Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SHOWBIZ
Adaugat: 14 Iunie 2013    Actualizat: 04 Iulie 2013

Scandalul anului, cu soţul Nicoletei Luciu în rolul principal, a avut toate ingredientele
Amantlâc aproape ca la carte. Bătaie ca-n filme. Împăcare ca-n povesti!

 

         Nicoleta Luciu, soţul ei, Zsolt Csergo, şi amanta acestuia, Kinga Sebestyen, sunt protagoniştii unei poveşti incredibile, dezvăluită de revista Ciao!, care este, fără îndoială, scandalul anului 2012!
         Argumentul este unul foarte simplu: timp de o săptămână din ziua apariţiei revistei, cele mai importante jurnale de ştiri, emisiuni mondene şi ziare de profil au avut cap de afiş această poveste copiată parcă după scenariile de la Hollywood. În acea zi, chiar şi Andreea Esca, prezentatoarea celui mai important jurnal de ştiri din România, Ştirile Pro TV, a început cu această veritabilă „bombă” de presă, aruncată pe piaţă de revista Ciao!. De ce a captat un interes atât de ridicat acest subiect? Mai întâi, pentru că cea înşelată este Nicoleta Liciu, fostă Miss România, considerată una dintre cele mai frumoase femei de la noi. Apoi, pentru că bruneta se căsătorise de doar şase luni cu Zsolt şi - un argument şi mai puternic - îi oferise acestuia de curând tripleţi, ei având în total patru copii. Mai mult, acţiunea cu Zsolt şi cu amanta lui s-a petrecut pe iahtul familiei, acolo unde Nicoleta fusese cu doar câteva zile înainte în vacanţă. Şi dacă n-ar fi fost de ajuns, vedeta Playboy o cunoştea foarte bine pe femeia cu care a fost înşelată, aceasta fiind, la un moment dat, antrenoarea ei de fitness. Dar cel mai „tare” argument a fost că nu era vorba despre un amantlâc oarecare, ci despre unul cu violenţă, Zsolt Csergo lovind-o pe Kinga Sebestyen, mai întâi cu o sticlă, apoi cu pumnul în faţă, la scenă asistând şi un amic de-ai lui, care nu i-a sărit femeii în ajutor. Şi pentru ca să nu existe niciun dubiu, totul a fost filmat de paparazzii Ciao! Argumente multe şi „grele”, care nu i-au împiedicat, totuşi, să nege evidenţele. Dar poate cea mai şocantă a fost cea mai aşteptată reacţie, cea a Nicoletei Luciu!
         Refacem pas cu pas firul amețitor al evenimentelor, din ziua publicării articolului, a fotografiilor și a filmului...
         Înaintea scandalului
         „Dacă mă înșală, divorțez!”
         Cu un ghinion teribil, într-un acces de sinceritate, dar fiind ferm convinsă că ştie ce are acasă, cu doar câteva zile înainte de publicarea filmului în care soţul ei o înşală cu o altă femeie și pe care o loveşte, pe iaht, în Croaţia, Nicoleta Luciu declara, cu seninătate: „Nu l-aş mai fi luat de bărbat, dacă nu aş fi avut încredere în Zsolt. Dacă m-ar înşela, m-aş despărţi de el, nici de dragul copiilor nu aş mai sta cu el. Până acum nu mi-a dat niciodată semne. Nu e tipul de om care să ducă o viaţă dublă. Toată admiraţia mea pentru bărbaţii care înşală şi nu sunt prinşi! El mereu îmi spune atunci când iese sau e cu cineva. Nu am nevoie de trei motive ca să mă despart de el, ci de unul singur: să-l prind cu alta! Pentru trei minute de relaxare  să dai cu
piciorul la o familie... Nu mi se pare că eşti bărbat!”.
         10 octombrie
         Zsolt și Kinga: discurs la indigo
         Subiectul din revista Ciao! a fost preluat imediat de cele mai importante canale media, majoritatea jurnalelor de ştiri acordând spaţii ample amantlâcului violent. Apar şi primele reacţii ale celor implicaţi. Mai întâi, Zsolt Csergo dă o declaraţie: „Îmi iubesc nevasta şi voi face tot ce trebuie să ţin unită familia, în dragoste şi respect, ca şi până acum”. Contactat de reporterii CANCAN TV, care îi dau detalii despre ceea ce se vede pe filmuleţ, soţul Nicoletei este vizibil nervos, dar neagă evidenţele: „Kinga e cu prietenul meu din Budapesta, eram beat, aia e. Nu ştiu, eu nu am bătut pe nimeni. Eu nu am nici o relaţie cu Kinga. O cunosc de 30 de ani. Ea a lucrat la mine la firmă acum mulţi ani, are o relaţie cu un prieten de-al meu." Amanta păstrează aceeaşi linie impusă de Zsolt şi se face că habar nu are despre ce este vorba: „Unde m-a filmat, că eu sunt cu prietenul meu din Ungaria acum şi vreau să ştiu ce fel de poze? Nu ştiu ce legătură am eu cu Zsolt”.
