri, 1...
 
Să fim recunoscători! Hristos a Înviat!
Paște 2024. Sărbători luminate, tuturor românilor!
 
APIA: Se acordă 2,66 milioane lei pentru crescătorii de animale
Agenția de Plăți și intervenție pentru Agricultură anunță acor...
 
Crin Antonescu, despre viitorul președinte al României: Profil conturat de idei credibile
Crin Antonescu susține că nu îl interesează un nume sau o figură ...
 
Ploi, frig și vijelii în perioada următoare
Meteorologii anunță că vremea va fi mai rece decât normalul aceste...
 
 
 
 
ACTUALITATE
 
CFR Călători: Din 14-15 iunie, toate trenurile duc la Marea Neagră

» 18 Mai 2024 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Boloș: Guvernul trebuie să facă eforturi pentru a asigura un echilibru între deficit și realizarea investițiilor

» 17 Mai 2024 | Comentarii 0
 
COPII SANATOSI
 
Trei sfaturi simple pentru a-i ține pe copii departe de ecrane

» 18 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
În această seară se va putea vizita gratuit, în premieră, Muzeul Pompierilor Militari Brașoveni

» 18 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL ALBA
 
Două blocuri din Zlatna vor intra în lucrări de anvelopare

» 18 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL TIMIS
 
Primăria Timișoara a prelungit termenul de selecție pentru bugetarea participativă

» 17 Mai 2024 | Comentarii 0