Îmbunătățește textura și gustul preparatelor pe bază de carne de pui și vei obține o masă pe placul tuturor. Ține cont de aceste secrete dacă vrei ca puiul tău să aibă o crustă savuroasă, iar interiorul să fie delicios și fraged.
Uleiul trebuie să fie suficient de fierbinte
Înainte să pui carnea la prăjit trebuie să te asiguri că uleiul este suficient de fierbinte. În acest fel, căldura uleiului va transforma sucurile puiului în aburi, iar carnea se va găti numai bine. Trebuie să știi că uleiul nu intră în carne, doar rumenește stratul de la suprafață și dă savoare și textură ciocănelelor, aripioarelor sau pulpelor, oricărei parte a puiului.
Trucuri pentru a prăji corect carnea de pui:
Citește și: Ce să bei la prima oră a dimineții pentru a avea o piele tânără și frumoasă!
Urmărește-ne pe Facebook dacă ți-a plăcut articolul. Dă Like paginii noastre pentru a afla mai multe noutăți sau descarcă aplicația gratuit din Google Play!
Sursa foto: https://laprovincia.ro/retete/aripioare-de-pui/