Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
DEPUTATI
Adaugat: 15 Mai 2013    Actualizat: 07 Iulie 2013

Andrei Gerea foloseşte în lupta electorală un dosar închis în anul 2009

 

         # Cătălin Bulf, singurul candidat care a cerut procurorilor să fie cercetat  # Procurorul Parchetului: “Propunerea de neînceperea urmăririi penale faţă de numitul Cătălin Cornel Bulf” # Cătălin Bulf: „Gerea, în galeria oamenilor oneşti din judeţul Argeş, nu poate face parte decât ca element de contrast!”. Săptămâna trecută am publicat un material prin care arătam că deputatul Gerea face afirmaţii mincinoase pentru a câştiga electorat. Deşi acest deputat are 8 ani de dormit în parlament, o lună la patru ani îşi face timp să vorbească cu alegătorii, dar atunci se ocupă mai mult de discreditarea contracandidaţilor. Aşa vede deputatul nostru campania electorală, şi aşa a reuşit două mandate la rând să păcălească electoratul. De fapt nici electoratul nu l-a păcălit, dar legea uninominalului, făcută cu dosul, aş putea spune, l-a trimis pe Gerea într-un fotoliu comod de parlamentar, dar de pe locul III, cu voturi cam câte ale unui primar de comună.

         Săptămâna trecută, în timp ce sute de oameni îşi cereau drepturile, cu lacrimi în ochi, în faţa sediului Arpechim, şi cereau Guvernului USL să îi ajute şi să le salveze locurile de muncă, Andrei Dominic Gerea nu s-a putut abţine să nu facă şi el puţină campanie, şi se apucă de atacuri la contracandidaţi. Acesta îşi acuză cantracandidatul că ar fi tăiat BAT-ul de la Târgovişte. Acum, deşi nu am fost singura care am auzit această declaraţie a deputatului, acesta ne trimite un drept la replică, pe care îl publicăm integral, dar totodată îl şi demontăm, la fel de integral, şi cu acte doveditoare, nu cu afirmaţii defăimătoare, aşa cum face deputatul Gerea.

         Drept la replică al deputatului Andrei Gerea

         Având în vedere că în numărul 263 al săptămânalului „Atitudine în Argeş”, apărut în data de 26 noiembrie, aţi publicat un material intitulat „Gerea minte pentru a câştiga electorat”, au fost difuzate informaţii eronate, vă solicit publicarea acestui dreptul la replică, în care doresc să aduc următoarele referiri: 
         În conferinţa de presă de vineri, 23 noiembrie, nu l-am acuzat pe contracandidatul meu, Cătălin Bulf, că „a tăiat BAT Târgovişte”, aşa cum eronat a fost publicat în materialul menţionat. Eu am afirmat: „Cine vin cu tot felul de soluţii? Unii care au pe conştiinţă, tot în domeniul petrolului, mii de şomeri? La Foraje SA, că suntem în domeniu. A cumpărat cum a cumpărat SC Foraje SA, s-a plimbat pe la DIICOT, şi până la urmă a ajuns la fier vechi. Acum vin cu soluţii pentru Arpechim. Asta vor să facă şi la Arpechim?”, aşa cum, de altfel, am fost citat în toată presa locală.
Mai concret, atunci când am făcut această afirmaţie, am avut în vedere acuzele pe care i le-au adus procurorii DIICOT candidatului ARD Cătălin Bulf privind preluarea companiei Foraj Sonde Bucureşti SA şi apoi devalorizarea ei, în sensul înstrăinării patrimoniului de altfel sechestrat, prin intermediul unor firme de tip suveică.
         Vă reamintesc că una dintre cele mai valoroase companii româneşti, SC Foraj Sonde Bucureşti SA, a ajuns de domeniul istoriei, după ce a fost preluată de Cătălin Bulf. Conform presei naţionale, care a publicat date din rapoarte ale instituţiilor statului, actualul candidat ARD a reuşit, prin intermediul unor societăţi comerciale de tip suveică, să acapareze patrimoniul SC Foraj Sonde Bucureşti SA, tocmai pe banii acestei companii, pentru ca, mai apoi, să instrăineze bunurile de valoare către un grup de firme pe care le controla. La acea vreme, sindicaliştii au sesizat autorităţile statului, iar procurorii direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, din cadrul Parchetului General, au început urmărirea penală împotriva lui Cătălin Bulf, sub acuzaţiile de spălare de bani şi constituirea unui grup de criminalitate organizată. Având în vedere acest istoric, am considerat logic să trag un semnal de alarmă, având în vedere acţiunile electorale ale contracandidatului meu, să mă întreb dacă în spatele vorbelor sale nu se regăsesc intenţii similare cazului de la Foraje Sonde Bucureşti şi nu, subliniez, BAT Târgovişte, aşa cum eronat a apărut informaţia în publicaţia dumneavoastră.

