Esti pasionat de experiente gastronomice extreme, atunci nu trebuie sa ratezi experimentarea acestei pasiuni. Piept de pui caramelizat , oua de prepelita cu caviar, cartofi dulci cu coacaze, somon fume, sampanie si o priveliste de la 50 de metri inaltime este atractia pentru romanii pasionati de experiente culinare noi, dar si extreme.
Proiectul "Dinner in the sky" a fost lansat in urma cu doi ani,la Palatul Mogosoaia, fiind unicat in Romania, iar anul acesta detinatorii drepturilor asupra conceptului din Romania vor organiza un eveniment public desfasurat in perioada 5 – 8 septembrie in spatele Hanului Manuc de pe Centrul Vechi sub denumirea „Bucharest in the sky”.
Conceptul „Dinner in the sky” este prezentat de belgieni in 43 de tari din Europa, Statele Unite ale Americii si Asia. Restaurantul suspendat are o capacitate de 22 locuri, fiind ridicat cu ajutorul unei macarale pana la inaltimea de 50 de metri deasupra solului. Restaurantul beneficieaza de un „entertainer” care va crea o atmosfera placuta.