Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Turism
 
STIRI TURISM
Adaugat: 19 August 2019

       Cei care iubesc bălăceala într-un loc unde se poate ajunge mai ușor decât la mare pot face acest lucru într-o zi de weekend la un parc acvatic. Aici vor avea parte de plajă, relaxare pe șezlong și distracție pe tobogane spectaculoase. Expertul tehnic Alin Constantinescu spune pentru turism.bzi.ro care sunt cele mai tari parcuri acvatice din România.

 

       Therme - este un concept de wellness aflat la 10 minute de Capitală și este destinat atât copiilor cât și adulților. Aici se regăsesc 10 piscine, șase saune uscate, 4 saune umede, 16 tobogane, toate într-o grădină botanică spectaculoasă. În zona destinată familiilor cu copii sunt tobogane pentru toate vârstele, piscină interioară cu valuri artificiale, piscină exterioară cu pool bar, plajă cu nisip și palmieri și zeci de șezlonguri. De luni până joi intrarea este 33 de lei pentru copii, 39 de lei pentru seniori și studenți, 49 de lei pentru adulți pentru 3 ore. În weekend prețul este mai mare.

 

       Divertiland - 100.000 de metri pătrați de distracție. Divertiland Water Park se află lângă București și dispune de 22 de tobogane cu flux continuu de apă, piscină cu valuri, piscină de dimensiuni olimpice, două piscine pentru copii, Lazy River, plajă cu nisip, teren de volei și zonă de joacă pentru copii. Adulții vor plăti 65 de lei intrarea, copiii sub 10 ani intră gratuit.

 

       Paradisul Acvatic, atracția brașovenilor - un loc ideal unde poți îmbina muntele cu marea. Paradisul Acvatic se întinde pe o suprafață de 12.000 metri pătrați acoperiți și dispune de 6 piscine interioare, 2 piscine în aer liber cu 1.500 de șezlonguri, tobogane cu apă, saune, jacuzzi, grota de relaxare, sală de fitness, teren de fotbal acoperit, teren de volei pe nisip, restaurante și terase. Un adult plătește pentru 2 ore 35 de lei, pentru 3 ore 45 de lei; copiii cu înălțimea de până în 1,40 m plătesc 25 de lei pentru 3 ore.

 

       Nymphaea, cel mai mare parc acvatic din Transilvania - se află în Oradea și se întinde pe o suprafață pe 7 hectare. Dispune de 10 tobogane, 15 bazine de înot și relaxare (8 interioare și 7 exterioare), structuri de joacă speciale pentru copii, 6 saune, saloane de masaj, baie turcească, terenuri de sport și restaurante. Este ca un fel de insulă tropicală ce oferă relaxare și aventură în același timp.

 

       Aqua Magic - unul dintre cele mai cunoscute parcuri acvatice din România. Aici se regăsesc piscine pentru bebeluși, piscine de relaxare și Lazy River, tobogane `Kamikaze` care oferă un maxim de adrenalină, toate chiar pe litoral. Un bilet pentru adulți costă 70 de lei, iar pentru copii 35 de lei.

 

       Aquastar - se regăsește la 5 kilometri de centrul municipiului Satu Mare și conține piscine cu apă termală, tobogane pentru toate vârstele, saune (finlandeze, cu infraroșu sau saline), săli de sport, totul pe o suprafață de 3,5 hectare. Biletul de intrare pentru adulți costă 35 de lei, iar pentru copii 16 lei, sauna și șezlongul se plătesc separat.

 

 

       Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l și urmărește-ne pe Facebook pentru a afla mai multe noutăți. Dă Like paginii noastre printr-un click aici!

 

 

Sursa foto: ://ideipentruvacanta.ro/raiuri-acvatice-din-romania/


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Video Games Museum se va deschide în București, de către Asociația...
 
Ediția a XVII-a a Festivalului Clătitelor de la Prejmer are loc pe 6...
 
A început „răsfățul culinar într-un peisaj de primăvară”.
 
Un traseu dedicat bărcilor nepoluante se va deschide în Delta Dunăr...
 
Ediția a XII-a a Festivalului Pescăresc de Buna Vestire se va desfă...
 
Alternativă la orașele aglomerate de pe Valea Prahovei.
 
A fost deschisă expoziția „Chipuri și veșminte din Șchei”, di...
 
Curio Collection by Hilton se va deschide în această vară, la Timi...
 
 
 
 
ACTUALITATE
 
De la anul va intra în vigoare obligativitatea colectării textilelor. Prețul hainelor ar urma să crească

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Neasigurarea locuințelor: Primăriile vor trimite două notificări înainte de a aplica sancțiuni

» 17 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
FASHION FEMEI
 
Patru modele de tricouri esențiale pentru garderoba de primăvară

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
A început Târgul Primăverii la Arad – Program de vizitare
ARAD
» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL ARAD
 
Șeful CJ Arad, despre modernizarea drumului Mâsca-Măderat-Arăneag: Le putem arăta oamenilor că muncim și în această zonă a județului

» 17 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL VALCEA
 
Dumitru Copăceanu a fost desemnat de PNL Vâlcea candidat la Primăria comunei Bunești

» 15 Aprilie 2024 | Comentarii 0