         Procurorul Parchetului: “Propunerea de neînceperea urmăririi penale faţă de numitul Cătălin Cornel Bulf”

         Gerea acuză contracandidatul de spălare de bani şi constituirea unui grup de criminalitate organizată, de înstrăinarea bunurilor de la Foraj Sonde Bucureşti SA, trage un semnal de alarmă, având în vedere acţiunile electorale ale lui Cătălin Bulf, dar uită, voit, să spună că acest dosar, la care se referă domnia sa este deja închis cu propunere de neîncepere a urmăririi penale a lui Cătălin Bulf, şi hotărârile sunt definitive şi irevocabile, şi pe partea judecătorească, dar şi prin ordonanţa procurorilor. Acest lucru este certificat de procurori încă din anul 2009, deci acum trei ani. Gerea preferă să arunce acuzaţiile, şi să citeze din presa centrală, ce se scria în vremea în care au început cercetările, dar nu vrea să spună că acest dosar este închis cu NUP pentru contracandidatul său. Gerea nu vrea să spună nici cine a tăiat instalaţiile de la Foraj Sonde Bucureşti, deoarece ar putea supăra conducerea USL de la capitală. Acesta ştie foarte clar că un coleg al domniei sale din USL a dispus aceste tăieri, dar pe acest subiect tace mâlc.

         Cătălin Bulf, singurul candidat care a cerut procurorilor să fie cercetat

         Cătălin Cornel Bulf, candidatul Alianței România Dreaptă la funcția de deputat pe Colegiul Pitești Nord, este singurul candidat care a cerut să fie anchetat. Acesta a solicitat procurorilor, prin cele două cereri depuse, să fie cercetat, deoarece amânarea investigării acestui dosar îi afectează statutul socio-profesional. Aceste cereri nu au nicio legătură cu intrarea lui Cătălin Bulf în politică, fiind făcute cu mult timp înainte ca acesta să-şi anunţe intenţia de a candida pentru o funcţie de deputat. Nu am crezut acest lucru până nu am văzut cu ochii mei aceste cereri, cu număr de înregistrare, şi mă tot întreb: „Câţi dintre cei care deţin la acest moment o funcţie administrativă sau politică ar avea curajul să ceară să fie cercetaţi? Şi tot eu îmi raspund: NICIUNUL. Nu cred că un om politic ar putea face un astfel de gest. USL-ul a demonstrat de mai multe ori că împotriva judecătorilor răspund cu manifestări stradale, şi îşi susţin prin proteste oamenii care urmează să fie cercetaţi.

         Cătălin Bulf: „Gerea, în galeria oamenilor oneşti din judeţul Argeş, nu poate face parte decât ca element de contrast!”

         Aflând cele relatate mai sus, i-am cerut un punct de vedere şi acesta a început foarte acid: „Gerea minte cum respiră, şi spun asta pentru că dezgroapă un caz care a fost deja închis, şi care a fost un caz artificial creat. La acestă dată, hotărârile sunt definitive şi irevocabile şi pe partea judecătorească, dar şi prin ordonanţa procurorilor, pe care v-am şi pus-o la dispoziţie. A inventa în campanie electoală asemenea cazuri, înseamnă deja un gest de slăbiciune maximă al domnului Gerea. Cred că-i fuge pământul de sub picioare. Incapacitatea lui de a face un program capabil să îmbunătăţească viaţa piteştenilor, îl duce exact în ceea ce a făcut PSD-ul din anul 1990 încoace şi USL-ul în anii de când s-a format, să calomnieze adversarul. Doar atât ştiu: să câştige prin calomnierea adversarului. Gerea, în galeria oamenilor oneşti din judeţul Argeş, nu poate face parte decât ca element de contrast!”

