Sos Bechamel
Ingrediente Necesare:
- un pachet unt
- 3 linguri de faina
- 500 ml lapte
- 50 gr parmezan
- nucsoara
- sare
- piper
Mod de preparare:
Asa cum te-ai obisnuit, este foarte usor sa dai mancarurilor tale un gust cu totul si cu totul deosebit prin simpla adaugare a sosului potrivit. Si crede-ma, acest sos Bechamel va fi sosul potrivit pentru multe dintre preparatele tale. Iata cum se prepara: untul va trebui sa il topesti intr-o tigaie la foc mediu, adaugand apoi faina, treptat, in timp ce amesteci in continuu in sos. Cand ai terminat de incorporat toata faina si te-ai asigurat ca nu s-au format cocoloase, poti turna laptele, de asemenea, treptat. Adauga apoi parmezanul ras si condimenteaza sosul cu un varf de cutit de nucsoara, sare si piper. Asta este tot. Nu e asa ca a fost usor? Acum nu iti mai ramane decat sa te bucuri de portia ta de mancare cu un delicios sos Bechamel.
Sursa foto: divahair.ro