Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Åžtiri È™i evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
PRIMARI
Adaugat: 18 Iunie 2013    Actualizat: 22 August 2013

Consilierii PD-L îi sar la gât!
Bobaru, acuzat de implicare în cazul secretarului arestat de la Sadu

 

         Primăria oraÅŸului BumbeÅŸti-Jiu este măcinată de scandal, în prag de campanie electorală. Un consilier al PD-L îl acuză pe primarul în exerciÅ£iu, Constantin Bobaru, că ar fi implicat în cazul secretarului de primărie arestat pentru luare de mită, dar ÅŸi de alte acÅ£iuni care ar eluda legea. Edilul răspunde acuzaÅ£iilor, afirmând că Nicolae Medrega spune minciuni sfruntate ÅŸi nu este implicat în arestarea lui Victor Åžolea, pe a cărui soÅ£ie chiar încearcă să o ajute. „Din punct de vedere moral Bobaru e infect”, declară consilierul PD-L, Nicolae Medrega, posibil contracandidat al lui Constantin Bobaru la Primăria BumbeÅŸti-Jiu.

         Scandal cu iz electoral la Primăria BumbeÅŸti-Jiu. Primarul PNL, Constantin Bobaru, este acuzat de Nicolae Medrega, un posibil contracandidat, că „taie ÅŸi spânzură” la nivelul oraÅŸului, fără a Å£ine cont de consilierii locali. Invitat la Åžtirile Radio Omega, Nicolae Medrega l-a acuzat pe primarul Constantin Bobaru că foloseÅŸte maÅŸina instituÅ£iei publice în scopuri personale, conducând primăria ca pe o feudă. Mai mult, consilierul local din partea PD-L are dubii în ceea ce priveÅŸte modul în care edilul liberal cheltuieÅŸte banul public. Medrega a declarat pentru Radio Omega că Bobaru a cheltuit în neÅŸtire bani pentru carburantul folosit de utilaje la deszăpezire, deÅŸi străzile din oraÅŸul BumbeÅŸti-Jiu nu au fost curăţate de nămeÅ£i. Primarul de la BumbeÅŸti-Jiu, Constantin Bobaru, a recunoscut la Radio Omega că maÅŸina instituÅ£iei stă de multe ori parcată ÅŸi în curtea sa. Acesta a motivat, însă, că se întâmplă acest lucru pentru că de cele mai multe ori ajunge la ore târzii acasă. Åžirul atacurilor la adresa primarului de la BumbeÅŸti-Jiu continuă, consilierul local de la PD-L, Nicolae Medrega acuzându-l pe Constantin Bobaru că aruncă banii instituÅ£iei pe achiziÅ£ii inutile. Medrega spune că primarul a cheltuit 700 de milioane de lei vechi pe amenajarea peisagistică a ÅŸapte ronduri de flori. Edilul de la Sadu îl acuză de minciună pe consilierul Nicolae Medrega. Constantin Bobaru susÅ£ine că, în suma cheltuită pentru amenajarea peisagistică a oraÅŸului, include ÅŸi plantarea de arbori ÅŸi arbuÅŸti, iar rondurile de flori sunt mult mai multe decât precizează Medrega.

