Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SANATATE
Adaugat: 12 Iulie 2013

Scandal la Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti


         Zeci de persoane au stat la coadă în faţa Casei de Asigurări de Sănătate Bucureşti. La ora 14.00 uşa instituţiei s-a închis în nasul cel care aşteaptau la coadă. Oamenii au fost revoltaţi şi au făcut scandal, însă în cele din urmă au plecat acasă.  Cei mai mulţi sunt angajatori, care au vrut să depună declaraţiile pentru salariaţii lor. Casele de Asigurări de Sănătate şi-au reluat activitatea luni dimineaţă, după o pauză de câteva zile.
         Casa de Asigurări de Sănătate  Bucureşti şi-a închis uşile în jurul orei 14.00. Oamenii care nu au reuşit să intre au fost nemultumiţi şi nervoşi. Bucureştenii au bătut în uşă şi au cerut să intre în instituţie. Oamenii au reunţat, în cele din urmă şi au plecat cu speranţa ca se vor întorce mâine şi vor reuşi să depună declaraţiile La faţa locului a fost şi un echipaj de poliţie pentru a-i linişti pe oameni.
         Programul cu publicul s-a încheiat la ora 14.30, însă cei de la Casa de Asigurări de Sănătate au închis uşa cu o jumătate de oră mai devreme. Reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate au spus că nu au putut prelungi programul pentru că au de prelucrat şi declaraţiile primite prin poştă.
         "Dorim să atragem atenţia angajatorilor care au de depus  declaraţii că o pot face şi prin intermediul Oficiului Poştal.  Se poate face şi online dar au nevoie de chei de acces. Vom publica pe site cum le pot procura. Procedura e pusă de mai mult vreme pe site. Avem angajatori care fac de câteva luni acestă raportare online.  Le-am explicat ca e un aflux mare de persoane si din câte estimăm noi vom reuşi să procesam până seara târziu ce a intrat în instituţie până la ora 14.00", a declarat Cristina Călinoiu, purtătorul de cuvânt CASMB.
         Încă de la primele ore ale dimineţii au apărut cozile la ghişeele Casei de Asigurări de Sănătate. După ce săptămâna trecută activitatea a fost paralizată, angajatorii s-au înghesuit  să depună declaraţiile şi să plătească contribuţiile pentru salariaţi.
         Reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate susţin că în toată ţara a fost suplimentat numărul de ghişee, la care se pot plăti contribuţiile. Însă şi aşa, timpul pierdut săptămâna trecută este greu de recuperat.
         Mulţi contribuabili au spus că e al patrulea drum pe care l-au făcut la Casa de Asigurări de Sănătate din cauza că sistemul informatic a fost blocat de miercuri până luni. Unii dintre ei, mai puţini norocoşi, sunt nevoiţi să revină marţi după ce au aşteptat câteva ore în faţa instituţiei.

 

Sursa foto: rtv.net


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0