Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SHOWBIZ
Adaugat: 05 Iunie 2013    Actualizat: 03 Iulie 2013

Oana Zavoranu stie sa faca show si scandal! Vezi aici ce scene memorabile a provocat diva in ultimii ani!

 

         Daca cineva ar fi pus de-o parte cate un ban de fiecare data cand, in ultimii ani, Oana Zavoranu a fost implicata intr-un scandal, astazi ar avea o pusculita plina cu monede. Poate chiar mai multe...
         Din 2000, cand a intrat fulminant in showbiz-ul romanesc, aproape orice aparitie a Oanei Zavoranu a fost sinonima cu scandalul.
         In anii care s-au scurs, au iesit scantei de fiecare data cand brunetei nu i-a convenit ceva sau cand a avut de impartit diverse lucruri cu prietenii, rudele sau alte vedete. Mama ei, fostul sot, Pepe, Monica Columbeanu, Tudy, Corneliu Vadim Tudor, Marius Baldovin, vecinii, vrajitoarele Melissa si Vanessa, carcotasii,  Prodanca - cu totii au intrat, la un moment-dat, in ''gura" Oanei.
         Pe langa certuri, Oana Zavoranu a iesit in evidenta si prin pictorialele extrem de indraznete pe care a acceptat sa le faca, dar si prin momentele hot pe care le-a provocat, live sau nu.
         Ultima prestatie a avut loc in urma cu doua seri, in studioul unei emisiuni de la Antena 1, unde Oana a facut striptease si a ramas cu sanii dezgoliti, in direct, spre uimirea colegilor din platou.
         O alta ipostaza in care am vazut-o des pe fosta sotie a lui Pepe a fost cea de bolnava - o suferinta misterioasa, un pumn de pastile sau un avort spontan, din aceste cauze, ea a fost luata des cu salvarea de acasa in ultimii ani, mai ales dupa ce s-a despartit de Pepe.
         CANCAN.ro a facut o selectie a catorva dintre momentele memorabile care au avut-o in centru pe Zavo, in ultimii ani.
         Pana in decembrie 2011, Oana a fost intr-un scandal continuu cu Marioara, mama sa. Cele doua s-au certat in primul rand pe avere, dar si pe faptul ca mamei brunetei nu-i placea de Pepe.
         Campul de batalie a fost la inceput studioul OTV-ului, unde in anii 2008-2009, Oana si Marioara s-au confruntat nopti intregi, la rand. 
         "Mama e un demon, o infractoare. Imi voi recupera cei 75% din mostenire si tot ce am pierdut, retroactiv. Daca nu va avea cum sa plateasca, pentru ca este vorba de cateva zeci de milioane de euro, ii voi lua tot! Si dintii din gura, daca este nevoie!", striga Oana, in urma cu cinci ani.
         In 2009, a intrat intr-un mega-scandal cu Biserica, dupa ce a aparut imbracata in calugarita ortodoxa la o emisiune de la Antena 1. Gestul ei a fost considerat "o mascarada de prost gust si o pata aruncata pe obrazul BOR".
         Cateva luni mai tarziu, la emisiunea Pact cu diavolita pe care o modera la vremea respectiva, a dat-o afara pe invitata sa, Monica Columbeanu. "Scena Discordiei" a fost atunci cand producatorii emisiunii au pus la dispozitia Monicai o gasca de baieti dintre care trebuia sa aleaga un nou aspirant la postul de sofer personal.
         Unul dintre acestia a ridicat-o pe Monica si a asezat-o pe un pian din platou, iar Monica, in prima faza, nu a obiectat. Ulterior a rugat-o pe Oana Zavoranu sa nu difuzeze aceasta scena si de aici tot scandalul. "Iesi afara, nesimtito!", i-a spus Monicai, care a parasit platoul in scurt timp. Scenele au fost filmate integral iar Monica Columbeanu a fost platita pentru participarea la emisiune, cu o suma ce nu depaseste 500 de euro.
         In 2009, un pictorial de senzatie pentru Tabu a suprins-o pe Oana Zavoranu in pozitii intime cu un schelet.
         In 2010, cu cateva luni inainte sa se desparta de Pepe, ea si-a scos sanii la inaintare la o emisiune de la Antena 1. Oana a venit imbracata la tv cu un top din care i-au iesit, rand pe rand, sanii.
         Prilejul care a determinat aratarea la fata a sanilor vedetei a fost dansul zvapaiat al acesteia pe propria melodie, cantata impreuna cu Adi Cristescu, cel care a si compus piesa pentru Oana Zavoranu.
         O alta ipostaza inedita in care a aparut diva a fost cea de "exorcizata", intr-un pictorial Playboy, din mai 2011: o reinterpretare a filmului Exorcistul, cu bruneta în rolul posedatei.
         In ultimul an, Oana a ajuns la spital de trei ori. Astfel, la inceputul lunii februarie, ea a ajuns la spital cu stari de ameteala si dureri crunte de cap, dupa ce s-a chinuit 10 ore sa cheme Ambulanta!
         La jumatatea lunii noiembrie, Oana a ajuns in stare grava la spital, dupa ce si-a pierdut cunostinta in casa. La momentul respectiv, era suspecta de sinuzita cu sindrom meningeal.
         O adevarata cumpana in viata Oanei a avut loc in seara zilei de 10 decembrie, cand a ajuns din nou la spital, in coma, dupa ce a luat un pumn de medicamente. Ore in sir s-a zbatut in coma pe patul de spital, insa deznodamantul a fost unul pozitiv, pana la urma, pentru bruneta. "Am vrut să mor, am vrut să mă sinucid", a recunoscut ea, cateva zile mai tarziu, in direct. Printre lacrimi, Oana a dezvăluit că a făcut acest lucru din cauză că nimeni nu a mai chemat-o la un casting. Singura dorinţă a ei era şi este să fie actriţă.
         Tot anul trecut, in iulie, Oana Zavoranu si iubitul ei au fost protagonistii unui scandal monstru in plina strada. Ea a iesit aproape dezbracata in fata casei si s-a urcat pe masina lui urland! Dupa acest episod, ea a ajuns la urgenta.
         Urmatorul personaj intrat in vizorul Zavorancei a fost Marius Baldovin. El si-a declarat dragostea pentru bruneta, insa ea nu a vrut sa auda de asemenea petitor. In timp ce se certau in direct, in studioul CANCAN TV, Oana s-a impiedicat si cazut, oferind unul dintre cele mai hilare momente de anul acesta, de la TV.

