Brânza proaspătă de vaci este alimentul care face minuni atunci când vine vorba despre pierderea în greutate. Indiferent de procentul de grăsime pe care îl are, brânza proaspătă de vaci este campioană la slăbit, transmite nutriționistul Mihaela Bilic.
„Cu brânza proaspătă se slăbește mult și repede. Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în covalescență după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne. Acestea erau alimente ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului. Brânza de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit.
Când spunem `brânză de vaci` ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români sau la cottage cheese (perle de brânză) dacă suntem englezi. Și chiar ei, cercetătorii englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (lapte bătut, brânză proaspătă, urdă), crește cu 30% randamentul curei de slăbire.
Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume – fără limită de cantitate – indiferent câtă grăsime are sau cum se numește”, a transmis Mihaela Bilic, potrivit doctorulzilei.ro.
Te-ar putea interesa: Nici 1.000 de kilometri de autostradă nu erau făcuți la sfârșitul lui 2022!
Ne poți urmări pe Facebook sau poți descărca aplicația gratuit și te anunțăm noi când apare ceva nou!
Sursa foto: https://coolfamilistclub.ro/slabire/cum-sa-slabesti/