         Nașul, negocieri și buchete de flori
         După-amiază, Nicoleta Luciu îşi ia inima în dinţi şi iese din casă, pentru a merge la naşul lor de cununie, Peter Imre. Se mulţumeşte să spună că „N-am văzut doar eu pozele, ci o ţară întreagă” şi intră în casa acestuia. Este absolut răvăşită, transfigurată de oboseală şi supărare, iar urmele de plâns sunt foarte vizibile. Mai mult decât atât, în acel moment nu purta verigheta, semn că această întâmplare a afectat-o foarte rău. După mai bine de cinci ore, la casa lui Imre a ajuns şi Zsolt, care s-a întors de urgenţă în ţară pentru a salva situaţia. Pe drumul dinspre aeroport, el a făcut o scurtă oprire, pentru a-i duce soţiei lui un cadou de împăcare, aşa cum au relatat reporterii CANCAN.RO. A rămas în maşină, trimiţându-i încontinuu SMS-uri soţiei, în timp ce şoferul lui a cumpărat de la o florărie două buchete imense, unul de trandafiri roşii şi un altul cu flori de câmp. Ajuns la destinaţie, acelaşi şofer a fost folosit pe post de „mesager” şi i-a dus florile Nicoletei, iar abia după un sfert de oră a intrat şi Zsolt în casă. După câteva ore petrecute înăuntru, Nicoleta Luciu este cea care iese şi dă prima declaraţie, reporterilor CANCAN TV: „Noi suntem un cuplu foarte frumos, foarte reuşit şi foarte fericit pentru copiii noştri. Şi aşa vrem să rămânem. Căsnicia va rămâne frumoasă pentru copiii noştri. Ce vom face noi în particular, dacă vom fi în relaţie, dacă nu vom fi, asta vom vedea pe parcursul acestor zile şi veţi afla”. Efortul, florile şi argumentele lui Zsolt îşi făcuseră efectul!  La ieşirea din casa naşilor de cununie, deşi ţinea în mâini buchetul de flori cumpărat de soţul ei, Nicoleta a ieşit cu ochii în lacrimi, fiind urmată de Zsolt, care era foarte nervos.
         Deşi au declarat că vor rămâne o familie, au plecat cu maşini diferite şi s-au întâlnit în parcarea complexului rezidenţial în care locuiesc.
         11 octombrie
         Susține că este nevinovat, dar spune „Iubita mea, iartă-mă!”
         A doua zi, pentru a-i întări cele spuse în creierii nopţii, Zsolt şi Nicoleta au pozat într-un cuplu fericit şi au continuat cu declaraţiile. În contradicţie flagrantă cu Zsolt care îşi bătea amanta pe iaht, cel de acum a vorbit pe un ton cald, de familist, tată şi soţ foarte iubitor. Interesant este că a continuat să nege evidenţele, dar şi-a cerut totuşi scuze. Oare de ce, dacă era nevinovat? „Am decis că vrem să mergem mai departe. Să avem grijă de familia noastră frumoasă, de relaţia noastră şi de cei patru copii. Mie îmi pare extrem de rău pentru tot ce s-a întâmplat şi pentru durerea pe care i-am provocat-o soţiei mele. A fost o întâlnire de afaceri, care s-a sfârşit cu o beţie, iar la beţie oamenii fac uneori lucruri regretabile. Am s-o recuceresc pe Nicoleta, indiferent cât va dura! Vreau să-i demonstrez că sunt cel mai iubitor soţ şi cel mai bun tată”, a spus Zsolt. Întrebat care au fost primele cuvinte pe care i le-a spus Nicoletei când s-au revăzut, miercuri noapte, el a făcut o promisiune: „I-am spus „Iubita mea, iartă-mă că te-am făcut să suferi. Înţeleg cât e de greu să treci printr-o asemenea situaţie! Am s-o recuceresc pe Nicoleta, indiferent cât va dura! Voi avea toată răbdarea din lume, indiferent de cât timp va avea ea nevoie ca să mă creadă”. Pe de altă parte, Nicoleta Luciu, deşi a confirmat ce a spus soţul ei, a lăsat o portiţă pentru o posibilă despărţire: „Îmi doresc să fim în continuare o familie. Cei patru copii ai noştri merită acest lucru, pentru că s-au născut din dragoste şi ni i-am dorit enorm. Ei vor avea întotdeauna o mamă şi un tată care le vor fi alături. În ceea ce priveşte relaţia dintre mine şi Zsolt, sunt decizii de luat. Dacă le voi lua azi, mâine, peste şase luni sau peste un an este doar problema mea şi a lui Zsolt”.
         Familia Nicoletei îi ia apărarea soțului infidel
