Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Sport
 
GIMNASTICA
Adaugat: 12 Iunie 2013    Actualizat: 12 Iunie 2013
Roxana Izbașa: «Sandra adoră să se răsfeţe la coafor» 
 
     Pentru că oricărei femeie îi place să fie cochetă, Sandra Raluca Izbaşa (22 de ani) nu putea face excepţie de la regulă. A confirmat-o pentru Libertatea Roxana, mama gimnastei medaliate cu aur la sărituri şi cu bronz în concursul pe echipe de la Olimpiada londoneză.
     Libertatea: Credeaţi că Sandra va obţine a doua medalie de aur la o ediţie a Jocurilor Olimpice? 
     Roxana Izbaşa: Ne gândeam la ea, ne-o doream şi ştiam că toată munca ei depusă până la Londra avea ca scop final obţinerea unei noi medalii de aur. Pentru îndeplinirea acestui lucru am făcut echipă toţi trei - Sandra, eu şi soţul meu -, dar şi cei din jurul nostru, care ne-au susţinut.
     Care au fost competiţiile Sandrei care v-au rămas cel mai aproape de suflet? 
     Fiecare competiţie internaţională a fost importantă. Nu pot spune acum că una anume a fost specială pentru noi, ca părinţi. Respectivele întreceri au propriile lor particularităţi. Aşa că începând cu Campionatul European de Junioare din 2004, de la Amsterdam (Olanda), pot spune că mi s-a lipit de suflet fiecare concurs al ei. Şi nu numai internaţional. Suntem nelipsiţi la competiţiile din ţară.
     Cum e Sandra atunci când e acasă? 
     Înainte de a vă răspunde la întrebare, aş putea face o glumă şi să întreb chiar eu: “Dar când e Sandra acasă?” Şi spun acest lucru, pentru că, din cauza programului foarte încărcat, vine destul de rar acasă. Dar atunci când vine la noi, Sandra e la fel cum o percepe toată lumea. E de-o sinceritate dezarmantă. E o domnişoară în toată puterea cuvântului, care reuşeşte să te farmece cu privirea, cu cuvintele, prin atitudinea ei. Nu-ţi mai ajunge să o sorbi din priviri.
     Cum o alintaţi? 
     Săndruca. Aşa îi spun de fiecare dată. Nu doar când vine acasă. Este o fată foarte ordonată şi calculată
     Este o fată ordonată? 
     Foarte ordonată. Aşa a învăţat să fie acasă, dar şi în cantonament. Sportul şi munca antrenorilor de zi cu zi au ajutat-o să se formeze ca un om foarte ordonat şi calculat. Aşa că această ordine, la care ea ţine cu sfinţenie, este o îmbinare între ceea ce a văzut acasă şi ceea ce a primit ca sfaturi în cantonament.
     Dumneavoastră sunteţi cosmeticiană. Sandra vine des la salon pentru a se aranja? 
     Colegele mele sunt foarte încântate să o vadă ori de câte ori trece pe la mine. Relaţionează excelent cu colegele mele şi, ca orice domnişoară, Sandra adoră să se răsfeţe la coafor, la manichiură, la pedichiură, la cosmetică. Eu am ajutat-o, evident, la capitolul cosmetică. Dar să ştiţi că ea este o autodidactă. Şi o admir pentru acest lucru. Îi place tot timpul să se informeze, până la ultimul detaliu. Îi place să ajungă tot timpul la o anumită calitate, aproape de perfecţiune.
     Multă lume a acreditat ideea că după ce se va retrage din gimnastică Sandra ar putea lucra în domeniul televiziunii. Ce părere aveţi?
     În acest moment nu mă pot pronunţa în legătură cu acest lucru nici măcar la nivel de speculaţie. Dar dacă lumea o vede în această latură pe care aţi menţionat- o mai devreme, înseamnă că posibilităţile ei sunt largi, iar atunci când va fi să opteze pentru un anumit domeniu o va putea face cu mare uşurinţă. Prefer să nu fac eu speculaţii pe această temă.
Se sfătuiesc una pe alta
     Sandra Izbaşa este o tânără cochetă, căreia îi place să fie în pas cu moda. De altfel, gimnasta şi mama ei ţin cont una de părerea celeilalte când vine vorba de vestimentaţie. “La capitolul haine, informaţiile circulă în dublu sens. Şi eu îi pot sugera anumite lucruri, dar şi ea îmi poate sugera sau mă poate corecta în acest sens”, ne-a declarat Roxana Izbaşa.
 
Sursa foto : http://www.libertatea.ro/typo3temp/pics/interviu-exclusiv-roxana-izbasa-sandra_edd35b13eb.jpg

Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
ACTUALITATE
 
Se cere un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: În România mor 4-5 persoane zilnic!

» 23 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
„Terapia durerii” a fost inclusă în drepturile pacienților

» 23 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Beneficiile acupuncturii asupra sănătății organismului

» 23 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Mare sărbătoare la Tulcea cu ocazia Floriilor, Paștelui și zilei de 1 Mai

» 23 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL DOLJ
 
La Craiova se desfășoară, până pe 15 mai, o campanie de ridicare a deșeurilor voluminoase

» 23 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL PRAHOVA
 
Investițiile în sistemul educațional, prioritate pentru primarul Alin Moldoveanu

» 22 Aprilie 2024 | Comentarii 0