Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
DEPUTATI
Adaugat: 15 Mai 2013    Actualizat: 07 Iulie 2013

Andrei Gerea foloseşte în lupta electorală un dosar închis în anul 2009

 

         # Cătălin Bulf, singurul candidat care a cerut procurorilor să fie cercetat  # Procurorul Parchetului: “Propunerea de neînceperea urmăririi penale faţă de numitul Cătălin Cornel Bulf” # Cătălin Bulf: „Gerea, în galeria oamenilor oneşti din judeţul Argeş, nu poate face parte decât ca element de contrast!”. Săptămâna trecută am publicat un material prin care arătam că deputatul Gerea face afirmaţii mincinoase pentru a câştiga electorat. Deşi acest deputat are 8 ani de dormit în parlament, o lună la patru ani îşi face timp să vorbească cu alegătorii, dar atunci se ocupă mai mult de discreditarea contracandidaţilor. Aşa vede deputatul nostru campania electorală, şi aşa a reuşit două mandate la rând să păcălească electoratul. De fapt nici electoratul nu l-a păcălit, dar legea uninominalului, făcută cu dosul, aş putea spune, l-a trimis pe Gerea într-un fotoliu comod de parlamentar, dar de pe locul III, cu voturi cam câte ale unui primar de comună.

         Săptămâna trecută, în timp ce sute de oameni îşi cereau drepturile, cu lacrimi în ochi, în faţa sediului Arpechim, şi cereau Guvernului USL să îi ajute şi să le salveze locurile de muncă, Andrei Dominic Gerea nu s-a putut abţine să nu facă şi el puţină campanie, şi se apucă de atacuri la contracandidaţi. Acesta îşi acuză cantracandidatul că ar fi tăiat BAT-ul de la Târgovişte. Acum, deşi nu am fost singura care am auzit această declaraţie a deputatului, acesta ne trimite un drept la replică, pe care îl publicăm integral, dar totodată îl şi demontăm, la fel de integral, şi cu acte doveditoare, nu cu afirmaţii defăimătoare, aşa cum face deputatul Gerea.

         Drept la replică al deputatului Andrei Gerea

         Având în vedere că în numărul 263 al săptămânalului „Atitudine în Argeş”, apărut în data de 26 noiembrie, aţi publicat un material intitulat „Gerea minte pentru a câştiga electorat”, au fost difuzate informaţii eronate, vă solicit publicarea acestui dreptul la replică, în care doresc să aduc următoarele referiri: 
         În conferinţa de presă de vineri, 23 noiembrie, nu l-am acuzat pe contracandidatul meu, Cătălin Bulf, că „a tăiat BAT Târgovişte”, aşa cum eronat a fost publicat în materialul menţionat. Eu am afirmat: „Cine vin cu tot felul de soluţii? Unii care au pe conştiinţă, tot în domeniul petrolului, mii de şomeri? La Foraje SA, că suntem în domeniu. A cumpărat cum a cumpărat SC Foraje SA, s-a plimbat pe la DIICOT, şi până la urmă a ajuns la fier vechi. Acum vin cu soluţii pentru Arpechim. Asta vor să facă şi la Arpechim?”, aşa cum, de altfel, am fost citat în toată presa locală.
Mai concret, atunci când am făcut această afirmaţie, am avut în vedere acuzele pe care i le-au adus procurorii DIICOT candidatului ARD Cătălin Bulf privind preluarea companiei Foraj Sonde Bucureşti SA şi apoi devalorizarea ei, în sensul înstrăinării patrimoniului de altfel sechestrat, prin intermediul unor firme de tip suveică.
         Vă reamintesc că una dintre cele mai valoroase companii româneşti, SC Foraj Sonde Bucureşti SA, a ajuns de domeniul istoriei, după ce a fost preluată de Cătălin Bulf. Conform presei naţionale, care a publicat date din rapoarte ale instituţiilor statului, actualul candidat ARD a reuşit, prin intermediul unor societăţi comerciale de tip suveică, să acapareze patrimoniul SC Foraj Sonde Bucureşti SA, tocmai pe banii acestei companii, pentru ca, mai apoi, să instrăineze bunurile de valoare către un grup de firme pe care le controla. La acea vreme, sindicaliştii au sesizat autorităţile statului, iar procurorii direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, din cadrul Parchetului General, au început urmărirea penală împotriva lui Cătălin Bulf, sub acuzaţiile de spălare de bani şi constituirea unui grup de criminalitate organizată. Având în vedere acest istoric, am considerat logic să trag un semnal de alarmă, având în vedere acţiunile electorale ale contracandidatului meu, să mă întreb dacă în spatele vorbelor sale nu se regăsesc intenţii similare cazului de la Foraje Sonde Bucureşti şi nu, subliniez, BAT Târgovişte, aşa cum eronat a apărut informaţia în publicaţia dumneavoastră.

