Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
DECONCENTRATE
Adaugat: 20 Septembrie 2019

Comentarii 0 Comentarii

        Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Iași a fost sesizată referitor la șeful Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul IPJ, care, potrivit luptătorilor, are un comportament nepotrivit față de sublaternii săi. Conducerea IPJ Iași a dispus deja începerea verificărilor în ceea ce îl privește pe șeful SAS, subcomisarul Costel Șchiopu, informează Mediafax.

        Mai mulți luptători SAS Iași, au trimis o scrisoare în care au explicat comportamentul șefului lor și au spus, printre altele, că i-ar obliga să meargă la aceeași sală de culturism pe care el o frecventează, iar dacă nu vor asculta de ordinul lui, luptătorii vor fi mutați în cadrul altor structuri.

        „A început să ne ameninţe să mergem la acea sală, că vom fi mutaţi câte două luni la ţară şi repetă în mai multe circumstanţe, şedinţe sau adunări ale structurii sau când prindea pe fiecare pe hol (...) să mergem la o sală de bărbaţi! De aici până la declanşarea conflictului nu a fost decât un pas, acesta începând să aibă un comportament agresiv şi un limbaj trivial `nu arătaţi ca nişte bărbaţi`” se arată în scrisoarea transmisă de luptători.

        Mai mult, luptătorii au precizat că subcomisarul Costel Șchiopu trimitea poze cu el dezbărcat pe grupul de WhatsApp al colegilor și le spunea subalternilor că „așa ar trebui să arate un bărbat adevărat, nu cum arată ei”. În plus, luptătorii SAS au spus că Șchiopu îi punea să se lupte între ei, iar „cine refuza urmând să fie mutat din cadrul serviciului, fapt ce a dus la nasuri sparte, ochi vineţi, coaste fisurate, chiar şi fracturi într-un caz”.

        În scrisoare se mai spune că, în cadrul unui eveniment organizat la IPJ Iași, la care erau prezente soțiile și fiicele colegilor subcomisarului, acesta s-ar fi dezbărcat de cămașă și ar fi defilat „printre copii de 5 ani şi fetiţe de 5 ani, repetând că aşa trebuie să arate un bărbat adevărat”. Costel Șchiopu ar fi avut o problemă și modul în care mâncau și își petreceau timpul liber subordonații săi.

        „Dacă vedea că mănânci altceva în afară de piept de pui şi nu aşa, 130 gr per porţie, făcea scandal şi spunea că mâncăm ca nişte porci şi de ce mâncăm nesănătos! (...) Obliga mai mulţi colegi să alerge în fiecare zi 10 km şi să îi trimită pe aplicaţie dacă au alergat. Aceşti colegi îi spuneau este ziua soţiei sau a copilului său (...) a zis să nu ne mai ascundem după soţii şi copii, un luptător cere sacrificii” se mai arată în scrisoare.

 

        Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l și urmărește-ne pe Facebook pentru a afla mai multe noutăți. Dă Like paginii noastre printr-un click aici!

 

Sursa foto: ://www.digi24.ro/stiri/actualitate/ancheta-interna-la-ipj-iasi-in-urma-unor-reclamatii-impotriva-sefului-sas-1189449


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Campania USR face victime
Unui bărbat în vârstă cu probleme cardiace i s-a făcut rău în f...
 
Nela Secară, victima unui procuror din Oradea: Secția Specială este singura luminiță pentru a se face o justiție corectă în această țară
De șapte ani de zile se luptă cu un sistem de justiție abuziv, care...
 
RiseProject revine cu documente în cazul Barna. Declarațiile liderului USR, demontate una câte una
RiseProject revine cu documente care demonstrează că afacerile lui B...
 
Există probe că dosarul lui Barna pe fonduri europene a fost clasat nelegal de DNA Alba
Jurnalista Sorina Matei a publicat o serie de probe despre relația Ba...
 
Gorbaciov: Lumea, „într-un pericol colosal”
Ultimul lider sovietic avertizează că armele nucleare pun lumea înt...
 
Primarul Ploieștiului cere parlamentarilor din Prahova să voteze învestirea Guvernului Orban: PSD `a furat` Ploieștiul
Primarul Ploieștiului, liberalul Adrian Dobre, cere parlamentarilor d...
 
 
 
 
ECONOMIE
 
Veste bună pentru angajați! Ce spune premierul despre cuantumul majorării salariului

» 16 Noiembrie 2019 | Comentarii 0
 
SHOWBIZ
 
Cum a fost cerută în căsătorie Bianca Drăgușanu. Totul s-a petrecut foarte repede

» 15 Noiembrie 2019 | Comentarii 0
 
EDUCATIE
 
Au început înscrierile pentru „DiscoverEu”. Ce condiții trebuie să îndeplinească tinerii de 18 ani pentru a călători gratuit în Europa

» 15 Noiembrie 2019 | Comentarii 0
 
POLITICA
 
Deputat: „Guvernul PNL nu va lăsa fără bani localitățile cu probleme financiare”

» 15 Noiembrie 2019 | Comentarii 0
 
DECONCENTRATE
 
Criminalist amendat pentru postările de pe Facebook. „Tâlharii și infractorii periculoși au dispărut cu desăvârșire din județ”

» 15 Noiembrie 2019 | Comentarii 0