Festivalul Micul cel Mare revine cu ocazia zilei de 1 Mai, iar de data aceasta promite să depășească recordul anului trecut. Dacă în 2024, Festivalul a impresionat publicul cu prepararea unui mic de 100 metri lungime, în acest an organizatorii își propun o nouă performanță gastronomică.
„Vă invităm între 1 și 4 mai 2025, în inima Bucureștiului, la Alveola Kiseleff, să fiți martorii unui record spectaculos: cel mai lung și mai mare MIC realizat vreodată la noi – 200 de metri de savoare autentică” Cei mai pricepuți bucătari și chefi experimentați vor lucra cot la cot pentru a crea acest simbol al sărbătorii și al tradiției românești” ne-au transmis organizatorii într-un comunicat.
Ediția din acest an mai vine cu o premieră, și anume micii din carne de vânat (cerb și mistreț) care vor fi pregătiți de bucătarul Nicolae Ciobanu. Participanții vor putea alege dintr-o mulțime de preparate culinare delicioase cum ar fi mici de vită, porc sau curcan, fripturi la grătar, pastrame la ceaun sau pe grătar, bulz tradițional, tocane și alte preparate tradiționale, produse de măcelărie și brânzeturi. Nu vor lipsi nici deserturile, tradiționale și nu numai: cozonaci, plăcinte, alivenci, clătite, bubble waffle și înghețată. Evenimentul se anunță plin de voie bună, distracție, muzică și mese îmbelșugate. Intrarea este liberă!
Te-ar putea interesa: Muzeul de Istorie din Sighișoara, singurul. Organizat pe verticală și cu o colecție de exponate unice!
Urmărește-ne pe Facebook, pentru noutăți din mai multe domenii!