Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SHOWBIZ
Adaugat: 25 Iunie 2013    Actualizat: 04 Iulie 2013

Exclusiv! Dr. Ovidiu Grecu: "Loredana Chivu a declansat un scandal mincinos pentru notorietate!"

 

         “Scandalul silicoanelor” este in punctul de a se termina. Si asta deoarece doctorul chirurg Ovidiu Grecu ne-a oferit in exclusivitate un drept la replica ce va face lumina in acest caz imaginat de o alta „domnita cu plete blonde” care a dorit reclama cu orice pret, chiar cu acela de a-i strica reputatia unuia dintre cei mai buni chirurgi plasticieni din Romania. Se pare ca acesta operatie a avut loc in anul 2007, iar in aceasta perioada de trei ani Loredana Chivu nici macar nu si-a anuntat medicul ca o deranjeaza operatia, ba mai mult, a pozat si in Playboy, dand dovada faptului ca se mandreste cu sanii ei. Acest caz este deja pe mana unuia dintre cei mai buni avocati in domeniu, Daniel Olteanu si va fi incheiat in justitie.
         „Fata de declaratiile calomniatoare ale domnisoarei Loredana Chivu, preluate in articolele de presa aparute in editiile din 14 ianurie si 25 aprilie 2010 ale publicatiei Click, cat si in cadrul emisunii „Un show pacatos” din data de 26.04.2010, difuzata de postul TV Antena 1, orele 23:45, realizand o prezentare deformata a realitatii, in scopul defaimarii prestigiului profesional al subsemnatului,  ma vad nevoit sa intervin pentru a a imi exercita dreptul la replica.
         „Doctor in stiinte medicale”
         Arat faptul ca subsemnatul sunt medic primar chirurgie plastica, doctor in stiinte medicale, avand o experienta profesionala indelungata in interventiile chirurgicale de marire de sani prin implant mamar, efectuate la un numar mare de paciente, fara a avea, pana la acest moment, plangeri bazate pe un eventual malpraxis.
         In primul rand trebuie sa va spun ca eu am operat-o pe Loredana Chivu in anul 2007 si pana in prezent nu am primit de la dansa nici macar un telefon cu privire la eventualele probleme la sani. Trebuie cunoscut faptul ca rezultatele unei asemenea interventii chirugicale depind, in principal, de forma anatomica, gradul de dezvoltare a bustului si tonicitatea tesutului, ele putand fi diferite in functie de fiecare pacienta in parte. Din acest motiv, in anumite situatii, obtinerea marimii si formei cat mai apropiate de dorinta pacientei se poate realiza, in mod corect, in doua etape, tesuturile fiind mult mai relaxate in timpul celei de-a doua interventii. Mai mult, in aprecierea rezultatelor intervine intotdeauna si un factor subiectiv, care tine de asteparile interioare si sperantele fiecarui individ cu privire la respectiva interventie chirugicala estetica, acestea neputand sa se plieze intotdeauna pe materialul anatomic ce trebuie exploatat. Ceea ce doresc sa subliniez este aceea ca rezultatele difera fizic de la persoana la persoana. Pacientelor le este explicat ce inseamna o asemenea interventie, ce riscuri presupune si care este potentialul rezultat. Intotdeauna se procedeaza la efectuarea sa, numai in masura in care pacienta intelege si accepta aceasta transformare.
         „Desi nu ii plac silicoanele, a pozat in Playboy fara probleme”
         Se sustine de catre domnisoara Loredana Chivu, prin afirmatii contradictorii si denigratoare la adresa subsemnatului, realizate in cadrul celor doua articole de presa aparute in publicatia Click din 14 ianurie si 25 aprilie 2010, faptul ca forma bustului, obtinuta in urma interventiei chirurgicale de implant mamar, nu ar fi fost cea dorita.
         Cu toate acestea, beneficiind de aceasta forma a bustului, domnisoara Chivu Loredana a aparut intr-un pictorial in publicatia Playboy din iunie 2009, si, totodata, aceleasi calitati fizice au ajutat-o sa patrunda in televiziune, ca si asistenta a lui Dan Capatos, in emisinea „Un show pacatos”, la postul TV Antena 1.
         „Declaratii contradictorii! Ba isi doreste silicoane mai mari, ba vrea repozitionarea sanilor!”
         Astfel, doresc sa atrag atentia asupra contradictiilor dintre cele doua articole de presa. In editia Click din 14 ianuarie 2010, domnisoara Chivu insista asupra formei bustului, pe care si-o doreste mai mare, aceasta fiind cauza nemultumirii sale, in timp ce in editia din 25.04.2010 a ziarului Click, se aduc afirmatii mincinoase despre pozitionarea gresita a sanilor. Mai mult, se incearca a se focusa opinia publica asupra faptului ca interventia chirurgicala a fost una total gresita, iar nu numai una care nu a multumit asteparile domnisoarei Chivu in privinta marimii bustului ei, asa cum isi exprimase pozitia cu ceva timp inainte, in articolul din 14 ianuarie 2010. De asemenea, in scop de a induce o falsa imagine a realitatii, se afirma faptul ca interventia chirurgicala a fost efectuata pe vremea cat pacienta era inca minora, insa nu se mai aduce in dicutie si faptul ca a avut acceptul scris al mamei acesteia, care a insotit-o la medic. Doresc sa mentionez, ca o asemenea constructie narativa este de natura a denigra reputatia si imaginea profesionala a subsemnatului.
         "Loredana Chivu doreste publicitate cu orice pret!"
         Ceea ce doresc sa remarc si sa aduc in atentia publicului este aceea ca aceasta conduita vadit tendentioasa a fost adoptata de catre domnisoara Chivu Loredana strict in scopul obtinerii de publicitate si declansarii unui scandal mediatic. Sunt convins, insa, ca publicul roman va sti sa inteleaga si sa aprecieze in mod corect aceasta pozitie.
         Chirurgul plastician Ovidiu Grecu, un profesionist in domeniu
         In incheiere, doresc sa subliniez faptul sa subsemnatul sunt un profesionist si nu doresc a fi atras intr-un scandal mediatic de natura celui pe care domnisoara Loredana Chivu il intretine, prin declaratiile sale in presa si aparitiile la televiziune. Subsemnatul mi-am intemeiat reputatia profesionala si prestigiul de care ma bucur pe rezultatele bune ale muncii mele, pe respectul si multumirea pacientilor care au calcat pragul cabinetului in lunga perioada de cand imi exercit profesia cu pasiune si implicatie. Inca o data, sunt convins ca publicul larg va aprecia corect masura de adevar a afirmatiilor domnisoarei Loredana Chivu, scopul pentru care a adoptat o asemenea conduita, cat si pozitia subsemnatului fata de aceasta stare de fapt total neplacuta”.

