Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SHOWBIZ
Adaugat: 12 Iunie 2013    Actualizat: 03 Iulie 2013

Scandal monstru intre Mihaela Radulescu si fostul sot

 

         Divortul Mihaelei Radulescu de Elan Schwartzenberg este inca o rana nevindecata! Pana azi, cei doi au evitat sa-si impute unul celuilalt vinovatia pentru esecul conjugal, insa – dupa ce Cancan a publicat un articol in care aratam ca vedeta s-a mutat la hotel – Mihaela a rabufnit.
         Vedeta Antenei 1 s-a suparat pe faptul ca in articolul respectiv s-a scris ca ea ar fi plecat cu bagajele de la Dani de acasa. Stiind ca ea locuieste cu actualul iubit si fotografiind-o la hotel cu masina ticsita de bagaje, reporterii Cancan au tras concluzia ca Mihaela venea de la garsoniera lui Dani. In realitate, n-a fost asa, drept pentru care publicatia si-a cerut public scuze! Lucrul acesta a enervat-o insa rau si a trimis la redactie un drept la replica virulent in care face acuzatii grave. Ziarul a hotarat sa publice integral acest atac fara precedent, insa a considerat firesc sa-l abordeze si pe Elan Schwartzenberg pentru a-l intreba ce pozitie are referitor la acuzatiile dure ale fostei sotii. Elan a refuzat sa comenteze spunand ca “despre fosta sotie si mama copilului numai de bine”, insa avocata lui, Maria Popescu, a tinut sa clarifice fiecare punct de acuzare in parte. Redam asadar dialogul uluitor (mai putin cateva propozitii) purtat de la distanta, intre Mihaela si Elan!
         Mihaela Radulescu: “Inca din titlul articolului lansati o minciuna care-mi prejudiciaza grav viata personala si incalca dreptul meu si al copilului meu, mai ales, la viata privata si la protejarea familiei. Nu am locuit niciodata la Dani, deci nu aveam cum sa ma mut de la el”.
         Cancan: Personal, Mihaela Radulescu si actualul ei iubit, Dani Otil, au declarat de-a lungul timpului, in numeroase publicatii, ca s-au mutat impreuna si ca locuiesc in garsoniera lui. Astfel, in “Cotidianul” din 20 noiembrie 2008, Dani Otil – intrebat de reporterul ziarului daca Mihaela s-a mutat la el – a raspuns: “Da. De mult. Ieri a primit si al II-lea sertar”. Apoi, in revista “The One” din ianuarie 2009, Mihaela declara: “Uite, azi-dimineata am plecat de acasa, dupa ce am spalat niste vase, am spalat pe jos, am dus gunoiul si am inchis usa unei garsoniere (n.n. – locuinta lui Dani)”.
Ulterior, in editia “Esquire” din ianuarie-februarie 2009, Mihaela a recunoscut: “Dani munceste dimineata, se scoala la 6 in fiecare zi, eu muncesc pana seara, cand ajung acasa el deja doarme si mai apucam doar niste minute dimineata.” Iata asadar dovada ca Mihaela a locuit impreuna cu Dani!
         “Fostul meu sot nu doreste sa faca nici macar partajul!”
         Mihaela Radulescu: “Am locuit mereu cu copilul meu, pana cand fostul meu sot, Elan Schwartzenberg, intr-o criza alcoolica la care au fost martori membri ai familiei mele cat si alte persoane, ne-a dat afara din locuinta de la Izvorani, noaptea. Am incercat sa tin aceste aspecte departe de ochii lumii, nu intru in detalii acum, dar articolul dumneavoastra imi ataca grav atat statutul de mama, cat si pe cel de persoana publica, iar pe copilul meu il pune in cea mai jenanta situatie morala. Ne-am mutat la hotel pentru ca fostul meu sot nu ne ofera o locuinta mie si copilului nostru si nu doreste sa faca nici macar partajul pe care l-ar face orice barbat cu caracter, daramite un milionar. De asemenea, exista si un alt aspect care ne impiedica sa mai locuim la Izvorani, in casa in care s-a nascut si a crescut copilul nostru, o proprietate de 5.000 de m2, in care locuiesc acum Elan si o familie care a contribuit la dorinta mea de a pleca de acolo cat mai repede”.
         Avocata lui Elan Schwartzenberg: “Referitor la partaj doamna Radulescu a insistat imediat dupa divort sa semneze o tranzactie in fata notarului prin care renunta la orice pretentie materiala in afara celor 2.000 de euro lunar, motivul probabil fiind dorinta dumneaei de a mediatiza (cum a si facut-o) independenta ei financiara cat si faptul ca nu a dorit nimic de la fostul sot.
         Altfel, toti prietenii si cunoscutii clientului meu nu l-au vazut niciodata ametit sau in stare de ebrietate. Doamna Radulescu nu a fost alungata din vila de la Izvorani, ci dimpotriva atunci cand in noaptea de duminica spre luni Mihaela a incercat – facand un scandal monstru in timpul noptii – sa stranga hainele copilului pentru a-l muta la hotel, clientul meu a apelat numarul de urgenta 112 si a chemat politia”.
