Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SHOWBIZ
Adaugat: 04 Iunie 2013    Actualizat: 03 Iulie 2013

Bianca Dragusanu s-a bagat intr-un nou scandal - L-a enervat pe “Regele blanurilor din Romania”

 

         In ultima vreme, Bianca a fost luata in colimator de multe vedete din showbiz, fiind nevoita sa se ia la harta ba cu cei care se trezesc vorbind despre relatia ei cu iubitul Adrian Cristea, ba cu persoane care i-au comentat prestatia de la “Dansez pentru tine”. Mereu s-a scuzat ca ea e o persoana sincera, corecta si fara fite si ca nu intelege ce au oamenii cu ea. De curand, roscata a facut ce a facut si a mai intrat intr-un scandal!
         Reporterii WOWbiz.ro au aflat ce fite a facut Bianca in cadrul unei prezentari de moda ce a avut loc intr-un club renumit din Capitala. Roscata a acceptat sa defileze pentru designerul Daniel Margarit, care isi prezenta noua colectie de blanuri naturale de lux. Inainte de a urca pe podium insa, Bianca si-a dat seama ca haina de blana pe care i-o pregatise designerul nu i-ar mai fi pe plac. Conform unor surse din cadrul organizatorilor, Dragusanu l-ar fi intrebat pe Daniel Margarit de ce nu a facut o haina de blana cu trena special pentru ea. Dupa lungi discutii, a refuzat sa mai defileze intr-o blana de a designerului si a intrat pe scena imbracata in propria rochie.
         Contactat de catre reporterii WOWbiz.ro creatorul de moda nu a negat aceasta intamplare. “Am avut o prezentare, intr-adevar, eram in calitate de invitati, evenimentul fiind organizat de conducerea unui club bucurestean. Am fost onorat sa prezinte pentru noi Nicoleta Luciu, dar si Madalina Pamfile, pe care o vedeam pentru prima data in carne si oase. Este adevarat ca Bianca Dragusanu nu a purtat nicio haina de blana si a intrat pe scena in rochia ei. Ce fel de haina se astepta Bianca sa prezinte de nu i-a placut cea pe care i-am pregatit-o nu stiu si nici nu ma intereseaza", a declarat designerul Daniel Margarit pentru WOWbiz.ro. Suparat de ceea ce s-a intamplat, Daniel a completat: “O profesionista te jigneste cand nu doreste sa poarte o tinuta, o profesionista trebuind sa poarte orice i se da, in orice conditii de temperatura, umiditate, lumina, mediu, pentru ca tu, creatorul tinutelor, stabilesti cine ce poarta si cum trebuie sa fie ambientul pentru a crea acea stare pe care doresti s-o transmiti publicului”.
         Creatorul mai sustine ca nu ar fi la prima exerienta neplacuta ce o are protagonista pe Bianca: "In urma cu un an, am mai avut o prezentare intr-un club. Atunci, ca vedeta a fost Bianca Dragusanu alaturi de Laurette (pe vremea aceea gravida). La intrarea Biancai in scena, a lasat sa cada pe podium haina pe care o purta si nu a ridicat-o la intoarcere. Pot sa cred ca atunci a facut acest gest pentru ca, poate, se simtea rau... Este adevarat ca am fost afurisit si i-am reprosat, iar acum imi pare rau..".
         Daniel Margarit a colaborat, de-a lungul anilor, cu multe vedete, printre care Monica Gabor, Nicoleta Luciu, Anna Lesko, Monica Barladeanu, Gina Pistol, Daniela Crudu, Andreea Banica, Andreea Raicu si nu a avut niciodata probleme. “Cu mare drag mentionez          persoanele pe care le ador, persoanele cu care m-am intersectat si mi-au lasat o impresie placuta. In primul rand as mentiona-o pe Nicoleta Luciu, o fata tare misto si modesta, fara nici cea mai mica urma de fita, dar si pe sora ei, Iuliana Luciu, care este la fel de misto.          Anna Lesko care este foarte sofisticata in sensul bun al cuvantului, Gina Pistol, Silvia Launeanu, Daniela Crudu, Roxana Ionescu, Madalina Pamfile, sunt toate simpatice, modeste si fara fite. Pe Daniela Crudu mentionand-o ca pe vedeta cu care am ras cel mai mult, ea fiind un simbol al femeii distrate si cu capu-n nori”, a mai declarat Margarit pentru WOWbiz.ro.
         Designerul a colaborat foarte bine si cu Monica Gabor. “In urma cu 5-6 ani, Monica Gabor (pe atunci Columbeanu) a fost imaginea noastra. Am fost placut impresionat de prestatia ei, deoarece a fost profesionista in reprezentarea noastra. Desi venea la noi la magazin cu Rolls-Royce-ul condus de sofer, Monica niciodata nu se comporta ca o vedeta, ca o sotie de multimilionar. Era modesta, respectoasa, docila si cu o imensa dorinta de a invata repede, de a invata cat mai mult. Nu stiu de ce o considera lumea fitoasa”, ne-a spus Daniel Margarit. 

 

Sursa Foto: Facebook.com


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
MAE, avertisment pentru români în contextul conflictului dintre Israel și Iran
Alertă de călătorie și îndemn la precauție.
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă
Șeful politicii externe a UE îndeamnă țările europene să trimit...
 
Climatolog, despre schimbarea radicală a vremii: E un semnal de alarmă!
„E un semnal de alarmă că aceste fenomene se repetă”.
 
Ciucă spune de ce armata NU va fi obligatorie în România, în următorii doi ani
„Nu avem pregătită infrastructura necesară ca în următorii doi ...
 
De la anul va intra în vigoare obligativitatea colectării textilelor. Prețul hainelor ar urma să crească
Ministrul Mediului a anunțat că de la 1 ianuarie 2025, va intra în ...
 
Medic psiholog, despre consumul de droguri: Provoacă distrugere de neuroni și de sinapse
Un psiholog atrage atenția că marijuana comercializată la noi în ...
 
Deca, despre testarea antidrog în școli: Trebuie să existe un program național, accesibil din punct de vedere al costurilor
Ministrul Educației susține că școlile și liceele din țara noast...
 
Poșta Română: Program special între 1-6 mai. Detalii despre livrarea pensiilor
Cu ocazia minivacanței de 1 Mai și de Paște, Poșta Română va ave...
 
 
 
 
ACTUALITATE
 
MAE, atenționare de călătorie pentru 1 Mai

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
INTERNATIONALE
 
Macron: Să fim lucizi, Europa poate muri!

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
COPII SANATOSI
 
 Opt obiceiuri sănătoase în sarcină

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Sâmbătă, 27 aprilie, se redeschid Canionul și Tiroliana 7 Scări

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL NEAMT
 
Principalele proiecte ale candidatului PNL la Primăria Poiana Teiului

» 26 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL HUNEDOARA
 
Candidatul PNL la CJ Hunedoara: Județul merită să fie condus de o echipă liberală vizionară

» 25 Aprilie 2024 | Comentarii 0