 

Sursa foto: facebook.com


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
CFR Călători: Mai multe trenuri vor circula în minivacanța de 1 Mai și Paște
CFR Călători a anunțat suplimentarea numărului de trenuri în peri...
 
MAE, avertisment pentru români în contextul conflictului dintre Israel și Iran
Alertă de călătorie și îndemn la precauție.
 
Anunțul șefei CNAS: Românii neasigurați vor avea aceleași drepturi ca cei asigurați
Valeria Herdea a anunțat că noul contract aduce aceleași beneficii ...
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă
Șeful politicii externe a UE îndeamnă țările europene să trimit...
 
Permisele auto se vor putea obține și online. Propunere a șefului MAI
Ministrul Afacerilor Interne a realizat un proiect de ordin care aduce...
 
Rezerviștii sunt chemați la unitățile militare pentru un exercițiu de mobilizare
În această săptămână, un amplu exercițiu de mobilizare se efect...
 
A fost adoptată Strategia Națională de Educație Financiară; are trei direcții de acțiune
Ministerul Educației a anunțat că Strategia Națională de Educați...
 
ANAF: Dacă nu ți se dă bon la frizerie, poți cere să fi tuns gratuit!
ANAF continuă campania de conformare voluntară în domeniul servicii...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
Climatolog, despre schimbarea radicală a vremii: E un semnal de alarmă!

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Ciucă spune de ce armata NU va fi obligatorie în România, în următorii doi ani

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA TENULUI
 
Produse care, folosite pe ten, provoacă iritații și acnee

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Autobuzele etajate vor fi scoase pe traseu, în Constanța, pentru minivacanța de Paște
CONSTANTA
» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL CLUJ
 
Urmează să se pregătească șantierul pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BISTRITA NASAUD
 
O nouă parcare se amenajează în Bistrița: „Continuăm în ritm susținut...”

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0