         “M-a amenintat ca ma va lasa sa mor de foame, ca-mi va distruge familia!”
         Mihaela Radulescu: “Imi este jena sa intru in detalii, dar le voi face cunoscute, cu toate dovezile necesare, in instanta. Si la acest capitol bunul meu simt s-a dovedit o idee proasta, pentru ca nu am solicitat pana astazi nicio forma legala de partaj, sperand ca acest aspect se va rezolva pe cale amiabila. Toate fostele sotii de multimilionari pe care le cunosc au cerut si unele au si obtinut, milioane de la fostii soti. Eu mi-am intretinut singura nu numai viata mea toata, de la 18 ani incoace, dar si pe cea a familiei mele si a multora din jurul meu. Nu i-am cerut lui Elan nimic peste puterile lui, nimic peste litera legii, ci doar o casa decenta in care sa locuiesc cu fiul nostru. In mod absurd si trist, am ales sa locuiesc la hotel, pana cand Elan va avea decenta sa rezolve aceasta situatie. Intre timp, constat ceea ce stiti cu totii – cei care au bani multi isi rezolva mereu problemele altfel. Am fost amenintata in toate felurile de catre fostul meu sot – ca-mi va pune droguri in poseta ca sa le gaseasca politia, ca ma va lasa sa mor de foame, ca-mi va distruge familia, ca-mi va lua copilul cu orice chip, ca va plati martori sa zica oricand, orice rau despre mine. Stim cu totii ca in Romania multe lucruri se rezolva astfel, dar eu nu ma voi lasa umilita nici public, nici personal si voi lupta cu toate armele legale pentru a mi se respecta dreptul la ocrotirea familiei mele si la demnitatea de cetatean roman cu drepturi legale. Sunt o femeie celebra nu prin fapte reprobabile, ci printr-o cariera de succes incontestabil, sunt una dintre cele mai active persoane publice in domeniul umanitar si reprezint o voce puternica ce trebuie sa ridice ochii din pamant in astfel de situatii, chiar daca trebuie sa-si inghita toate lacrimile de durere si umilinta in fata ingerului de copil pe care-l are.”
         Avocata lui Elan Schwartzenberg: “Desi nu era obligat prin lege si in paralel doamna Radulescu afirma cu vehementa independenta ei financiara, clientul meu a continuat sa-i ofere doamnei acelasi statut financiar pe care-l avea in timpul casatoriei.”
         “De cand sunt amenintata, am mereu oameni in jurul copilului”
Mihaela Radulescu:
 “Scrieti cu incredibila ticalosie ca Ayan a tipat “nu vreau”, la intrarea in hotelul unde ne-am mutat. Nicio clipa copilul meu nu a tipat “nu vreau”, din cel putin 2 motive – copilul meu e foarte bine crescut si nu tipa niciodata si apoi era atat de nerabdator sa-si vada mama, incat spunea exact invers – “vreau la mama”. De cand sunt amenintata in atatea feluri marsave de catre fostul meu sot, am mereu oameni in jurul copilului si un microfon pe care mama mea il poarta in permanenta asupra ei, cata vreme e cu copilul meu. “Ajutoarele” la care faceti referire erau parintii mei, fratele meu, 4 prieteni, 2 agenti de paza pe care-i am in permanenta cu mine dupa ultimele intamplari neplacute cu Elan si Carmen, asistenta mea. Actiunea mutatului nu se petrece noaptea, ci seara, in jurul orei 20.30. Voi demonstra si in instanta ca nu numai dumneavoastra mintiti absolut cu nerusinare, dar si ca fostul meu sot are niste metode cel putin ciudate de a respecta legea in Romania si de a-si influenta cunostintele de la ziare sau alte institutii. De asemenea, va rog, daca tot stati la panda la usa hotelului, bine informati de fostul sot (singurul care stia unde ma voi muta, caci era firesc sa-l informez), sa nu mai faceti comentarii tendentioase despre copilul meu si nici sa n-o mai pozati pe mama mea, deoarece nu doreste sa devina persoana publica. Copilul meu nu pleaca dimineata in oras cu mama, ci la gradinita, cateodata cu mine, iar in diminetile in care incep sa muncesc mai devreme, cu mama mea, care-l si ia de la gradinita cand nu pot eu ajunge.”
         Cancan: Asa cum am aratat si in articolul publicat, Mihaela Radulescu s-a mutat la hotel – nu in jurul orei 20.30, cum sustine acum – ci totul a durat pana aproape de ora 22.00! Ea a ajuns la hotelul “Pullman Bucharest” (ex-Sofitel) la 21.30, iar baietelul ei a asteptat in masina (alaturi de bunica lui) inca 15 minute.
