Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Lifestyle
 
SOSURI/ GARNITURI
Adaugat: 23 Mai 2013    Actualizat: 22 Iulie 2013

Sos Bechamel

 

Ingrediente Necesare:
- un pachet unt
- 3 linguri de faina
- 500 ml lapte
- 50 gr parmezan
- nucsoara
- sare
- piper

Mod de preparare: 

Asa cum te-ai obisnuit, este foarte usor sa dai mancarurilor tale un gust cu totul si cu totul deosebit prin simpla adaugare a sosului potrivit. Si crede-ma, acest sos Bechamel va fi sosul potrivit pentru multe dintre preparatele tale. Iata cum se prepara: untul va trebui sa il topesti intr-o tigaie la foc mediu, adaugand apoi faina, treptat, in timp ce amesteci in continuu in sos. Cand ai terminat de incorporat toata faina si te-ai asigurat ca nu s-au format cocoloase, poti turna laptele, de asemenea, treptat. Adauga apoi parmezanul ras si condimenteaza sosul cu un varf  de cutit de nucsoara, sare si piper. Asta este tot. Nu e asa ca a fost usor? Acum nu iti mai ramane decat sa te bucuri de portia ta de mancare cu un delicios sos Bechamel.

Sursa foto: divahair.ro


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0