Intră în lumea tradițiilor și a ideilor originale pregătind un desert care are la bază un ingredient cheie: cafeaua. Poți adăuga o notă unică mesei de sărbătoare cu acest desert simplu și rapid, dar pe gustul tuturor.
Panettone cu Zabaglione de cafea
Ai nevoie de:
Cum se prepară?
Albușurile se separă de gălbenușuri și se pun într-o cratiță împreună cu zahărul, apoi se adaugă cafeaua și lichiorul. Se amestecă bine cu un tel și se bate crema zabaglione într-un bain-marie până când amestecul devine moale și își dublează volumul. Se taie feliile de penttone și se prăjesc puțin pe ambele părți. Așează un strat de zabaglione pe farfurie și o cupă de înghețată deasupra. Pune restul de felii de panettone lângă acesta, se decorează cu fructe de pădure și se presară zahăr pudră pe deasupra.
Renumitul cozonac Panettone, în traducere - pâine mare, este alegerea perfectă pentru a te bucura de cele mai simple plăceri ale vieții, alături de cei dragi, la masă, bucurându-vă de momentele frumoase împreună. Panettone-le transformat în această rețetă specială, îi va surprinde plăcut și pe cei mai mofturoși oaspeți.
Sursa foto: ://www.lavazza.com/en/magazine/inspiring-cooking/cook-it-right/panettone.html