Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Sport
 
SCRIMA
Adaugat: 10 Octombrie 2013

Rareș Dumitrescu

 

     Rareș Dumitrescu (n. 24 decembrie 1983, Brașov) este un scrimer român, legitimat la C.S. Dinamo București. A câștigat, împreună cu echipa României de sabie, medalia de argint la Jocurile Olimpice de vară din 2012, desfășurate la Londra. Rareș s-a apucat de sabie din copilărie, inspirat fiind de filmele Zorro. A absolvit Universitatea Transilvania din Brașov și are un masterat la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași.

 

     Palmares:

Vicecampion Olimpic cu echipa 2012;
Campion Mondial cu echipa 2009;
Vicecampion Mondial individual 2009;
Campion European cu echipa 2006;
Vicecampion European cu echipa 2009;
Locul III la Campionatul European 2005;
Castigator al Cupei Campionilor Europeni cu Dinamo Bucuresti in 2005, 2006 si 2008;
Campion National individual 2004, 2006, 2008, 2010;
Campion National cu echipa 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010.
 

Sursa foto: http://www.exclusivnews.ro/wp-content/uploads/2012/07/rares-dumitrescu.jpg

BRASOV
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
ACTUALITATE
 
Modificări la RCA. Constatarea amiabilă va putea fi completată și online

» 28 Mai 2022 | Comentarii 0
 
SHOWBIZ
 
Cosmina Păsărin spune cum își menține silueta: Am grijă să nu mănânc...

» 27 Mai 2022 | Comentarii 0
 
DIETA & FITNESS
 
3 alimente care te scapă de retenția de apă și ajută la slăbit

» 27 Mai 2022 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Delta Argeșului, un loc de recreere aproape de Capitală
GIURGIU
» 27 Mai 2022 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GIURGIU
 
Lucrările de reabilitare a Taberei Stejarul au început

» 28 Mai 2022 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BUZAU
 
Ce le răspunde primarul Toma celor care se plâng de șantierele din oraș

» 27 Mai 2022 | Comentarii 0