Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Administratie
 
STIRI JUDETUL PRAHOVA
Adaugat: 18 Martie 2024    Actualizat: 18 Martie 2024

        Presa locală din Municipiul Câmpina a relatat un caz cel puțin uimitor cu privire la Piața Centrală a orașului, mai exact, referitor la un raport întocmit de viceprimarul Liviu Dumitrache. După analizarea documentului, mai mulți consilieri locali au afirmat că „raportul este un fals” și că pentru prejudiciile create de fostul șef al Pieței, Marian Nistor, ar trebui să se acționeze „poate chiar și penal”. 

 

Citiți mai jos, integral, materialul realizat, cu dovezi, de campinaph.ro.

 

        „Discuții aprinse la ultima ședință ordinară a Consiliului Local Câmpina, atunci când consilierii au dezbătut un raport al viceprimarului Liviu Dumitrache, privind analiza și rezolvarea mai multor probleme descoperite la Piața Centrală. Chiar dacă raportul viceprimarului a încercat să fie cât mai blând cu putință cu Marian Nistor, fostul director al pieței, totuși consilierii atenți au `citit printre rânduri` și au pus o serie de întrebări pertinente și au formulat concluzii bazate pe documente oficiale. 

 

        ``Domnule viceprimar, raportul ăsta e un fals, nu e complet. Nu ați precizat nimic de prejudiciul creat de domnul Nistor, care clar a fost prejudiciu, așa cum a stabilit ANAF. Vreau să vă aduc aminte: cu mare tam-tam domnul Nistor și-a prezentat raportul de activitate, în fiecare an. Înseamnă că toate rapoartele de activitate prezentate de Marian Nistor în Consiliul Local au fost false! Ce facem cu prejudiciul, cu banii, cu sumele pe care le-a impus ANAF pentru că domnul Nistor nu a plătit dările la stat?! Eu consider că rapoartele de activitate ale domnului Nistor sunt false! Văd o grămadă de probleme, el ne prezintă numai vis și armonie. Nu vă mai aduceți aminte?!`` a spus consilierul Florin Marcu. 

 

        De asemenea, consilierul Liviu Briciu a ținut să-i întrebe pe consilierii PSD, parte din PMP și pe viceprimar dacă au ceva de spus acum, în fața acestor realități, după ce ani la rând l-au protejat pe Marian Nistor și i-au ținut partea în ședințele Consiliului. Dinspre consilierii PSD și ceilalți vizați… liniște! De asemenea, consilierul local Roxana Gheorghe a solicitat tragerea la răspundere, inclusiv penală dacă este cazul, a celui care se face vinovat de, spre exemplu, faptul că ocupanții boxelor din Piața Centrală nu au plătit energia electrică până în iunie 2023, aceasta fiind suportată din subvenția acordată de la bugetul local Serviciului Piață condus la momentul respectiv de Marian Nistor. ``Dar ce se întâmplă cu energia electrică pe care au consumat-o chiriașii boxelor înainte de iunie 2023. Suma aceea a fost achitată de Piața Centrală din banii de la bugetul local, adică din banii tuturor! Cum recuperăm acei bani? Ar trebui să acționăm în acest sens, poate chiar și penal`` a subliniat consilierul Roxana Gheorghe. 

        Nu uitați că Marian Nistor este cel care a înființat și care conduce Asociația `Pentru Câmpina`, dar asupra asociațiilor și entităților care se opun atragerii fondurilor europene și dezvoltării Câmpinei, vom mai scrie că sunt lucruri importante”. 

 

 

Te-ar putea interesa: ANPC anunță controale serioase la produsele de post, comercializate în Postul Paștelui!

 

 

Ne poți urmări pe Facebook sau poți descărca aplicația gratuit și te anunțăm noi când apare ceva nou!

 

 

Sursa foto: campinatv.ro


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0