Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SHOWBIZ
Adaugat: 11 Iunie 2013    Actualizat: 03 Iulie 2013

Andreea Marin s-a enervat rău la TV! A făcut-o praf pe Mihaela Rădulescu!

 

         Andreea Marin Bănică a „luat foc”, joi, în direct la postul de televiziune B1, când incidentul în care a fost agresată de „reporteriţa” Natalia Mateuţ a fost comparat cu întâmplarea în urma căreia Mihaela Rădulescu a decis să părăsească România.
         Fosta vedetă a televiziunii publice o acuză pe Mihaela Rădulescu că a fost prietenă cu ziariştii pe care ulterior i-a arătat cu degetul, însă în momentul în care nu i-a mai convenit cum a fost tratată de aceştia s-a supărat pe toată ţara.
         „Mihaela Rădulescu a fost de partea acelor publicaţii. De ce să ne ascundem? Acei ziarişti erau la petrecerile ei. Să o spunem direct. A trimis o scrisoare publică bârfindu-şi soţul. A trimis acea scrisoare pentru că o situaţie s-a întors împotriva ei. Ea nu a luat atitudine împotriva presei. A luat o atitudine împotriva acelei părţi a presei care a fost alături de ea şi s-a întors împotriva ei la un moment dat. De ce să ne prefacem că nu vedem acest lucru?”, a declarat Andreea Marin, la postul de televiziune B1.
         Andreea Marin a precizat foarte clar că ea nu este supărată „pe toată ţara”, după incidentul cu Natalia Mateuţ, ci doar pe câţiva „maimuţoi” care cred că pot să intre cu picioarele în intimitatea oricui.
         „Eu nu plec nicăieri şi nici nu sunt supărată pe lume. Sunt supărată pe trei maimuţoi care cred că pot să facă ce vor ei. Eu nu plec nicăieri, stau aici, în România, şi încerc să schimb lucrurile, în măsura în care pot, aşa cum fac mulţi oameni”, a precizat Andreea Marin.
         A plecat supărată pe ţară
         Mihaela Rădulescu a decis să plece din România în anul 2009, după ce a fost agresată de câţiva ziarişti de la o publicaţie centrală. Ea a trimis o scrisoare prin care îşi motiva pe larg gestul, publicată în Jurnalul Naţional.
         „Plec supărată pe ţara mea, plec dezamăgită de breasla mea, plec scârbită de o presă mondenă jegoasă, plec îndurerată că nu mai pot ajuta nişte oameni care s-au bazat pe mine ani de zile, plec hotărâtă ca măcar fiului meu să-i fac dreptate, plec promiţându-le părinţilor mei prea trişti de atâta vreme că vor zâmbi din nou. Plec cu milă şi mirare pentru toţi proştii care m-au hulit şi m-au jignit - mă-ntreb sincer, ei cu ce s-au ales?... Plec renunţând la o meserie pe care am făcut-o ca un profesionist, ducându-mă până la maxima performanţă pe care poţi s-o ai în această ţară. Plec pentru că am luptat în Revoluţie, crezând cu o imbecilă naivitate că o fac pentru mine, pentru o ţară care chiar merită şi pentru alţi oameni ca şi mine, care se încăpăţânează să trăiască sănătos, plin, frumos, interesant... Plec într-un moment de glorie - audienţe de primul loc, contracte de publicitate semnate, cereri nenumărate de apariţii pe coperţi pe care le tot refuz... zeci de premii, cele mai importante din ţara asta, atât pentru televiziune, cât şi pentru activitatea umanitară... Port o glorie care mă răneşte la fiecare mişcare, oricât aş vrea să mă bucur de ea...
         Copilul meu se uită-n ochii mei şi-mi spune că mă iubeşte până la stele, exact atunci când îmi stau să ţâşnească lacrimi de ciudă şi de neputinţă când văd câte enormităţi şi aberaţii se scriu despre mine în gunoaie de ziare, câţi cretini şi analfabeţi mă înjură doar pentru că n-au nici o altă ocupaţie, câte pitzipoance devin celebre pentru că se intersectează cu viaţa mea, câţi idioţi mă dau în judecată pentru o brumă de publicitate sau pentru nişte bani după care le curg balele, câţi "colegi" de breaslă se simt mai înalţi, mai frumoşi şi mai bărbaţi înjurându-mă, câte bahmuţence se-ntrec în a-şi arăta adevăratul caracter şi enormele frustrări, câţi oameni buni mă roagă să nu plec, câţi oameni sărăci îmi mulţumesc pentru că i-am ajutat, câţi părinţi au venit cu copiii în braţe ca să-mi mulţumească şi să-mi arate că zâmbesc datorită ajutorului pe care l-am dat când erau bolnavi...”, scria Mihaela Rădulescu, în scrisoarea deschisă.
         «Şi-a bârfit fostul soţ»
         Pe lângă atacul la adresa presei, Mihaela Rădulescu a trimis o o scrisoare deschisă în care îl ataca şi pe fostului ei soţ, Elan Schwartzenberg, lucru „taxat” de Andreea Marin, care o acuză că şi-a bârfit fostul partener de viaţă.
         „Dintr-o cumplită eroare, printre cei care atacă cel mai rău această mamă cu copilul în braţe se află chiar…tatăl acelui copil, un milionar din România. Dacă era un BĂRBAT din România, poate că se aşeza între noi şi lume şi era scutul solid care i-ar fi apărat familia de relele lumii, chiar şi după divorţ. Dar undeva pe drumul scârbos al orgoliilor şi intereselor, acest milionar a ales să-şi otevizeze familia, să o târâie pe mama copilului lor prin ziare de păr, s-o împroaşte cu tot noroiul şi puroiul unei lumi urâte, iar ea nu se mai poate apăra. Îmbrăcat în costum şi stând umăr la umăr cu personaje-cheie din politica şi administraţia românească, milionarul pare un om integru, civilizat şi stăpân pe situaţie
         Fostul meu soţ şi-a pierdut calităţile de om, de tată, dar mai ales pe aceea de bărbat – imaginaţi-vă un om beat care sună noaptea la poliţie şi spune: «Sunt Elan Schwartzenberg. În locuinţa mea a intrat fraudulos Mihaela Rădulescu şi vreau să veniţi s-o daţi afară». Ce fel de bărbat face asta, domnilor? Câte femei de milionar au trăit acest coşmar, doamnelor? Câte dintre voi, mamelor, aţi auzit fraza asta, ca un pumnal în inimă – «O să-ţi iau copilul numai aşa, de-al naibii, ca să-ţi bagi minţile în cap ?!»…. Sau – «O să-ţi pun droguri în poşetă ca să te aresteze poliţia !?». Sau: «Dacă vreau, te desfiinţez oricând, demonstrez că eşti ce vreau eu»…. Mă adresez Ministerului Internelor pentru a păstra înregistrarea acelui apel telefonic pe care fostul meu soţ încearcă să-l sustragă, tocmai pentru că e dovada de netăgăduit că era în stare de ebrietate în acea seară şi mă dădea afară din casa unde locuiesc legal, cu copilul meu. Mai mult, echipajul de poliţie a venit până la poarta casei din Izvorani, comuna Ciolpani, şi aş dori să-i chem public ca martori la procesul pe care-l voi intenta soţului meu. De atunci până astăzi, soţul i-a căutat şi a încercat să le ofere şpagă pentru a le cumpăra tăcerea şi opinia.”, a scris Mihaela Rădulescu.