         Cătălin Bulf: „Eu l-aş fi rugat pe domnul Gerea să nu ofere circ, ci să încerce să dea un program din care să iasă pâine”

         După ce a închiat subiectul cu dosarul deja închis, Cătălin Bulf îi propune deputatului Gerea un concurs de proiecte, şi nu circ: „Eu l-aş fi rugat pe domnul Gerea să nu ofere circ, ci să încerce să dea un program din care să iasă pâine, un program economic, un program de guvernare, pentru că este un parlamentar cu o experienţă de 8 ani de zile, dar în 8 ani de zile a crescut numai averea personală a dânsului., nu şi a celor care l-au votat. Oricum, în conferinţa de presă de săptămâna viitoare, o să fac dezvăluiri de modul în care şi-a făcut domnul Gerea averea. Deocamdată nu vreau să merg mai departe, pentru că sunt anumiţi colegi, din USL, membri PSD, care au făcut parte din această, ca să zic aşa, conspiraţie împotriva omului de afaceri Bulf, şi care acum candidează, iar acei oameni, oneşti până la urmă, au recunoscut că au greşit, şi nu mai bat câmpii despre mine. Se găseşte Gerea,din punctul meu de vedere un candidat incomplet dezvoltat mintal, nematurizat, să-mi inventeze cazul, pentru care instituţiile din România şi-au spus deja cuvântul. De fapt, asta este regula PSD-ului. Trebuie neapărat să supunem nouă, voinţei noastre politice, toate instituţiile statului: Avocatul Poporului, Parlamentul, Parchetul General. Chiar dacă Gerea este liberal, toţ cei din USL vin tot de acolo, adică din FSN. Din câte ştiţi, PNŢ-CD nu a făcut parte din FSN”. 

ARGES
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
CFR Călători: Mai multe trenuri vor circula în minivacanța de 1 Mai și Paște
CFR Călători a anunțat suplimentarea numărului de trenuri în peri...
 
MAE, avertisment pentru români în contextul conflictului dintre Israel și Iran
Alertă de călătorie și îndemn la precauție.
 
Anunțul șefei CNAS: Românii neasigurați vor avea aceleași drepturi ca cei asigurați
Valeria Herdea a anunțat că noul contract aduce aceleași beneficii ...
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă
Șeful politicii externe a UE îndeamnă țările europene să trimit...
 
Permisele auto se vor putea obține și online. Propunere a șefului MAI
Ministrul Afacerilor Interne a realizat un proiect de ordin care aduce...
 
Rezerviștii sunt chemați la unitățile militare pentru un exercițiu de mobilizare
În această săptămână, un amplu exercițiu de mobilizare se efect...
 
A fost adoptată Strategia Națională de Educație Financiară; are trei direcții de acțiune
Ministerul Educației a anunțat că Strategia Națională de Educați...
 
ANAF: Dacă nu ți se dă bon la frizerie, poți cere să fi tuns gratuit!
ANAF continuă campania de conformare voluntară în domeniul servicii...
 
 
 
 
SANATATE
 
Medic psiholog, despre consumul de droguri: Provoacă distrugere de neuroni și de sinapse

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
INTERNATIONALE
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA TENULUI
 
Produse care, folosite pe ten, provoacă iritații și acnee

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Autobuzele etajate vor fi scoase pe traseu, în Constanța, pentru minivacanța de Paște
CONSTANTA
» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL CLUJ
 
Urmează să se pregătească șantierul pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BISTRITA NASAUD
 
O nouă parcare se amenajează în Bistrița: „Continuăm în ritm susținut...”

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0