Marți a fost adoptată în Parlament legea care prevede creșterea impozitelor pe locuințe, mașini, câștigurile de ...
Un medic cunoscut atrage atenția că spitalele din țara noastră testează prea puțin în vederea depistării HIV, ia...
Anunț de angajare: Manichiurist / Tehnician Unghii Fabrica de Unghii by Andreea Behruz, un salon de manichiură exclus...
Se angajează Lucrător comercial/ Casier Shop&Go
Simona Halep (nascuta la data de 27 septembrie 1991, Constanța) este o jucătoare de tenis română, aflată actualment...
Adrian Ungur este un jucător de tenis român, jucător în circuitul ATP Challenger Tour, È™i component al echipei RomÃ...
Răzvan Sabău este un jucător de tenis român, jucător în circuitul ITF Futures.
Mușcatele au nevoie de o îngrijire ceva mai specială pentru a rezista cât mai bine pe timpul iernii.
Există alimente care reduc sau anulează eficacitatea medicamentelor, dar care pot duce și la reacții toxice.
Fursecurile amaretti se prepară rapid, sunt delicioase È™i se topesc în gură, iar pe lângă asta pot fi păstrate în pungi, borcănaÈ™e sau cutii cu capac timp de o săptămână, deci nu trebuie să te agiÈ›i să le pregăteÈ™ti odată cu restul preparatelor de Crăciun.
Iată de ce ai nevoie pentru a prepara cele mai îndrăgite fursecuri în Italia:
- 220 grame de făină de migdale;
- albușul de la 2 ouă;
- 200 grame de zahăr tos alb, zahăr brun sau zahăr pudră;
- coaja de la o lămâie, răzuită fin.
Cum prepari: Într-un castron pune făina, zahărul È™i coaja de lămâie È™i amestecă bine. AlbuÈ™urile se bat spumă tare cu puÈ›ină sare după care se toarnă peste amestecul uscat È™i se omogenizează bine. Din aluatul obÈ›inut, formează bile mici cu mâna sau cu o lingură pentru îngheÈ›ată. Dacă se lipeÈ™te prea tare, acoperă palmele cu puÈ›in zahăr pudră.
Pune biluÈ›ele pe o tavă cu hârtie de copt, acoperă cu folie alimentară È™i dă la frigider o oră. După ce le-ai scos din frigider, dă-le prin zahăr pudră, aplatizează puÈ›in È™i pune-le în tava cu hârtie de copt. Bagă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius È™i lasă să se coacă 15-18 minute, până se fac aurii. Când le scoÈ›i din cuptor È›i se vor părea moi, dar odată ce se răcesc se vor întări puÈ›in, deci nu le coace mai mult.
Te-ar putea interesa: Cum să folosești corect uleiul de macadamia pentru păr!
Ne poÈ›i urmări pe Facebook sau poÈ›i descărca aplicaÈ›ia gratuit È™i te anunțăm noi când apare ceva nou!
Sursa foto: https://catine.ro/fursecuri-cu-ciocolata-sau-chocolate-crinkles-57668.html