         Procurorul Parchetului: “Propunerea de neînceperea urmăririi penale faţă de numitul Cătălin Cornel Bulf”

         Gerea acuză contracandidatul de spălare de bani şi constituirea unui grup de criminalitate organizată, de înstrăinarea bunurilor de la Foraj Sonde Bucureşti SA, trage un semnal de alarmă, având în vedere acţiunile electorale ale lui Cătălin Bulf, dar uită, voit, să spună că acest dosar, la care se referă domnia sa este deja închis cu propunere de neîncepere a urmăririi penale a lui Cătălin Bulf, şi hotărârile sunt definitive şi irevocabile, şi pe partea judecătorească, dar şi prin ordonanţa procurorilor. Acest lucru este certificat de procurori încă din anul 2009, deci acum trei ani. Gerea preferă să arunce acuzaţiile, şi să citeze din presa centrală, ce se scria în vremea în care au început cercetările, dar nu vrea să spună că acest dosar este închis cu NUP pentru contracandidatul său. Gerea nu vrea să spună nici cine a tăiat instalaţiile de la Foraj Sonde Bucureşti, deoarece ar putea supăra conducerea USL de la capitală. Acesta ştie foarte clar că un coleg al domniei sale din USL a dispus aceste tăieri, dar pe acest subiect tace mâlc.

         Cătălin Bulf, singurul candidat care a cerut procurorilor să fie cercetat

         Cătălin Cornel Bulf, candidatul Alianței România Dreaptă la funcția de deputat pe Colegiul Pitești Nord, este singurul candidat care a cerut să fie anchetat. Acesta a solicitat procurorilor, prin cele două cereri depuse, să fie cercetat, deoarece amânarea investigării acestui dosar îi afectează statutul socio-profesional. Aceste cereri nu au nicio legătură cu intrarea lui Cătălin Bulf în politică, fiind făcute cu mult timp înainte ca acesta să-şi anunţe intenţia de a candida pentru o funcţie de deputat. Nu am crezut acest lucru până nu am văzut cu ochii mei aceste cereri, cu număr de înregistrare, şi mă tot întreb: „Câţi dintre cei care deţin la acest moment o funcţie administrativă sau politică ar avea curajul să ceară să fie cercetaţi? Şi tot eu îmi raspund: NICIUNUL. Nu cred că un om politic ar putea face un astfel de gest. USL-ul a demonstrat de mai multe ori că împotriva judecătorilor răspund cu manifestări stradale, şi îşi susţin prin proteste oamenii care urmează să fie cercetaţi.

         Cătălin Bulf: „Gerea, în galeria oamenilor oneşti din judeţul Argeş, nu poate face parte decât ca element de contrast!”

         Aflând cele relatate mai sus, i-am cerut un punct de vedere şi acesta a început foarte acid: „Gerea minte cum respiră, şi spun asta pentru că dezgroapă un caz care a fost deja închis, şi care a fost un caz artificial creat. La acestă dată, hotărârile sunt definitive şi irevocabile şi pe partea judecătorească, dar şi prin ordonanţa procurorilor, pe care v-am şi pus-o la dispoziţie. A inventa în campanie electoală asemenea cazuri, înseamnă deja un gest de slăbiciune maximă al domnului Gerea. Cred că-i fuge pământul de sub picioare. Incapacitatea lui de a face un program capabil să îmbunătăţească viaţa piteştenilor, îl duce exact în ceea ce a făcut PSD-ul din anul 1990 încoace şi USL-ul în anii de când s-a format, să calomnieze adversarul. Doar atât ştiu: să câştige prin calomnierea adversarului. Gerea, în galeria oamenilor oneşti din judeţul Argeş, nu poate face parte decât ca element de contrast!”

