Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Administratie
 
STIRI BUCURESTI SECTORUL 5
Adaugat: 26 Ianuarie 2019

      Președintele PNL Sector 5, Cristian Olteanu critică atitudinea primarului #ZERO al Sectorului 5, Daniel Florea care în ultima ședință a Consiliului Local și-a adus `armata` de membri PSD Sector 5 pentru a amenința consilierii liberali ce nu sunt de acord cu așa-zisele proiecte ale edilului.

 

      „Asistăm cu toții, din păcate, la conduita abuzivă, ipocrită și nedemnă a primarului #ZERO, Daniel Florea. Ultimul circ organizat de acesta - ca de obicei, pe banii locuitorilor din Sectorul 5 - a constat într-o pseudo-ședință a Consiliului local. Convocată la Teatrul Elisabeta, aceasta nu s-a putut desfășura normal, din cauza membrilor PSD, invitați și manipulați de acest edil închipuit, pentru a huidui, amenința și înjura opoziția din Consiliu. Astfel, ignorând complet nu doar prevederile Legii Administrației publice locale, ci și normele elementare de bun simț, Daniel Florea a sperat că presiunea făcută de niște oameni chemați la comandă politică, asmuțiți împotriva consilierilor PNL, va da roade” a transmis vineri, printr-un comunicat de presă, Cristian Olteanu, președinte PNL Sector 5.

 

      Liberalul afirmă că toate aceste episoade reprezintă încercările primarului #ZERO să ascundă lipsa modernizărilor și reabilitărilor, a lucrărilor cu adevărat importante pentru comunitate care în aproape 3 ani de mandat nu au fost făcute. 

 

      „A fost încă un episod în care primarul #ZERO a încercat să-și ascundă neputința: în aproape 3 ani de mandat, acesta nu a reușit nicio anvelopare termică a blocurilor, nu a realizat sau reabilitat niciun parc din sector, nu a reamenajat nicio parcare existentă, nu a construit sau modernizat vreo școală sau grădiniță. Are însă planuri imobiliare ambițioase: achiziția de ruine pe care promite să le transforme în locuințe sociale, achiziții suspecte de terenuri și multe altele. Tocmai pentru că s-au opus acestor inițiative dubioase, aflate la limita legii, consilierii PNL au fost puși în față cu `armata` lui Florea: membrii PSD Sector 5 aduși într-o sală și instigați să amenințe pe cei care se opun `proiectelor` cu parfum de escrocherie” a explicat Olteanu.

 

      Acesta susține că numai în Sectorul 5 se fac evenimente inutile și foarte costisitoare, de aceea consilierii PNL au respins cheltuirea unor sume exorbitante și îi atrag atenția edilului „să își facă treaba” că altfel se va confrunta cu revolta locuitorilor „sfidați și batjocoriți”.

 

      „Respectându-și argumentele susținute în repetate rânduri, consilierii PNL au respins cheltuirea a peste un milion și jumătate de euro pentru 40 de apartamente într-un cămin de nefamiliști aflat în paragină, precum și a unei sume de o sută de mii de euro pentru achiziția unui teren cu destinația de parcare, în condițiile în care în 3 ani de mandat nu s-a reabilitat niciuna dintre parcările existente în Sectorul 5. Îl somez pe Daniel Florea să înceteze aceste practici abuzive, acuzând opoziția pentru propria incompetență, și să își facă treaba! Numai în Sectorul păstorit de acest incompetent e posibil ca mass-media să semnaleze că o firmă de apartament, cu un singur angajat, și cu activitate de videochat, a câștigat contractul pentru anveloparea termică a blocurilor. Doar în Sectorul 5 se organizează festivități pe cât de inutile pe atât de costisitoare pentru buzunarul locuitorilor. 

 

      Dincolo de revolta noastră, a liberalilor din Sectorul 5, primarul #ZERO se va confrunta cu cea a locuitorilor sătui de a fi sfidați și batjocoriți la ei acasă de acest accident al administrației. Sectorul 5 nu este moșia lui Florea, iar locuitorii săi nu sunt supușii celui mai slab primar din istorie!” conchide Cristian Olteanu, președinte PNL Sector 5.

 

 

Sursa foto: ://www.news.ro/politic-intern/daniel-florea-candidat-retras-cursa-functie-vicepresedinte-psd-s-urcat-scena-congresului-i-multumi-liviu-dragnea-multumesc-mi-dat-onoarea-conduce-organizatia-psd-sector-5-1922401110482018031717946692


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Primăria Câmpina va primi finanțare din fonduri europene pentru construirea unei săli de sport la Școala „B.P. Hașdeu” din municipiu
Ministerul Dezvoltării a semnat contractul de finanțare cu fonduri e...
 
Primarul comunei Florești anunță linie de transport pentru zona Răzoare
Primarul Bogdan Pivariu anunță înființarea unei linii de transport...
 
S-a terminat reabilitarea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare
Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de ...
 
Primarul din Focșani a amenințat viceprimarul orașului cu moartea
Cristian Misăilă, primarul Focșaniului, a amenințat-o pe Ana Maria...
 
Circa 70 de milioane de lei din bugetul de investiții al CJ Arad merg către Spitalul Județean
„Un sfert din bugetul de investiții al Consiliului Județean Arad m...
 
Primăria Vaslui va direcționa o parte din excedentul bugetar pe anul trecut către noul bazar
Întârzie lucrările la noul bazar din Vaslui, chiar dacă bani exist...
 
Patru primării din Teleorman vor primi peste 3 milioane de lei de la Guvern
Puțin peste 3 milioane de lei vor fi distribuie la patru primării di...
 
Nu s-a prezentat niciun ofertant la licitația Primăriei Deva pentru achiziționarea de autobuze electrice
Implementarea proiectului de modernizare a transportului în comun în...
 
 
 
 
SHOWBIZ
 
Oana Radu vrea să-și dacă două operații estetice: „O necesitate”

» 20 Aprilie 2021 | Comentarii 0
 
POLITICA
 
Dacian Cioloș, criticat dur de mai mulți membri USR: Oamenii nu sunt interesați de jocurile lui

» 20 Aprilie 2021 | Comentarii 0
 
BEAUTY
 
Cum să aplici corect fondul de ten

» 20 Aprilie 2021 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Băile Sărate de la Ocna Mureș se vor deschide în această toamnă
ALBA
» 20 Aprilie 2021 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BOTOSANI
 
CJ Botoșani: CNI va construi un ambulatoriu nou pentru Spitalul Județean `Mavromati`

» 20 Aprilie 2021 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL ARGES
 
Încep lucrările de reabilitare la Spitalul de Recuperare Brădet - proiect cu fonduri europene al CJ Argeș

» 19 Aprilie 2021 | Comentarii 0