         În scenă intră sora şi tatăl Nicoletei, Iuliana şi Ion Luciu, care sunt de partea... lui Zsolt. „Mama a vorbit cu Zsolt, el i-a explicat şi mama s-a liniştit. Nicoleta a văzut-o de câteva ori pe Kinga la Zsolt la birou, dar probabil că nu a băgat-o în seamă. Nu a slăbit cu ajutorul ei, ci cu alt antrenor de fitness”, a spus Iuliana, în vreme ce domnul Luciu a fost mult mai plastic: „Nu cred că este înşelată, dacă era să o înşele, o înşela de mult. Ăsta este papagalul care nu iese la iveală. Întotdeauna se împacă unul cu altul. Eu mă înţeleg bine cu ginerele, nu l-am jignit, nu m-a jignit niciodată. O înşală el sau poate îl înşală ea. Nicoleta poate să sufere, cu dragoste s-au luat, cu dragoste să se despartă. Dacă o bate, treaba lor, poate să o bage şi în pământ...“
         12 octombrie
         Zâmbitoare pe podium, dar nu era zâmbetul ei
         La doar două zile de la dezvăluirile făcute de revista Ciao!, Luciu a luat parte la un eveniment monden, unde a defilat în desuuri, acoperită doar cu o blană imensă. A încercat să zâmbească, deşi, probabil, în sufletul ei era o adevărată furtună. La prezentare au fost, alături de Nico, Mădălina Pamfile, dar şi Bianca Drăguşanu, cu care bruneta va fi colegă la „Dansez pentru tine“. Însoţită de sora ei, Iuliana, Nicoleta a încercat din răsputeri să afişeze o mină senină pe parcursul celor două ore petrecute în clubul bucureştean care a găzduit evenimentul. A vrut să fie o adevărată profesionistă, să prezinte pe podium cu zâmbetul pe buze, dar, dincolo de machiajul puternic, care ascundea cearcănele de plâns şi de nesomn, pe chipul ei se putea citi resemnarea.
         13 octombrie
         Tăiere de „moț” amânată!
         În urmă cu o lună, Nicoleta Luciu dezvăluia că plănuieşte o petrecere mare pentru ruperea turtei şi tăierea de moţ a tripleţilor. Totuşi, din cauza scandalului în care au fost implicaţi, Nicoleta şi Zsolt au decis să amâne evenimentul. „Sora mea a amânat tăierea moţului, pentru câteva zile, pentru că a avut şi treabă, de onorat nişte datorii weekendul trecut, aşa că nu avea timp să facă şi tăierea moţului. Oricum, va fi probabil o masă în familie, restrânsă. Nu o să se apuce Nicoleta să anunţe în stânga şi în dreapta”, a încercat să explice Iuliana Luciu amânarea evenimentului.
         15 octombrie
         Și-a bătut amanta din gelozie!
         La cinci zile distanţă de la izbucnirea scandalului, CANCAN TV a reuşit să decripteze vocile lui Zsolt şi Kinga, pentru a afla motivul bătăii. Potrivit înregistrării audio, soţul Nicoletei Luciu ar fi devenit violent cu amanta sa, din gelozie. Disputa dintre cei doi a pornit după ce Kinga nu a reuşit să dea explicaţii coerente în legătură cu un schimb de replici pe care l-a avut cu alţi bărbaţi pe plajă. Iată dialogul dintre cei doi amanţi:
         Kinga: “Pentru că sunt o proastă de aia. Dacă mă abordează un idiot, putea să fie X şi Z, putea să fie oricine. M-au întrebat ce fac şi eu i-am întrebat cât e ceasul. Nu v-am chemat eu în apă?”
         Zsolt: “Ţi-au zis că... şi tu le-ai rânjit. Aşa ai făcut: hihihihihii”
         Kinga: “Nu, eu am fost acolo. Le-am zis doar să intre în apă şi tu faci atâta scandal? Am intrat în apă şi atât.”
         Zsolt: “Eu cred că l-ai şi f..e!”
         Mai mult, în emisiune, a fost invitată o apropiată de-a Kingăi, care a dezvăluit că despre relaţia dintre cei doi se ştia de mult în Miercurea Ciuc: “Kinga l-a cunoscut pe Zsolt prin fosta iubită a acestuia. Ei au o relaţie, se ştie în Miercurea Ciuc. Când Zsolt a cunoscut-o pe Nicoleta, Kinga a rămas pe un plan secundar, dar asta nu înseamnă că nu se întâlneau“, a spus amica Kingăi, care a dorit să rămână anonimă, la emisiunea CANCAN TV.
         Nu se retrage de la „Dansez pentru tine”
         În tot acest scandal, s-a zvonit că Nicoleta Luciu s-ar gândi să se retragă din show-ul „Dansez pentru tine”, care va începe pe 29 octombrie, la Pro TV. Bruneta a ţinut să dezmintă categoric informaţia: ”Nici o secundă nu m-am gândit la retragere. De ce aş face lucrul ăsta? Atunci când am acceptat să intru în această horă, am ştiut că o voi juca până la capăt, indiferent ce se va întâmpla. Totul decurge perfect normal la repetiții. Nu mi-aş permite să-mi dezamăgesc niciodată partenerul, omul care vede în mine şansa de a-ş împlini visul de-o viață”.

