Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
MINISTRI
Adaugat: 28 Iunie 2013    Actualizat: 18 August 2013

Varujan Vosganian - taur comunal cu copil din flori

 

         „Curentul“ a demarat o serie de investigaţii cu privire la profilul moral al persoanelor publice, politicieni cu pretenţii, dintre cei care dau lecţii zilnice romånilor pe ecranele televiziunilor, plini de ifose şi talente de tot felul. După Vadim Tudor, Tribunul homosexualilor, ne-a atras atenţia un politician autor şi de volume despre Dreapta şi rolul formativ al educaţiei creştine, inflamat oarecumva şi de morbul poeziei - una dintre poeziile sale ilustrează probabil traseul său politic  se intitulează „Varujan Vosganian născut nepregătit“.
         Deşi nepregătit, în general, Varujan a dovedit reale calităţi în alte sensuri, particulare, reuşind să devină un model ilustrativ de „personaj controversat, cu reputaţie de mare cuceritor“.
         Un portret al berbantului Vosganian a apărut într-o publicaţie dedicată poeziei, iar intervievatul nu a negat sau infirmat datele scoase la iveală de jurnalistul căruia i-a acordat interviul. În deschiderea materialului de presă, Vosganian este descris ca un veritabil taur comunal, punåndu-se accentul pe interesul acestuia faţă de lumea feminităţii, unde politicianul a pătruns în repetate rånduri, nu fără rezultate. „Femeile care i-au traversat viaţa, sau cărora el le-a traversat viaţa sunt, se pare, multe şi neapărat frumoase. Dacă ar fi să dăm crezare aluziilor din presă, în colecţia sa de cuceriri speciale s-ar afla şi Iolanda Stăniloiu, cu care ar avea un copil, sau Mioara Mantale“.
         În interviul acordat de Vosganian revistei de poezie mai apar şi alte perle interesante ale acestuia. De exemplu, rugat să definească „diferenţa dintre nevastă şi amantă“, Vosganian povesteşte: „Am colegi care sunt la a doua sau la a treia generaţie de neveste. Şi, implicit, la a doua sau a treia generaţie de copii“, şi continuă spunând: „Un copil este un obstacol în calea libertăţii unui bărbat“. Am dedus că se referă la situaţia sa, drept care reporterii „Curentul“ l-au contactat pe Varujan Vosganian pentru a culege din partea sa alte câteva nestemate despre moralitate, creştinism şi politică de dreapta, precum şi pentru a obţine o confirmare directă a situaţiei sale de tată de la distanţă a copilului Iolandei Stăniloiu.
         Vosganian lipsit de cojones
         Vosganian însă, devenind brusc circumspect şi lipsit de cojones, s-a stropşit la adresa reporterilor noştri ridicând tonul la tinerii colegi: „«Curentul» este un ziar mizerabil, care despre mine a scris numai lucruri mizerabile. Mă mir cum de mai aveţi tupeul să mă sunaţi?“. A refuzat să răspundă, să infirme sau să nege întrebările pe care le pregătisem.
         Desigur, am fi publicat in extenso orice răspuns al acestuia, aşa cum am făcut-o întodeauna cu toţi politicienii care au dorit să infirme datele publicate de „Curentul“. Atenţia politicienilor pentru propria imagine este pe deplin justificată, mai ales deoarece ei, de regulă, nu au consistenţă, ci doar imagine şi atât. În ce o priveşte pe partenera lui Vosganian, ea este o expertă în imagine, iar faptul că a căzut în mrejele virilului şi nesătulului armean se datorează probabil constituţiei feminine, infuzată de umori volatile. Povestea Vosganian în interviul pomenit anterior că a avut parte de experienţe tulburătoare, unele eşuate, cu femeile. Astfel, „o fată m-a invitat la dans, apoi mi-a spus că se duce să se pudreze şi nu s-a mai întors, lăsându-mă s-o aştept aiurea“.
Iolanda Stăniloiu a făcut parte mai mult ca sigur dintre fetele care n-au treabă cu pudratul nasului, şi probabil că nu l-a lăsat pe Vosganian să aştepte aiurea, ea provenind din zona politică unde dacă se adună şi fătuci, de obicei sunt fete mai mult decât expeditive. Fostă purtătoare de cuvânt în guvernul Stolojan, venind din televiziunea publică, a avut apoi parte de o carieră politico-economică interesantă - de la membru al primului Consiliu Naţional al Audiovizualului a trecut - via Soros - în barca unui mogul de frunte, din marea galerie a cercetaţilor penal pentru mari fraude împotriva economiei naţionale, trecând de la Patriciu - unde a ocupat postul de vicepreşedinte al companiei Rompetrol, - la Sorin Ovidiu Vîntu, la Realitatea Tv, unde a ocupat un post la marketing şi relaţii publice.
         Dacă Iolanda s-a descurcat singură cu copilul de la Vosganian, dovedind că este mai bărbată şi mai responsabilă decât politicianul „creştin“, în schimb fosta prefectă a Capitalei, Mioara Mantale, tânjeşte şi acum fără leac după vânjosul tăuraş de prăsilă.
         Columbina Mantale, iubire fierbinte şi fără leac
         Fostul prefect al Capitalei, Mioara Mantale, a recunoscut public că nutreşte sentimente puternice faţă de Vosganian, la o emisiune a postului Acasă TV, referindu-se la acesta ca la una dintre marile ei iubiri, indicându-l voalat cică, dar pe înţelesul tuturor, prin sintagme de felul: „un bărbat politician şi scriitor român“, „şeful armenilor“, „poartă ochelari şi are barbă“ sau „un bărbat căsătorit şi care are o fiică“.  Probabil nu ştia că Vosganian are mai multe fiice. Mioara Mantale ar fi completat afirmaţiile surprinzătoare din timpul emisiunii cu încă una, criptică: „În sfârşit, Vosganian e al meu!“.
         A două zi după emisiune, soţia politicianului a sunat la redacţia postului îngrijorată că Mantale i-ar putea distruge căminul conjugal, iar Varujan Vosganian a declarat că el este un bărbat căsătorit care îşi vede fericit de viaţa de familie. Imaginea de crai bătrân al politicianului familist Vosganian este poate cel mai bine descrisă tot de cuvintele sale, din interviul citat: „Trăirile mele determinate de femei pot fi asemuite cu o orgă. Cu o singură deosebire: la orgă, după ce ai luat degetul de pe clapă, sunetul încetează. La mine, după ce o experienţă a încetat, trăirea continuă să reverbereze. Reverberează şi acum...“ La care jurnalistul care îl intervievează pe Vosganian pune o întrebare cu tâlc de o mie de puncte:
         „- Nu cumva s-a blocat clapa?“