         Legat de refuzul fiului ei de a intra in hotel, fotoreporterul Cancan, care a surprins intreaga scena a declarat: “In timp ce Mihaela insotea valetul care ii cara bagajele in camera de hotel, mama vedetei si fiul, Ayan, au ramas in masina. La un moment dat, au iesit din masina si au asteptat langa, pana cand au primit un telefon. Intre timp, baietelul ii repeta bunicii lui “Nu vreau! Nu vreau!” Tipa. Se auzea destul de tare, pana in locul in care eram noi parcati si de unde faceam fotografii.”
         “Mihaela a cheltuit din conturile sotului suma de 150.000 de euro in ultimele sase luni”
         Mihaela Radulescu: “Sunt o mama care munceste si care trebuie sa-si intretina singura familia, asa incat mama mea imi este de un mare ajutor. Nu am avut niciodata bone la copil si orice insinuari ticaloase stiu sigur ca vin de pe tevile incarcate de gloante oarbe ale “vanatorului” Elan, caruia milioanele i-au intunecat nu numai mintea, ci si sufletul. Sunt nu numai luni de zile, ci ani de cand tac si nu spun nici cu cine m-a inselat fostul meu sot si nici la ce umilinte m-a supus, si nici cum a instrainat toate bunurile familiei, temporar, spre a scapa de partaj. Practic, in acest moment au devenit milionari peste noapte multi dintre angajatii si rudele lui. Nu ii voi permite sa ne taraie in aceasta mocirla, nici pe mine, nici pe copilul meu si voi iesi sa-mi apar familia cu orice pret. Nu am vrut niciodata sa ies la atac catre el, am crezut ca va intelege cat rau ii facem copilului nostru prin acest circ mediatic. Dupa ce am fost aratata cu degetul de o lume superficiala, e cazul sa le iau degetele si sa le indrept catre fapte reprobabile din trecutul si prezentul fostului meu sot, tocmai pentru a clarifica lucrurile atat public, cat si pentru a ma apara in fata atacurilor ilegale. Cunosc foste sotii de milionari care au fost batute de fata cu copiii lor, care locuiesc in cele mai sarace conditii, cu copiii lor cu tot, in vreme ce ei isi plimbau amantele la Monaco si pozeaza social langa toate personajele-cheie din politica si administratia romaneasca. De azi inainte voi vorbi atat in numele meu si al copilului meu umilit, cat si in numele acestor foste sotii terorizate de banii si mitocania fostilor lor soti.”
         Avocata lui Elan Schwartzenberg: “Clientul meu va poate pune la dispozitie extrasele cartii de credit ale doamnei Mihaela Radulescu platite integral din contul sotului care arata negru pe alb cheltuirea sumei de 150.000 de euro in ultimele 6 luni, toate cheltuielile fiind exclusiv pentru haine, posete, pantofi si deplasari in strainatate impreuna cu Dani Otil.”
         Mihaela Radulescu: “Ma uit ce comentarii sinistre si de o prostie fara margini nasc astfel de articole. Mi-e imposibil sa cred ca lumea aceasta infecta care va citeste minciunile si face comentariile acelea absolut jegoase la adresa unui copil de nici 5 ani si la adresa unei mame, a unei femei din Romania este lumea la care trebuie sa ne raportam, este Romania in care-mi va creste copilul. Va rog sa publicati integral acest drept la replica si sa nu-mi mai incalcati, mie si copilului meu, dreptul la ocrotirea vietii de familie si la propria imagine – sunt drepturi garantate atat de Constitutia Romaniei, cat si de Comisia Europeana a Drepturilor Omului. De asemenea, incalcati grav prevederile Legii 272 din 2004, cu privire la drepturile copilului, prin abuzarea emotionala la care imi supuneti copilul. Avocatii mei au ascultat deja inregistrarea completa a casetei din seara in care ne-am mutat la hotel si au concluzionat ca introducerea elementului mincinos – copilul a strigat “nu vreau” – este doar o modalitate perversa de a construi un caz in jurul unei alte prevederi legale si anume dreptul de participare, adica dreptul copilului de a fi implicat in deciziile care il privesc. Inregistrarea confirma fara dubiu ca Ayan era nerabdator sa vina la mama lui. Am rugat-o pe mama sa-l mai tina putin pana termin mutatul, tocmai pentru a-l aduce pe copil cand nu era atata lume si atatea bagaje in jur. Copilul, conform inregistrarii, spune “vreau la mama, mi-a zis ca o sa stam la hotel, ca in vacanta”… In cazul in care nu veti publica acest drept la replica il voi trimite drept scrisoare deschisa la toate publicatiile si va voi actiona in judecata, in conformitate cu legile romanesti si europene.”

