Folosește aceste metode simple de ambalare a alimentelor, indiferent că vrei să le ți în dulapul de bucătărie sau să le păstrezi la rece, în frigider.
Spre exemplu pâinea, produsele din aluat uscat, biscuiții sau covrigeii se păstrează cel mai bine în pungi. Legumele sau fructele congelate se pot lăsa în ambalajul în care le cumperi, chiar dacă l-ai desfăcut și ai folosit o parte din ele.
Este indicat ca pâinea să fie cumpărată deja ambalată în pungi, deoarece este atinsă de cât mai puțină lume. După ce este coaptă, ea este automat feliată și pusă în pungi curate. Poți să o păstrezi în ambalajul ei original dacă o consumi în maximum 3 zile, dacă nu, ține-o la frigider sau la congelator, dar tot în pungă.
Pastele le păstrezi cel mai bine în pungi. Cele de calitate vin în cutii de carton, un beneficiu destul de mare, având în vedere că sunt biodegradabile. Dacă nu ai folosit toată cutia odată, pune pastele rămase într-o pungă, răsucește-o și fă-i un nod; aerul rămas înăuntru le va menține proaspete pentru o perioadă destul de lungă.
Te-ar putea interesa: Strugurii, singurele fructe ce pot fi mâncate singure, zile la rând, fără să creeze carențe!
Ne poți urmări pe Facebook sau poți descărca aplicația gratuit și te anunțăm noi când apare ceva nou!
Sursa foto: https://vacuum-bags.ro/utilizare/alimentare/ambalare-alimente-congelate/