Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SENATORI
Adaugat: 16 Mai 2013    Actualizat: 09 August 2013

Ionuţ Elie Zisu, machedonul care se vrea senator de Piteşti, executat silit de creditori?

 

         NBG Leasing IFN SA a câştigat procesul prin care i se încuviinţează executarea silită a lui Ionuţ Zisu, pe raza Sectorului 5. Sentinţa a rămas irevocabilă. Ionuţ Zisu a declarat că nu a avut niciun proces cu NBG Leasing IFN SA, dar mai târziu şi-a amintit de existenţa acestui litigiu. Constantin Nicolescu: „Ştiu despre domnul Zisu că este căsătorit, are un copil şi am auzit că este director la ANPC, Direcţia Metale Preţioase. Nu ştiu dacă vă mulţumeşte explicaţia. Sincer să fiu, nici eu nu sunt prea mulţumit de explicaţie, dar...”
         Săptămâna trecută, politicul din Argeş a fost împrospătat cu o faţă nouă. Ionuţ Elie Zisu, constănţean, domiciliat în capitală, a fost trimis la Piteşti de către mai marii PNL pentru a candida pentru senat pe colegiul Piteşti. În prima zi a machedonului la Piteşti, zi în care acesta şi-a depus candidatura din partea USL, a demonstrat că numele de „paraşutat” politic, nume dat de presa din judeţ, i se potriveşte de minune. Acesta nu avea habar de numele comunelor pe care va merge să ceară votul, iar despre numele primarilor nici nu poate fi vorba. La două zile de la această întâmplare, prezent la conferinţa USL, acesta a declarat că are numele primarilor cu care va trebui să colaboreze în campania electorală, într-o agendă, şi încă nu i-a cunoscut, dar mai are timp. De colegiu nici nu poate fi vorba că l-ar fi cunoscut, iar de problemele cetăţenilor....se va documenta.

         Ce ştiu colegii de Uniune despre Ionuţ Zisu? Mai nimic

         „Paraşutatul” politic la Piteşti nu a fost cunoscut nici de colegii de la USL. Ce ştiu şefii USL despre acest domn care se vrea senator de Piteşti:
         Iani Popa, preşedinte PNL Argeş: „Acum (ziua de depunere a candidaturilor din partea USL) l-am cunoscut şi eu pe colegul Ionuţ Zisu”, Constantin Nicolescu: „Ştiu despre domnul Zisu că este căsătorit, are un copil şi am auzit că este director la ANPC, Direcţia metale preţioase. Nu ştiu dacă vă mulţumeşte explicaţia. Sincer să fiu, nici eu nu sunt prea mulţumit de explicaţie, dar...”. De restul membrilor USL nici nu mai are sens să vă spunem. Nu ştie nimeni nimic mai mult decât au spus cei doi copreşedinţi de la USL, dar se ştie de către toată lumea că acest Zisu a fost trimis de la Bucureşti pentru a candida la senat pe colegiul Piteşti, colegiu prin care domnul care se vrea senator de Piteşti, a trecut cu maşina acum trei, poate patru luni, lucru care pare să-i dea dreptul de a cere peste o lună votul piteştenilor.

         Ce am aflat despre Ionuţ Zisu în urma unui drum la Bucureşti

         Ionuţ Zisu are o casă în Bucureşti, la mai puţin de 500 metri de Palatul Cotroceni. Casa este pe o stradă de vile, cu un parc foarte frumos chiar în spatele casei. Deşi are casa cumpărată de mai mulţi ani, iar domiciliul declarat în buletin este la această adresă, acesta nu a locuit niciodată în această vilă. O perioadă a avut-o închiriată, iar acum câţiva ani a încercat să o vândă, dar probabil că preţul oferit nu a fost pe gustul domiei sale, aşa că vila a rămas tot în proprietatea sa. Vecinii spun că nu l-au mai văzut demult pe Ionuţ Zisu prin zonă: „A fost o perioadă în care se tot vânzoleau nişte maşini pe la poarta sa, dar în ultima perioadă nu am mai văzut nicio mişcare”, spune un bătrân care îşi plimba căţelul. O altă vecină era foarte deranjată de câinele lui Zisu, care, din spusele doamnei, se pare că este nemâncat de câteva zile bune, şi latră zi şi noapte: „Îi mai aruncăm noi mâncare...”