 

Sursa foto: Facebook.com


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
CFR Călători: Mai multe trenuri vor circula în minivacanța de 1 Mai și Paște
CFR Călători a anunțat suplimentarea numărului de trenuri în peri...
 
MAE, avertisment pentru români în contextul conflictului dintre Israel și Iran
Alertă de călătorie și îndemn la precauție.
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă
Șeful politicii externe a UE îndeamnă țările europene să trimit...
 
Climatolog, despre schimbarea radicală a vremii: E un semnal de alarmă!
„E un semnal de alarmă că aceste fenomene se repetă”.
 
A fost adoptată Strategia Națională de Educație Financiară; are trei direcții de acțiune
Ministerul Educației a anunțat că Strategia Națională de Educați...
 
Ciucă spune de ce armata NU va fi obligatorie în România, în următorii doi ani
„Nu avem pregătită infrastructura necesară ca în următorii doi ...
 
De la anul va intra în vigoare obligativitatea colectării textilelor. Prețul hainelor ar urma să crească
Ministrul Mediului a anunțat că de la 1 ianuarie 2025, va intra în ...
 
Medic psiholog, despre consumul de droguri: Provoacă distrugere de neuroni și de sinapse
Un psiholog atrage atenția că marijuana comercializată la noi în ...
 
 
 
 
ACTUALITATE
 
MAE, atenționare de călătorie pentru 1 Mai

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
INTERNATIONALE
 
Macron: Să fim lucizi, Europa poate muri!

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
COPII SANATOSI
 
 Opt obiceiuri sănătoase în sarcină

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Sâmbătă, 27 aprilie, se redeschid Canionul și Tiroliana 7 Scări

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL NEAMT
 
Principalele proiecte ale candidatului PNL la Primăria Poiana Teiului

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL HUNEDOARA
 
Candidatul PNL la CJ Hunedoara: Județul merită să fie condus de o echipă liberală vizionară

» 25 Aprilie 2024 | Comentarii 0