Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Åžtiri È™i evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Sport
 
BOX
Adaugat: 29 Iunie 2013

Leonard Doroftei - Dacă avem ÅŸansă de un culoar bun, ne putem întoarce cu o medalie


     PreÅŸedintele FR de Box, Leonard Doroftei, a declarat pentru agenÅ£ia Agerpres că, dacă boxerii români vor avea puÅ£ină ÅŸansă la tragerea la sorÅ£i, pot urca pe podiumul Campionatelor Europene de la Minsk (1-9 iunie).
    ''Avem emoÅ£ii pentru sportivi, noi ne dorim ca ei să facă performanţă. S-a muncit cu ei, iar emoÅ£iile sunt constructive, te fac să fii mai concentrat la ce ai de făcut. Cristian Nistor a avut o formă extraordinară cu echipa Kazahstanului, a făcut meciuri bune, îl avem pe Bogdan Juratoni, care s-a antrenat din luna ianuarie, pe Răzvan Andreiana care este în formă. Avem copii buni, care dacă au ÅŸansă ÅŸi de un culoar bun s-ar putea întoarce ÅŸi cu o medalie'', a declarat Leonard Doroftei pentru Agerpres. 
    PreÅŸedintele FRB va ajunge la Minsk pe 7 iunie, înaintea semifinalelor competiÅ£iei continentale: ''Sperăm să mai prindem boxeri români în competiÅ£ie. Ne ducem pentru că avem nevoie de a vorbi cu oamenii, de a reînnoi legăturile cu alte ţări. 
    Lotul României care a plecat joi la Minsk este alcătuit din Ovidiu Berceanu (CSM ReÅŸiÅ£a) la 49 kg, Răzvan Andreiana (CS Dinamo) la 57 kg, Alexandru Cuciureanu (CSM Bacău 2010) la 60 kg, Orlando Chirvase (CSM Bacău) la 69 kg, Bogdan Juratoni (CS Dinamo) la 75 kg ÅŸi Nistor Mihai (CSM Bacău 2010) la +91 kg. PugiliÅŸtii sunt însoÅ£iÅ£i de Marian Simion, antrenor coordonator la seniori, ÅŸi Relu AuraÅŸ, antrenorul coordonator al tuturor loturilor naÅ£ionale, atât la masculin cât ÅŸi la feminin. 
    Meciurile se dispută pe durata a 3 reprize de câte 3 minute, cu câte un minut de pauză între ele. CompetiÅ£ia se desfăşoară la 10 categorii de greutate: 46kg, 49kg, 52kg, 56kg, 60kg, 64kg, 69kg, 75kg, 81kg, 91kg, 91+kg. 
    ''Ar fi absurd, ca după 3-4 luni de pregătire să mi se ceară un obiectiv. BăieÅ£ii au făcut pauză 2 ani, de când nu au mai participat la competiÅ£iile internaÅ£ionale, ÅŸi eu acum i-am adus în cea mai bună formă care se putea după câteva luni. Noi ne gândim la Jocurile Olimpice, nu avem obiectiv nici la CE ÅŸi nici la CM în acest an. Trebuie să formăm o echipă care să ne poată reprezenta cu succes la Olimpiadă'', a declarat înainte de plecare antrenorul Marian Simion. 
    În funcÅ£ie de rezultatele înregistrate la Europenele de la Minsk, FR de Box va alege ÅŸi strategia de viitor, mai ales că din toamnă va dispărea casca de protecÅ£ie la meciurile seniorilor. 
    ''Dacă nu vom obÅ£ine medalii, nu ÅŸtiu dacă vom putea menÅ£ine loturile în activitate. Avem mai multe variante, sunt mai multe exemple din alte ţări, vom încerca totul ca să facem performanţă. Asta ne interesează. Din toamnă dispar casca, maioul, vom avea meciuri profesioniste, iar toÅ£i cei afiliaÅ£i la AIBA vor putea boxa ÅŸi la Olimpiadă, pot face ÅŸi bani ÅŸi performanţă. Vom organiza ÅŸi la noi câteva gale, să câÅŸtige ÅŸi copiii noÅŸtri bani, să nu-i mai Å£inem pe sportivi în cantonamente. Nu ne plângem, dar trebuie să facem faţă prezentului'', a declarat Leonard Doroftei. AGERPRES

Sursa foto : http://www.agerpres.ro/media/images/2013-05/05311641-843565108.jpg


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Roman (PNL), atac dur la adresa PSD: Aceleași amenințări, șantaj, mizerie!

» 25 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Ministerul Muncii: Se pot angaja și plăti legal persoane pentru munci casnice

» 24 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
BEAUTY
 
Obiceiuri banale care te îmbătrânesc fără să îți dai seama

» 25 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Cabana Negoiu, prima cabană montană construită în România
SIBIU
» 25 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL DOLJ
 
La Craiova se desfășoară, până pe 15 mai, o campanie de ridicare a deșeurilor voluminoase

» 23 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL PRAHOVA
 
Investițiile în sistemul educațional, prioritate pentru primarul Alin Moldoveanu

» 22 Aprilie 2024 | Comentarii 0