 

Sursa Foto: Facebook.com


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
CFR Călători: Mai multe trenuri vor circula în minivacanța de 1 Mai și Paște
CFR Călători a anunțat suplimentarea numărului de trenuri în peri...
 
MAE, avertisment pentru români în contextul conflictului dintre Israel și Iran
Alertă de călătorie și îndemn la precauție.
 
Anunțul șefei CNAS: Românii neasigurați vor avea aceleași drepturi ca cei asigurați
Valeria Herdea a anunțat că noul contract aduce aceleași beneficii ...
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă
Șeful politicii externe a UE îndeamnă țările europene să trimit...
 
Permisele auto se vor putea obține și online. Propunere a șefului MAI
Ministrul Afacerilor Interne a realizat un proiect de ordin care aduce...
 
Rezerviștii sunt chemați la unitățile militare pentru un exercițiu de mobilizare
În această săptămână, un amplu exercițiu de mobilizare se efect...
 
A fost adoptată Strategia Națională de Educație Financiară; are trei direcții de acțiune
Ministerul Educației a anunțat că Strategia Națională de Educați...
 
ANAF: Dacă nu ți se dă bon la frizerie, poți cere să fi tuns gratuit!
ANAF continuă campania de conformare voluntară în domeniul servicii...
 
 
 
 
ACTUALITATE
 
Ciucă spune de ce armata NU va fi obligatorie în România, în următorii doi ani

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Medic psiholog, despre consumul de droguri: Provoacă distrugere de neuroni și de sinapse

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA TENULUI
 
Produse care, folosite pe ten, provoacă iritații și acnee

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Autobuzele etajate vor fi scoase pe traseu, în Constanța, pentru minivacanța de Paște
CONSTANTA
» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL CLUJ
 
Urmează să se pregătească șantierul pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BISTRITA NASAUD
 
O nouă parcare se amenajează în Bistrița: „Continuăm în ritm susținut...”

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0