Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Sport
 
GIMNASTICA
Adaugat: 15 Iunie 2013
Marian Dragulescu aruncă BOMBA: "Am făcut-o doar din ORGOLIU personal!"
 
     După ce s-a retras din activitatea de performanță, Marian Dragulescu și-a îndreptat pașii către lumea antrenoratului, preluând secția de gimnastică masculină a clubului Steaua, unde face o echipă excelentă cu Alin Jivan, fostul său coleg de lot național, și Ghiță Rotaru. 
     În luna februarie, Marian Dragulescu (32 de ani)  a devenit arbitru internațional de gimnastică și, deși a absolvit cu o notă foarte mare cursul inițiat de Federația Internațională, acesta spune că titulatura de antrenor este cea care îl face cu adevărat fericit. ">"A fost un examen foarte greu. Mă bucur că am absolvit cursul cu o notă foarte mare! Sunt sigur că mă voi descurca foarte bine la toate cele șase aparate, dar aparatul meu de suflet, unde mi-aș dori să arbitrez cel mai mult, este solul. La el am obținut și cele mai mari performanțe ca gimnast",  declara la acea vreme Dragulescu.
     Deși gimnastica masculină a rămas fără sportivul care a dat numele unui exercițiu cu grad ridicat de dificultate, multiplul campion mondial și european a devenit și antrenor de copii la Steaua, postură care îl face să fie concentrat și optimist: "Rolul de antrenor mă provoacă cel mai tare. În ciuda examenului greu pe care a trebuit să- l trec, totuși, rolul de arbitru este doar ceva extra. Am făcut-o mai mult din orgoliul personal și pentru a avea un CV mai bun", a declarat Dragulescu în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro.
    Marian este tatăl a doi copii, însă din cauza situației tensionate pe care a avut-o cu fosta  soție, Larisa, relația cu Richard și Beatrice nu este una apropiată. Lucrul cu copiii, în schimb, l-a făcut să realizeze cât de dificil și solicitant poate fi: "Chiar dacă nu este ușor, îmi place foarte mult să lucrez cu cei mici. Abia acum am înțeles că e nevoie de foarte multă răbdare cu ei. Ca să pot învăța copiii anumite elemente, am nevoie de foarte multă dăruire și răbdare", a declarat acesta.
     Pe plan personal, Marian se declară mulțumit. Cu Larisa, fosta nevastă,  a reușit după cinci ani de zile să ajungă la un numitor comun,  și de dragul celor doi copii au hotărât să pună capăt certurilor. Ba, mai mult, cei doi plănuiesc o vacanță în familie,  la mare, după ce anul școlar va fi încheiat.
     Împreună cu actuala soție, Corina,  Marian își construiește o casă. Încet, dar sigur, nu luxoasă,  dar călduroasă , ca pentru un cuplu fericit. Mai mult, odată cu mutarea în noua locuinţă, cei doi plănuiesc să facă un bebe: "Mai avem destul de mult de lucrat la casă. Va mai dura cam un an, doi până va fi terminată. Casa a fost pe bani, iar salariile sunt mici. Facem și noi puțin câte puțin, nu o putem face peste noapte. Muncim în sensul ăsta, punem bănuți la saltea. După ce ne vom muta, vom lua în calcul și un bebe", a completat fostul gimnast.
 
Sursa foto : http://patriotii.ro/wordpress/wp-content/uploads/2011/08/marian-dragulescu.jpg foto

Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
DECONCENTRATE
 
ANAF avertizează: Se trimit mesaje false și se cer informații despre facturile din sistemul e-Factura

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Eurodeputat: Solicităm aderarea completă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Curiozități și superstiții despre magnolii - florile feminității

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
În mai se inaugurează Muzeul Ivan Patzaichin și un traseu verde numit „Delta lui Ivan”

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL SALAJ
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0