         Bobaru o sună regulat pe soÅ£ia lui Åžolea

         „Din punct de vedere moral Bobaru e infect”, îl mai atacă pedelistul Nicolae Medrega pe primarul liberal de la BumbeÅŸti-Jiu. De asemenea, consilierul local PD-L a mai spus că edilul Constantin Bobaru este implicat direct în cazul arestării secretarului Victor Åžolea de la primăria BumbeÅŸti-Jiu. „Bobaru are o tehnică anume, orice face, ce e de semnat el pune pe altul să le facă, acoperindu-se. Din punct de vedere legal e OK, dar moral e infect pentru că îi obligă pe alÅ£ii să facă anumite lucruri. Am fost la puÅŸcărie la secretar, la Craiova, împreună cu Eftemie Popescu ÅŸi Marius Borcan ÅŸi imediat primarul a sunat-o pe soÅ£ia lui Åžolea ÅŸi i-a spus să-i transmită lui Victor să nu spună nimic despre activitatea lui din primărie. A recunoscut Åžolea că i-a dat directivă Bobaru”, a mai precizat Nicolae Medrega. Edilul Constantin Bobaru neagă faptul că ar fi fost implicat în arestarea secretarului de la primărie, dar recunoaÅŸte că Å£ine legătura cu soÅ£ia lui Victor Åžolea, pentru a o ajuta în situaÅ£ia dificilă în care se află. „Eu nu am niciun amestec în cazul Åžolea. Eu am avut discuÅ£ii înainte cu secretarul vizavi de comportamentul său faţă de cetăţeni, dar atât. Eu cu doamna Åžolea discut la telefon, dar am discutat pentru a sprijini-o în situaÅ£ia în care este ÅŸi i-am solicitat doamnei Åžolea, dacă doreÅŸte, să merg să-i fac ÅŸi eu o vizită domnului secretar la Penitenciarul din Craiova. Nu i-am interzis lui Åžolea să discute ceva anume. El poate să vorbească orice cu oricine”, s-a apărat primarul de la BumbeÅŸti-Jiu. În decembrie 2011, secretarul Primăriei BumbeÅŸti-Jiu, Victor Åžolea, a fost reÅ£inut pentru luare de mită. Acesta a fost prins în flagrant, în timp ce primea suma de 3.000 lei, de la o persoană din satul CurtiÅŸoara, pentru ca aceasta să intre în posesia unei suprafeÅ£e de pădure. Secretarul a făcut recurs, însă, nu a fost eliberat.

Bumbesti-Jiu, GORJ
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Încep plățile către fermieri: 100 euro/hectar și 100 euro/UVM porc și pasăre
Ministerul Agriculturii anunță că fermierii urmează să primească...
 
Elevii, scrisoare deschisă pentru candidații alegerilor locale: Să se angajeze să prioritizeze educația!
Consiliul Național al Elevilor a transmis o scrisoare deschisă candi...
 
Un nou aeroport internațional se va construi în România. Va fi singurul din țară cu anumite facilități
Proiectul Aeroportului Internațional Galați-Brăila a primit acordul...
 
Mii de restaurante din stațiunile turistice au fost controlate de ANSVSA: S-au dat amenzi de peste 2 milioane de lei
Inspectorii ANSVSA au controlat în ultima săptămână mii de restau...
 
ANM anunță vreme caldă în minivacanța care urmează, dar și precipitații în unele zone
Vreme caldă și precipitații izolate în minivacanța de 1 Mai și P...
 
Sfaturile unui Părinte în pragul Paștelui: Nu vă umpleți doar cu pregătiri de mâncăruri
Părintele Pimen Vlad a oferit românilor o serie de sfaturi în pragu...
 
Atenție români! Nu se eliberează documente în perioada următoare
Ministerul Afacerilor Interne anunță că în perioada 1-6 mai nu se ...
 
Să fim recunoscători! Hristos a Înviat!
Paște 2024. Sărbători luminate, tuturor românilor!
 
 
 
 
ECONOMIE
 
Din 13 mai, românii pot investi în titluri de stat TEZAUR cu dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an

» 11 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INTERNATIONALE
 
Zelenski vrea tot mai multe arme de la Europa: Facem presiuni maxime asupra partenerilor noștri

» 10 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Fier de călcat sau stație de călcat - Iată ce oferă amândouă ca să știi ce să alegi

» 11 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Satul Gura Siriului nominalizat la concursul Best Turism Villages 2024

» 11 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BUZAU
 
Cîrjan: Municipiul Râmnicu Sărat se află pe drumul cel bun

» 10 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BOTOSANI
 
Comuna Stăuceni face economie la buget cu ajutorul tehnologiei moderne

» 08 Mai 2024 | Comentarii 0