         Nici pe la sediul firmei soţiei lui Ionuţ Zisu nu a mai trecut nimeni în ultima perioadă

         Soţia lui Ionuţ Zisu are o firmă al cărui sediu este tot prin centrul Bucureştiului. Occidente Lex SRL, firma la care Monica Zisu este unic acţionar are sediu declarat într-o clădire destinată birourilor. Portarul nu o cunoaşte pe doamna Zisu, iar din cutia poştală nu a mai fost ridicată de mult corespondenţa. Mai mult, la etajul unde firma are birourile, nu mai există nici măcar lumină, lucru care demonstrează încă o dată că nu a mai trecut nimeni pe acolo cam de mult

         Ce am aflat despre Ionuţ Zisu după câteva ore bune de Google search

         În decembrie 2011, Zisu face o cerere la Primăria Sectorului 1 din Bucureşti, pentru a intra în legalitate cu o proprietate.
         Tot în Sectorul 1, dar acum la Judecătoria Sectorului, Ionuţ Zisu a pierdut un proces, în care NBG Leasing IFN SA, creditor, câştigă un proces împotriva creditorului Ionuţ Elie Zisu, prin care instanţa încuviinţează executarea silită a creditorului. Se admite cererea fără căi de atac.
         În aceeaşi perioadă, la Judecătoria Sectorului 5 al capitalei, aceeaşi NBG Leasing IFN SA câştigă un alt proces, prin care i se încuviinţează executarea silită a lui Zisu, pe raza Sectorului 5, sector în care acesta are vila în care nu a locuit niciodată. Sentinţa a rămas irevocabilă.
         Pentru confirmarea celor aflate, cum era și normal, l-am contactat pe omul de afaceri, proaspăt candidat la deputăție. Ne-a răspuns puțin nervos, nervozitate ce a crescut aflând întrebarea noastră cu privire la executarea silită cu pricina. Și, ca un politician adevărat, ne-a răspuns că nu are timp acum, ci săptămâna viitoare, marți sau miercuri. Mai mult, a spus că nu a avut niciun proces cu această societate de leasing, dar ne-a îndrumat să vorbim cu consilierul său. Contactat telefonic, consilierul lui Zisu ne-a confirmat că ştie ceva legat de această executare, dar fiind mai veche, va verifica şi ne va da un răspuns exact. Răspunsul a sosit aproape de închiderea ediţiei. Consilierul lui Ionuţ Zisu ne-a explicat că ar fi vorba de o maşină luată în leasing de S.C. Rami Dacia, firmă la care Zisu era administrator, iar la acel contract de leasing nu s-au achitat toate ratele. Cel care se vrea senator de Piteşti ar fi girat ca persoană, şi aşa s-a ajuns la executarea silită. Consilierul lui Zisu susţine că această problemă s-a rezolvat între timp. Cum? Nu ştie nici domnia sa, dar spune că nu s-a ajuns la executare silită.

 

Sursa foto: proarges.ro

ARGES
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Medic: Restricțiile sunt exagerate! Guvernanții n-au încredere în români, îi tratează ca pe niște proști, inculți, limitați și așa mai departe!
Fostul președinte al Colegiului Medicilor din România susține că r...
 
Tot ce trebuie să știi despre starea de alertă
Starea de alertă - principalele prevederi.
 
Șeful DSU, precizări despre starea de alertă: Terasele rămân închise, se prelungește suspendarea unor zboruri
Raed Afarat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a f...
 
Modificări cu privire la purtatul măștii: Când ai voie să NU o folosești
A fost modificat ordinul de ministru cu privire la purtatul măștii d...
 
Rafila: Suntem în zona galbenă! E bine, ai speranță că ții epidemia sub control
Alexandru Rafila spune că suntem în zona galbenă în ceea ce prive...
 
Udrea și dosarul Microsoft: Zile petrecute în arest, ani buni de judecată, imaginea distrusă, clasare pe motiv că fapta nu există
Elena Udrea a scăpat de dosarul Microsoft după ani buni de judecată...
 
Casa Națională de Pensii Publice își reia gradual activitatea. Ce servicii vor fi disponibile la ghișee
Casa Națională de Pensii Publice anunță că, odată cu încetarea ...
 
30.000 de români vor fi testați pentru Covid-19. Când va începe campania Ministerului Sănătății
Președintele Societății Române de Microbiologie a spus că 30.000 ...
 
 
 
 
SHOWBIZ
 
Andreea Bălan a spus cum decurge viața ei de când s-a separat de George Burcea: „Eu mă ocup de toate... sunt și control freak!”

» 25 Mai 2020 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Economist: O revenire la starea de urgență ar putea fi fatală! Mi-e teamă că miza e politică

» 25 Mai 2020 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Când nu trebuie să consumăm grapefruit

» 25 Mai 2020 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Pădurea de la Giumalău, cea mai mare pădure virgină de molid din Europa
SUCEAVA
» 25 Mai 2020 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL PRAHOVA
 
Adrian Dobre, despre achiziția creșei Upetrom: Locuri asigurate pentru micuții ploieșteni/ Personalul va avea în continuare loc de muncă

» 25 Mai 2020 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL TELEORMAN
 
Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” va fi modernizată cu bani de la bugetul Primăriei Alexandria

» 24 Mai 2020 | Comentarii 0