 

Sursa foto: facebook.com


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Încep plățile către fermieri: 100 euro/hectar și 100 euro/UVM porc și pasăre
Ministerul Agriculturii anunță că fermierii urmează să primească...
 
Atenție șoferi! Restricții în trafic pe autostrada A1, de marți până vineri
Centrul Infotrafic anunță că de marți, 7 mai, și până vineri, 1...
 
Metodologia Legii referitoare la diminuarea risipei alimentare, în dezbatere publică
Ministerul Agriculturii a anunțat că normele metodologice ale Legii ...
 
Să fim recunoscători! Hristos a Înviat!
Paște 2024. Sărbători luminate, tuturor românilor!
 
Geoană: Rusia nu va rata „o oportunitate să influențeze” alegerile din țara noastră
Secretarul general adjunct al NATO crede că Rusia se va băga în ale...
 
APIA: Se acordă 2,66 milioane lei pentru crescătorii de animale
Agenția de Plăți și intervenție pentru Agricultură anunță acor...
 
Crin Antonescu, despre viitorul președinte al României: Profil conturat de idei credibile
Crin Antonescu susține că nu îl interesează un nume sau o figură ...
 
 
 
 
ACTUALITATE
 
CFR Călători: Din 14-15 iunie, toate trenurile duc la Marea Neagră

» 18 Mai 2024 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Boloș: Guvernul trebuie să facă eforturi pentru a asigura un echilibru între deficit și realizarea investițiilor

» 17 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Obiceiuri care distrug metabolismul fără să știi

» 17 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Intrare gratuită la UNTOLD și Neversea pentru cei care donează sânge

» 17 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL TIMIS
 
Primăria Timișoara a prelungit termenul de selecție pentru bugetarea participativă

» 17 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL OLT
 
Încep acțiunile de dezinsecție în localitatea Balș

» 16 Mai 2024 | Comentarii 0