Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SHOWBIZ
Adaugat: 04 Iunie 2013    Actualizat: 03 Iulie 2013

Denisa Nechifor: «Dintr-o curvă nu poţi face femeie de casă»

 

         Face ce face şi tot caută s-o enerveze pe fosta iubită a lui Cristea! Bianca Drăguşanu ştie ce-o scoate din sărite pe Denisa Nechifor, femeia cu care fotbalistul are o fetiţă. Picătura care a umplut paharul a fost faptul că Drăguşanca s-a apucat să comenteze la tv ce tată bun e Cristea. Când a auzit una ca asta, Denisa a cedat nervos!
         Nu este prima dată când Bianca Drăguşanu (29 de ani) declară public ce relaţie frumoasă are cu Rania (3 ani şi jumătate), fetiţa iubitului ei.
         Şi, de fiecare dată, mama copilului - manechinul Denisa Nechifor, 29 de ani - s-a enervat la maximum. Scandalul s-a reaprins zilele trecute, când Bianca l-a lăudat pe Cristea, spunând că este un tată-model. Fosta iubită a fotbalistului susţine întotdeauna contrariul.
         "Adi este tatăl ideal, este un om extraordinar de apropiat de Rania, deşi ea nu mai are voie să se vadă cu noi. Fetiţa este un copil inteligent, frumos, minunat. Adi o iubeşte mult şi îi face toate mofturile, petrece cu ea cât de mult timp poate",a declarat Bianca, la „Un show păcătos".
         Denisa nu a urmărit emisiunea respectivă, dar a aflat de la prieteni toată discuţia din platoul emisiunii lui Dan Capatos. Prima reacţie a fost necontrolată: şi-a ieşit din pepeni, chiar la sala de sport unde se antrenează zi de zi.
         Surse care se aflau acolo au auzit-o povestind cuiva că fotbalistul nu e nici pe departe atât de generos cu Rania, nici la capitolul financiar, nici în ceea ce priveşte timpul pe care i-l alocă micuţei.
         "Eu, lui Adi nu i-am cerut pensie alimentară, pentru că aşa am considerat. L-am lăsat să-i dea Raniei cât crede el de cuviinţă. Dar nu-mi pot creşte fata cu 10 milioane de lei vechi, primiţi când îşi aduce el aminte. Eu din joburile mele câştig foarte bine, plus că am o familie care m-a susţinut mereu, din toate punctele de vedere. Am auzit că Bianca se laudă că i-a cumpărat ea, fetiţei mele, doi saci de jucării de la Disneyland. Nu a văzut-o în viaţa ei pe Rania, iar eu cu ea nu m-am întâlnit decât o dată, la un eveniment. Pe Rania o cresc eu, este copilul meu şi nu-i permit nimănui, cu atât mai puţin ei, să vorbească despre ea la televizor sau prin ziare. Dacă are ceva cu mine, să-mi spună mie, în faţă, dar să-mi lase copilul în pace. Să-şi facă ea propriul copil şi să-l lase pe al meu în pace", a fost auzită spunând Denisa.>
         Când a auzit că Drăguşanca se laudă, în diverse cercuri, că Adi Cristea îi oferă lunar o sumă fixă Raniei - câte 1.500 de lei, plus sumedenie de cadouri - Denisa a luat şi mai tare foc. „Dintr-o curvă nu poţi face femeie de casă şi nici dintr-un fotbalist un om serios", ar fi adăugat ea.
         «Prinţul» i-a cerut Denisei să renunţe la facultate pentru el
         Şi relaţia lui Adrian Cristea cu Denisa Nechifor a fost una plină de despărţiri şi împăcări. Studentă la o facultate din Iaşi, Denisa s-a îndrăgostit nebuneşte de fotbalist, care locuia pe atunci în Bucureşti.
         După ce a făcut o perioadă naveta, Adi i-a cerut iubitei lui să renunţe la studii şi să se mute în Capitală, dar, pentru că ea a refuzat, cei doi s-au despărţit.
         „Ne-am iubit foarte mult şi ne-am despărţit prima dată înainte să apară Rania, pentru că eu eram la Iaşi, iar el era la Bucureşti.Trebuia să fac naveta. El a intrat într-un anturaj de băieţi singuri şi eu nu am înţeles anumite lucruri, nu am vrut să le înţeleg şi nu o să le înţeleg niciodată. Ne-am distanţat, eu eram la facultate, nu am putut să îmi las şcoala şi să mă mut la Bucureşti, deși el mi-a cerut acest lucru. Ne-am despărţit, apoi eu am terminat facultatea, ne-am împăcat, m-am mutat la Bucureşti, apoi a apărut Rania şi, când eram însărcinată cu ea, ne-am despărţit de tot", a mărturisit ea pentru Antena 2.
         Bianca şi Cristea se iubesc şi se ceartă de doi ani
         Fosta asistentă a lui Dan Capatos îşi împarte viaţa cu fotbalistul Adrian Cristea (29 de ani), care joacă în prezent la Universitatea Cluj.
         De fapt, Bianca Drăguşanu a declarat, recent, că relaţia dintre ea şi Adi a început acum trei ani şi jumătate, dar atunci înseamnă că l-ar fi înşelat pe Cătălin Botezatu, căci acum trei ani Bianca era, oficial, iubita designerului.
         În aprilie 2010, ziarul Click! a intrat în posesia unor fotografii şi a unui filmuleţ care au dat de gol povestea de dragoste dintre roşcată şi „prinţ". Acestea au fost realizate la Deva. De atunci, cei doi sunt nedespărţiţi, iar Bianca declară sus şi tare că Adi Cristea e bărbatul care o face pe deplin fericită.

 

Sursa foto: Facebook.com


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
CFR Călători: Mai multe trenuri vor circula în minivacanța de 1 Mai și Paște
CFR Călători a anunțat suplimentarea numărului de trenuri în peri...
 
MAE, avertisment pentru români în contextul conflictului dintre Israel și Iran
Alertă de călătorie și îndemn la precauție.
 
Anunțul șefei CNAS: Românii neasigurați vor avea aceleași drepturi ca cei asigurați
Valeria Herdea a anunțat că noul contract aduce aceleași beneficii ...
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă
Șeful politicii externe a UE îndeamnă țările europene să trimit...
 
Permisele auto se vor putea obține și online. Propunere a șefului MAI
Ministrul Afacerilor Interne a realizat un proiect de ordin care aduce...
 
Rezerviștii sunt chemați la unitățile militare pentru un exercițiu de mobilizare
În această săptămână, un amplu exercițiu de mobilizare se efect...
 
A fost adoptată Strategia Națională de Educație Financiară; are trei direcții de acțiune
Ministerul Educației a anunțat că Strategia Națională de Educați...
 
ANAF: Dacă nu ți se dă bon la frizerie, poți cere să fi tuns gratuit!
ANAF continuă campania de conformare voluntară în domeniul servicii...
 
 
 
 
SANATATE
 
Medic psiholog, despre consumul de droguri: Provoacă distrugere de neuroni și de sinapse

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
INTERNATIONALE
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA TENULUI
 
Produse care, folosite pe ten, provoacă iritații și acnee

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
A început Târgul Primăverii la Arad – Program de vizitare
ARAD
» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BISTRITA NASAUD
 
O nouă parcare se amenajează în Bistrița: „Continuăm în ritm susținut...”

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL ARAD
 
Șeful CJ Arad, despre modernizarea drumului Mâsca-Măderat-Arăneag: Le putem arăta oamenilor că muncim și în această zonă a județului

» 17 Aprilie 2024 | Comentarii 0