 

Sursa foto: facebook.com

 


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
CFR Călători: Mai multe trenuri vor circula în minivacanța de 1 Mai și Paște
CFR Călători a anunțat suplimentarea numărului de trenuri în peri...
 
MAE, avertisment pentru români în contextul conflictului dintre Israel și Iran
Alertă de călătorie și îndemn la precauție.
 
Anunțul șefei CNAS: Românii neasigurați vor avea aceleași drepturi ca cei asigurați
Valeria Herdea a anunțat că noul contract aduce aceleași beneficii ...
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă
Șeful politicii externe a UE îndeamnă țările europene să trimit...
 
Permisele auto se vor putea obține și online. Propunere a șefului MAI
Ministrul Afacerilor Interne a realizat un proiect de ordin care aduce...
 
Rezerviștii sunt chemați la unitățile militare pentru un exercițiu de mobilizare
În această săptămână, un amplu exercițiu de mobilizare se efect...
 
A fost adoptată Strategia Națională de Educație Financiară; are trei direcții de acțiune
Ministerul Educației a anunțat că Strategia Națională de Educați...
 
ANAF: Dacă nu ți se dă bon la frizerie, poți cere să fi tuns gratuit!
ANAF continuă campania de conformare voluntară în domeniul servicii...
 
 
 
 
INTERNATIONALE
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
EDUCATIE
 
Deca, despre testarea antidrog în școli: Trebuie să existe un program național, accesibil din punct de vedere al costurilor

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
FASHION FEMEI
 
Patru modele de tricouri esențiale pentru garderoba de primăvară

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
A început Târgul Primăverii la Arad – Program de vizitare
ARAD
» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BISTRITA NASAUD
 
O nouă parcare se amenajează în Bistrița: „Continuăm în ritm susținut...”

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL ARAD
 
Șeful CJ Arad, despre modernizarea drumului Mâsca-Măderat-Arăneag: Le putem arăta oamenilor că muncim și în această zonă a județului

» 17 Aprilie 2024 | Comentarii 0