 

Sursa foto: Facebook.com


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
CFR Călători: Mai multe trenuri vor circula în minivacanța de 1 Mai și Paște
CFR Călători a anunțat suplimentarea numărului de trenuri în peri...
 
MAE, avertisment pentru români în contextul conflictului dintre Israel și Iran
Alertă de călătorie și îndemn la precauție.
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă
Șeful politicii externe a UE îndeamnă țările europene să trimit...
 
Anunțul șefei CNAS: Românii neasigurați vor avea aceleași drepturi ca cei asigurați
Valeria Herdea a anunțat că noul contract aduce aceleași beneficii ...
 
A fost adoptată Strategia Națională de Educație Financiară; are trei direcții de acțiune
Ministerul Educației a anunțat că Strategia Națională de Educați...
 
Climatolog, despre schimbarea radicală a vremii: E un semnal de alarmă!
„E un semnal de alarmă că aceste fenomene se repetă”.
 
Ciucă spune de ce armata NU va fi obligatorie în România, în următorii doi ani
„Nu avem pregătită infrastructura necesară ca în următorii doi ...
 
ANAF: Dacă nu ți se dă bon la frizerie, poți cere să fi tuns gratuit!
ANAF continuă campania de conformare voluntară în domeniul servicii...
 
 
 
 
ECONOMIE
 
Târg de Florii cu produse montane românești, în curtea Ministerului Agriculturii

» 25 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
POLITICA
 
Roman (PNL), atac dur la adresa PSD: Aceleași amenințări, șantaj, mizerie!

» 25 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
BEAUTY
 
Obiceiuri banale care te îmbătrânesc fără să îți dai seama

» 25 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Cabana Negoiu, prima cabană montană construită în România
SIBIU
» 25 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL HUNEDOARA
 
Candidatul PNL la CJ Hunedoara: Județul merită să fie condus de o echipă liberală vizionară

» 25 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL DOLJ
 
La Craiova se desfășoară, până pe 15 mai, o campanie de ridicare a deșeurilor voluminoase

» 23 Aprilie 2024 | Comentarii 0