Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SHOWBIZ
Adaugat: 04 Iunie 2013    Actualizat: 03 Iulie 2013

Oana Zavoranu, SCANDAL cu vecina de 85 de ani

 

         De cand Oana Zavoranu s-a mutat in vila din Bucuresti, femeia de 85 de ani nu mai are liniste. Batrana se trezeste aproape zilnic cu bilete in usa sau in poarta de la gardul imobilului, toate fiind "opera" Oanei. In ravase i se reproseaza tot felul de lucruri, de la neplata apei pana la faptul ca nu inchide cum trebuie poarta. Batrana nu mai suporta atacurile divei, mai ales ca, de cele mai multe ori, se plange ea, sunt neintemeiate si jignitoare. Cel mai proaspat exemplu are legatura cu catelul pe care Oana l-a adoptat in urma cu aproximativ doua luni. Vedeta ii reproseaza vecinei ca lasa poarta deschisa si patrupedul ei, Tyson, iese pe strada, riscand sa fie furat de cineva sau lovit de o masina, scrie wowbiz.ro. Modalitatea prin care Oana comunica cu vecina de 85 de ani este una inedita: bruneta ii scrie bilete cu carioca si litere de tipar. Ca deh, destinatara e batrana, iar Oana vrea sa fie sigura ca mesajul a fost receptionat!
         Rudele femeii sunt indignate de actiunile Zavorancei. "Din cand in cand mai gasesc la bunica mea, in usa, cate un biletel. Cel pe care il aveti voi l-am primit acum cateva zile. Eu l-am aruncat. Oana l-a pus in poarta bunicii mele… Ma rog… Are diverse probleme. Acum, de cand si-a luat un caine, a reparat poarta. Inainte nu se prea putea incuia.  Acum se incuie, dar este foarte grea. Bunica mea, la 85 de ani, nu prea poate sa o ridice, sa o impinga, sa o traga, are si probleme cu inima, si cu vederea… Initial i-am spus ca, daca vrea sa o repare, n-am nici un fel de problema, o incuiem si o descuiem. Brusc, in ziua in care a montat yala, ne-am trezit si cu bilet ca noi lasam poarta deschisa, ca trebuie sa o incuiem… Ma rog, tot felul de probleme din astea! Se incuie, se descuie cu cheia de acuma, nu e niciun fel de problema! O va incuia si bunica mea, si noi, cand mergem la ea”, a declarat, nepotul femeii, care sustine si ca Oana nu poate rezolva lucrurile cu calm. “Ati auzit-o voi pe Oana Zavoranu vreodata sa comunice linistit si calm? In general, noi suntem obisnuiti cu chestia asta... Si asa se intampla lucrurile pe aici, prin zona. Nu-i nici un fel de problema, si noi putem actiona. La orice actiune exista o reactiune. Daca va fi cazul si momentul, se vor intampla lucrurile si invers, dar sa speram ca nu o sa se ajunga acolo", a conchis vecinul.
         Contactata telefonic, Oana Zavoranu a recunoscut ca a trimis biletele vecinei, dar are si ea motive intemeiate sa recurca la asemenea situatii, mai ales ca, locatarii din zona nu ii inteleg si bunele intentii. Vedeta declara ca a luat casa din Andrei Muresanu, intr-o situatie jalnica si doar datorita investitiilor ei, vila arata acum ca o bijuterie. "Ceea ce face vecina mea acum este rea vointa. Dupa ce ca nu a dat cu o matura in aceasta curte, ca o napadeau balariile cand am venit aici, nu exista nici macar un contract cu o firma de ridicare a gunoiului, era o casa parasita, tot ea e cea care reclama la presa ca o terorizez cu bitele. Dupa ce le-am facut curat, treceau prin curtea asta de parca erau pe autostrada. Am facut totul pe cheltuiala mea si ea nu putea sa inchida o poarta.          Le-am explicat cu frumosul ca aici intra tot felul de aurolaci, de babe, de cersetori care suna la interfon de la ora 8 dimineata. De aceea am rugat-o sa inchida poarta, sa avem un confort si sa nu ne mai deranjeze nimeni. Cand am vazut ca n-am cu cine sa ma inteleg, l-am trimis pe omul meu de serviciu cu biletelul, sa vorbeasca cu femeia, fiindca eu nu puteam, as fi luat-o la bataie.
         Ea si fiica ei sunt niste impertinente si mincinoase, sunt cunoscute pe strada ca fiind mahalagioaice si procesomane. Desi le-am explicat inca de anul trecut, de cand locuiesc aici, n-a fost chip sa ma inteleg cu ele. Au lasat in continuare poarta deschisa, lipita de perete. Le-am dat un ultimatum in care le-am spus ca, daca nu incuie poarta, ca nu sunt in Sahara sau pe bulevard, si daca nu o sa se conformeze unor norme de civilizatie, eu voi schimba in fiecare zi yala si nu o sa mai poata intra. O sa fie nevoite sa sara gardul. Poate sa ma reclame oriunde ca oricum ele au o viata stearpa si se plictisesc. Se uita dupa perdea sa vada ce ai in geanta, cu cine vii si unde te duci", a declarat Oana, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

 

Sursa Foto: Facebook.com


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
CFR Călători: Mai multe trenuri vor circula în minivacanța de 1 Mai și Paște
CFR Călători a anunțat suplimentarea numărului de trenuri în peri...
 
MAE, avertisment pentru români în contextul conflictului dintre Israel și Iran
Alertă de călătorie și îndemn la precauție.
 
Anunțul șefei CNAS: Românii neasigurați vor avea aceleași drepturi ca cei asigurați
Valeria Herdea a anunțat că noul contract aduce aceleași beneficii ...
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă
Șeful politicii externe a UE îndeamnă țările europene să trimit...
 
Permisele auto se vor putea obține și online. Propunere a șefului MAI
Ministrul Afacerilor Interne a realizat un proiect de ordin care aduce...
 
Rezerviștii sunt chemați la unitățile militare pentru un exercițiu de mobilizare
În această săptămână, un amplu exercițiu de mobilizare se efect...
 
A fost adoptată Strategia Națională de Educație Financiară; are trei direcții de acțiune
Ministerul Educației a anunțat că Strategia Națională de Educați...
 
ANAF: Dacă nu ți se dă bon la frizerie, poți cere să fi tuns gratuit!
ANAF continuă campania de conformare voluntară în domeniul servicii...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
Climatolog, despre schimbarea radicală a vremii: E un semnal de alarmă!

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Ciucă spune de ce armata NU va fi obligatorie în România, în următorii doi ani

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA TENULUI
 
Produse care, folosite pe ten, provoacă iritații și acnee

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Autobuzele etajate vor fi scoase pe traseu, în Constanța, pentru minivacanța de Paște
CONSTANTA
» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL CLUJ
 
Urmează să se pregătească șantierul pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BISTRITA NASAUD
 
O nouă parcare se amenajează în Bistrița: „Continuăm în ritm susținut...”

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0