Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Turism
 
STIRI TURISM
Adaugat: 28 Mai 2019

       Persoanele cu deficiențe de auz vor primi susținere din parte organizatorilor festivalului Electric Castel care va deveni astfel primul festival de muzică din România ce va oferi ocazia tuturor celor care participă să se bucure de experiența completă, de la porțile de acces până la scena principală, se arată într-un comunicat remis Mediafax.

 

       Organizatorii Electric Castel anunță că la cea de-a șaptea ediție a festivalului își doresc să ridice bariera existentă dintre oamenii cu un simț al auzului sănătos și cei cu hipoacuzie. „Muzica ne aparține tuturor și cu toții merităm să ne bucurăm de ea, oricând și oriunde” afirmă organizatorii.

 

       „De la intrarea la festival și până la show-urile de pe scena principală, festivalul va asigura asistență tuturor persoanelor cu deficiențe de auz. Echipele de la porțile de acces vor include un interpret mimico-gestual, acest limbaj fiind accesibil și în zona Info Point, unde va exista, de asemenea, un specialist în acest limbaj. În zona Main Stage, va fi delimitată o arie specială pentru hipoacuzici, pentru a se putea bucura de experiența interpretării live. Amber Galloway Gallego - cea mai cunoscută sign interpreter din lume - va `traduce` toate cântecele artiștilor care se vor afla pe scena principală. Amber Galloway a făcut senzație, în 2013, când a reușit una dintre primele interpretări de gen, la concertul lui Kendrick Lamar de la Lollapalooza, transmițând un puternic mesaj întregii lumi cu privire la o nouă cale deschisă tuturor pentru a trăi muzica pe viu. Amber nu doar interpretează textele muzicii, ci a dezvoltat un limbaj în care descrie vizual inclusiv `densitatea` sunetelor, punctând ritmuri diferite de la bass la cele mai înalte frecvențe” se arată în comunicat.

 

       În cadrul festivalului Electric Castle, persoanele cu deficiențe de auz, la fel ca toate persoanele cu dizabilități, vor putea participa gratuit, în zone special amenajate pentru siguranța și confortul tuturor.

 

       Ediția cu numărul 7 a Electric Castle va avea loc în perioada 17 - 21 iulie, pe domeniul Castelului Banffy din Bontida. Printre cei peste 200 de artiști confirmați se numără Florence & The Machine, Limp Bizkit, Nils Frahm, 30 Second to Mars, Bring Me The Horizon, Chvrches, Metric, The Vaccines, Zeds Dead, și mulți alții. 

 

 

       Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește-ne pe Facebook pentru a afla mai multe noutăți. Dă Like paginii noastre printr-un click aici!

 

 

Sursa foto:  ://www.festicket.com/magazine/news/romanias-electric-castle-reveals-eclectic-2018-lineup/


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Video Games Museum se va deschide în București, de către Asociația...
 
Ediția a XVII-a a Festivalului Clătitelor de la Prejmer are loc pe 6...
 
A început „răsfățul culinar într-un peisaj de primăvară”.
 
Un traseu dedicat bărcilor nepoluante se va deschide în Delta Dunăr...
 
Ediția a XII-a a Festivalului Pescăresc de Buna Vestire se va desfă...
 
Evenimentul se va desfășura până pe 21 aprilie.
 
Alternativă la orașele aglomerate de pe Valea Prahovei.
 
A fost deschisă expoziția „Chipuri și veșminte din Șchei”, di...
 
 
 
 
INTERNATIONALE
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
EDUCATIE
 
Deca, despre testarea antidrog în școli: Trebuie să existe un program național, accesibil din punct de vedere al costurilor

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
FASHION FEMEI
 
Patru modele de tricouri esențiale pentru garderoba de primăvară

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
A început Târgul Primăverii la Arad – Program de vizitare
ARAD
» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BISTRITA NASAUD
 
O nouă parcare se amenajează în Bistrița: „Continuăm în ritm susținut...”

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL ARAD
 
Șeful CJ Arad, despre modernizarea drumului Mâsca-Măderat-Arăneag: Le putem arăta oamenilor că muncim și în această zonă a județului

» 17 Aprilie 2024 | Comentarii 0