Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SENATORI
Adaugat: 06 August 2013    Actualizat: 06 August 2013

SEXGATE la Senat! Fostul vicepresedinte Petru Filip a picat in mrejele unei angajate MAE: “Nu o sa ma scap pe mine acum!”

 

         Un nou scandal e pe cale sa izbucneasca: Fostul vicepresedinte al Senatului e acuzat ca s-a ocupat indeaproape - a se citi a intervenit personal - de cariera unei tinere angajate la MAE. Care i-a fost consiliera si care l-a bucurat cu favoruri...erotice
         Casatorit si cu un copil, senatorul de Vrancea Petru Filip admite “cu un grad rezonabil de certitudine” ca relatia cu angajata MAE, care i-ar fi trimis pozele XXX, aparent nu face acum obiectul preocuparilor sale. Doar ca o tine sub lupa!
         Petru Filip, omul care a avut in 2012 cea mai grea sarcina politica, aceea de a desemna Guvernul, la cererea presedintelului Basescu, a ajuns acum protagonistul unui amantlac scandalos care va produce ecouri! Pe adresa de pont a redactiei Cancan.ro au sosit poze indecente cu o tanara pe nume Laura B., atasate in dreptul unor mesaje erotice, tot “tacamul” livrat pe adresa senatorului PSD de Vrancea. 
         “Asa cum ti-am promis, iti trimit niste poze facute de amatoarea de mine, dar daca iti plac si nu ma vei descuraja in acest sens, s-ar putea sa imi mai incerc talentele cu aceasta camera incorporate la laptop. Nu trebuie sa te gandesti nicio secunda ca nu este un lucru… (indescifrabil) distanta. E un lucru absolut firesc dupa parerea mea … (indescifrabil) sau pentru bani, cu atat mai frumos mi se pare… (indescifrabil ). Repet, te rog incearca sa nu ai nicio retinere vizavi de faza asta si incearca sa intelegi ca am facut-o din sentiment si din dor pentru tine. Nu mai practica …(indescifrabil) seama ca si pe tine te stimuleaza oarecum fazele fizice si tocmai din aceea consider ca trebuie sa fim.. (indescifrabil). Singura mea rugaminte…(indescifrabil) intr-un loc discret si secret si sa-ti stergi cat de repede acest mail din inbox. Te sarut si poate inauguram o noua moda cu fazele…”, se arata intr-un mesaj. 
         Domnisoara bruneta care pozeaza dezbracata, si care i-ar fi luat mintile seantorului casatorit, a fost consilierul acestuia in timpul mandatului de edil si, inca de-atunci, au existat discutii ca relatia lor ar fi fost mai mult decat profesionala. 
         In iunie 2011, zvonurile despre o asa-zisa relatie s-au alimentat, dupa ce Filip, care era reprezentant al Romaniei in Parlamentului European, ar fi intervenit prin secretarului general adjunct de-atunci al Senatului, Dan Vasiliu, la indepartarea sefului Departamentului Relatii Externe din Senat, pentru a-i face loc brunetei dezinhibate, desi n-avea nicio pregatire profesionala in domeniu. 
         Aceasta nu pare sa fi fost prima data cand senatorul incerca sa gaseasca locul potrivit pentru Laura B. Tot din mesajele parlamentarului reiese ca acesta ar fi facut lobby, inca din 2009, chiar pe langa ambasadorul Mihnea Constantinescu, delegat la Chisinau dupa ce Filip a fost clasificat persona non grata in urma unor incidente petrecute la Chisinau. 
         Mai exact, el ii cere oficialului sa ia in considerare CV-ul Laurei, pe care ar fi vrut s-o plaseze ca angajata in cadrul cabinetului sau.
         Acest lucru nu s-a intamplat insa, insa, intr-un final, tanara a avut noroc. Nu se stie prin ce metode, cert este ca a reusit sa obtina un job in cadrul Parlamentului European, iar in prezent a fost detasata in cadrul Ministerului Afacerilor Externe.
         Iar senatorul pare sa fi fost foarte motivat sa dea din coate pentru Laura, de vreme ce tanara ii promitea la schimb o viata exuberanta, plina de energie, cum, spune ea, acesta ar fi visat. 
         “M-am chinuit destul, vreau o viata mult mai buna pentru amandoi”, i-a transmis ea senatorului intr-unul dintre mesaje, cu dovada ca s-a ocupat sa pregateasca un weekend romantic doar pentru ei.
         Contactat de CANCAN.ro, senatorul Petru Filip nu a parut surprins de aceste dezvaluiri, ba dimpotriva. 
         “Nu o sa ma scap in pantaloni acum pe mine pentru asta. Sincer. Nu ma intereseaza acum, nu este obiectul preocuparilor mele. Au existat multe comentarii vizavi de relatia noastra inca din 2008, dar nimic nu s-a adeverit. Tin legatura cu ea, ne cunoastem, asa am procedat cu toti fostii mei angajati. Ea este detasat acum la MAE, insa angajarea a fost transparenta. Nu inteleg acest atac, pentru ca nu tintesc la o pozitie inalta, nu vreau sa fiu sef de stat. Nu stiu cine se joaca cu mine…”, a explicat parlamentarul.

.

Sursa foto: http://hartapoliticii.ro/images/people/766.jpg

VRANCEA
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
CFR Călători: Mai multe trenuri vor circula în minivacanța de 1 Mai și Paște
CFR Călători a anunțat suplimentarea numărului de trenuri în peri...
 
MAE, avertisment pentru români în contextul conflictului dintre Israel și Iran
Alertă de călătorie și îndemn la precauție.
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă
Șeful politicii externe a UE îndeamnă țările europene să trimit...
 
Anunțul șefei CNAS: Românii neasigurați vor avea aceleași drepturi ca cei asigurați
Valeria Herdea a anunțat că noul contract aduce aceleași beneficii ...
 
A fost adoptată Strategia Națională de Educație Financiară; are trei direcții de acțiune
Ministerul Educației a anunțat că Strategia Națională de Educați...
 
Climatolog, despre schimbarea radicală a vremii: E un semnal de alarmă!
„E un semnal de alarmă că aceste fenomene se repetă”.
 
Ciucă spune de ce armata NU va fi obligatorie în România, în următorii doi ani
„Nu avem pregătită infrastructura necesară ca în următorii doi ...
 
ANAF: Dacă nu ți se dă bon la frizerie, poți cere să fi tuns gratuit!
ANAF continuă campania de conformare voluntară în domeniul servicii...
 
 
 
 
POLITICA
 
Roman (PNL), atac dur la adresa PSD: Aceleași amenințări, șantaj, mizerie!

» 25 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Ministerul Muncii: Se pot angaja și plăti legal persoane pentru munci casnice

» 24 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
BEAUTY
 
Obiceiuri banale care te îmbătrânesc fără să îți dai seama

» 25 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Cabana Negoiu, prima cabană montană construită în România
SIBIU
» 25 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL DOLJ
 
La Craiova se desfășoară, până pe 15 mai, o campanie de ridicare a deșeurilor voluminoase

» 23 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL PRAHOVA
 
Investițiile în sistemul educațional, prioritate pentru primarul Alin Moldoveanu

» 22 Aprilie 2024 | Comentarii 0