Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Administratie
 
Adaugat: 09 Septembrie 2019
 
StangaStanga
DreaptaDreapta

        Ca întotdeauna, la festivitatea de deschidere a noului an școlar, alături de părinți, bunici, copii și dascăli s-au aflat și reprezentanții Primăriei, Consiliului Local, Poliției, Bisericii și Bibliotecii din comuna Poiana Câmpina.

        După întonarea Imnului „Deșteaptă-te române‟, părintele paroh Nicu Dinu, de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, a rostit rugăciunea „Tatăl nostru” împreună cu toți cei prezenți și i-a binecuvântat pe copii la început de an școlar.

        În continuare Directorul Școlii Gimnaziale „Învățător Ion Mateescu”, prof. Elena Nițu a prezentat cadrele didactice noi venite în școală și cadrele didactice împreună cu clasa pe care o reprezintă, apoi boboceii care au intrat la clasa pregătitoare.

        „Dragi copii, vă doresc, la început de nou an școlar, să aveți o comunicare bună cu dascălii voștri, să-i ascultați și să-i respectați, să vă respectați și colegii și să vă bucurați unii de reușitele altora și, nu în ultimul rând, să vă respectați părinții. Pentru că școala trebuie să fie a doua casă pentru elevi, pentru că ei trebuie să-și desfășoare activitatea într-un cadru adecvat formării și dezvoltării calităților și aptitudinilor și pentru că noi toți ne-am dorit să le satisfacem nevoile elevilor din școala noastră, astfel încât ei să se adapteze cerințelor unei societăți moderne, mereu în schimbare, o societate foarte dinamică, astăzi vom păși cu toții într-o școală nouă. La școala noastră s-a finalizat un proiect de investiții cu fonduri europene, proiect derulat prin intermediul Primăriei Poiana Câmpina. Prin acest proiect, școala noastră a fost dotată cu echipament IT de ultimă generație și cu mobilier nou. Un proiect care s-a derulat, bineînțeles, și la nivelul celor două grădinițe din Poiana și Bobolia. Drept urmare, eu mulțumesc în numele tuturor, întregii echipe care s-a ocupat de acest proiect. Și aș mai vrea să vă spun ce lucru frumos s-a întâmplat în școală în această vară. O întreagă echipă, în frunte cu domnul primar, care i-a coordonat pe angajații Primăriei și pe reprezentanții Consiliului Local, alături de dascăli, de părinți și de câțiva elevi, cu toții au pus umărul, au petrecut zile întregi pentru a da contur școlii noastre, pentru a o face ca nouă. S-au făcut multe lucrări, s-a  făcut curățenie generală și noi apreciem mult acest lucru. Vă mulțumesc tuturor că ați înțeles să punem bazele unui adevărat parteneriat, în beneficiul copiilor noștri”: a spus, doamna director Elena Nițu, în discursul său.

         „Sunt emoționat, așa cum sunt de fiecare dată la început de an școlar, așa cum sunt de fiecare dată în mijlocul copiilor. Da, după cum spunea și doamna director, ceea ce s-a întâmplat în această vară la școala noastră e fost un lucru extraordinar. Noi am cofinanțat de la bugetul local acest proiect cu fonduri europene și ar fi trebuit să găsim soluții și pentru efectuarea curățeniei în întreaga școală. Atunci am vorbit cu colegii mei și le-am spus să cumpăram doar materialele necesare, iar manopera să o facem noi. Nu a dat nimeni înapoi și nu s-a plâns nimeni. Iar cadrele didactice au fost alături de noi, am muncit împreună, lângă noi venind și unii părinți, dar și copii. Ce și-ar putea dori mai mult un primar? Să știți că nu a fost ușor, dar a fost foarte, foarte frumos. Vreau să le mulțumesc tuturor! și să știți că nu ne oprim aici. Suntem la un pas să semnăm contractul de finanțare, tot cu fonduri europene, pentru modernizarea, reabilitarea și dotarea Grădiniței Poiana. Și mai avem depus un proiect pentru reabilitarea exterioară  a școlii și sper din tot sufletul să ducem aceste proiecte până la capăt” a fost discursul Primarului comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu.

        La final, așa cum ne-a obișnuit, Primarul comunei Poiana Câmpina, împreună cu toți reprezentanții comunității au vizitat fiecare sală de clasă și au comunicat cu copii, urându-le un an nou școlar cu rezultate frumoase. Nu a lipsit nici invitația prezentă de câțiva ani: „Copii, și în acest an vom merge în excursie!‟

  
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Fosta primăriță și soțul ei sunt acuzați de tentativă de omor. ...
 
Primăria Brașov, măsuri pentru a reduce accidentele rutiere din mun...
 
Primăria Fântânele construiește o clădire multifuncțională pent...
 
Angajații care se ocupă de colectarea banilor pentru parcarea din St...
 
Se ia în considerare concesionarea adăpostului către o asociație, ...
 
Președintele CJ Covasna cere locuitorilor să sesizeze eventualele pr...
 
Garajul Tudor Vladimirescu și rondul Copou vor avea stații de încă...
 
Viceprimarul Severinului a anunțat că elevii care provin din medii d...
 
 
 
 
SHOWBIZ
 
Raluka, mărturisiri intime: Am și înșelat... și o să mai înșel!

» 18 Ianuarie 2022 | Comentarii 0
 
DECONCENTRATE
 
Romsilva concediază 415 persoane, iar România „va importa 100.000 lucrători din Asia”

» 18 Ianuarie 2022 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Idei pentru un dormitor de vis

» 18 Ianuarie 2022 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Încă o linie de autobuz spre Poiana Brașov, direct din Gară
BRASOV
» 18 Ianuarie 2022 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BUZAU
 
Deputat buzoian, despre imaginea Poliției Române: Este urgent nevoie de o reformă

» 18 Ianuarie 2022 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BOTOSANI
 
CJ Botoșani a alocat bani pentru reabilitarea clădirii Bibliotecii Naționale de Poezie

» 17 Ianuarie 2022 | Comentarii 0