         Cătălin Bulf: „Eu l-aş fi rugat pe domnul Gerea să nu ofere circ, ci să încerce să dea un program din care să iasă pâine”

         După ce a închiat subiectul cu dosarul deja închis, Cătălin Bulf îi propune deputatului Gerea un concurs de proiecte, şi nu circ: „Eu l-aş fi rugat pe domnul Gerea să nu ofere circ, ci să încerce să dea un program din care să iasă pâine, un program economic, un program de guvernare, pentru că este un parlamentar cu o experienţă de 8 ani de zile, dar în 8 ani de zile a crescut numai averea personală a dânsului., nu şi a celor care l-au votat. Oricum, în conferinţa de presă de săptămâna viitoare, o să fac dezvăluiri de modul în care şi-a făcut domnul Gerea averea. Deocamdată nu vreau să merg mai departe, pentru că sunt anumiţi colegi, din USL, membri PSD, care au făcut parte din această, ca să zic aşa, conspiraţie împotriva omului de afaceri Bulf, şi care acum candidează, iar acei oameni, oneşti până la urmă, au recunoscut că au greşit, şi nu mai bat câmpii despre mine. Se găseşte Gerea,din punctul meu de vedere un candidat incomplet dezvoltat mintal, nematurizat, să-mi inventeze cazul, pentru care instituţiile din România şi-au spus deja cuvântul. De fapt, asta este regula PSD-ului. Trebuie neapărat să supunem nouă, voinţei noastre politice, toate instituţiile statului: Avocatul Poporului, Parlamentul, Parchetul General. Chiar dacă Gerea este liberal, toţ cei din USL vin tot de acolo, adică din FSN. Din câte ştiţi, PNŢ-CD nu a făcut parte din FSN”. 

ARGES
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Udrea și dosarul Microsoft: Zile petrecute în arest, ani buni de judecată, imaginea distrusă, clasare pe motiv că fapta nu există
Elena Udrea a scăpat de dosarul Microsoft după ani buni de judecată...
 
Modificări cu privire la purtatul măștii: Când ai voie să NU o folosești
A fost modificat ordinul de ministru cu privire la purtatul măștii d...
 
Rafila: Suntem în zona galbenă! E bine, ai speranță că ții epidemia sub control
Alexandru Rafila spune că suntem în zona galbenă în ceea ce prive...
 
Medic: Timpul îndelungat de purtare a măștii va avea efecte adverse!
Un medic dermatolog avertizează că purtatul măștii un timp îndelu...
 
Casa Națională de Pensii Publice își reia gradual activitatea. Ce servicii vor fi disponibile la ghișee
Casa Națională de Pensii Publice anunță că, odată cu încetarea ...
 
Victor Slav, despre noua iubită: „Ea este o fată normală... Avem planuri mari împreună”
Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se iubește cu o blondă superbă ...
 
Ministrul Sportului spune când vor putea cluburile sportive să reînceapă pregătirea fizică și în ce condiții
Ministrul Tineretului și Sportului susține că se poate relua activi...
 
OMS: Țările în care numărul infecțiilor cu Covid-19 este în scădere, se pot confrunta cu un „al doilea vârf”
Organizația Mondială a Sănătății spune că țările care acum î...
 
 
 
 
ECONOMIE
 
Ce categorii de persoane pot primi șomaj tehnic și după 1 iunie

» 31 Mai 2020 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Rafila, atac la guvernanți: Mi se pare un soi de neasumare a unei responsabilități! Sănătatea publică este într-o situație riscantă

» 30 Mai 2020 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
6 schimbări simple pentru o alimentație mai sănătoasă

» 31 Mai 2020 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Parcul Monument din Brăila
BRAILA
» 31 Mai 2020 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GIURGIU
 
Primăria Giurgiu a alocat bani pentru pregătirea școlilor și liceelor de activitățile care urmează să înceapă

» 30 Mai 2020 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL PRAHOVA
 
Primarul Adrian Dobre are două vești importante pentru ploieșteni

» 29 Mai 2020 | Comentarii 0