Iaurtul gras are mai puțin zahăr
Studiile au arătat că produsele lactate cu mai multe grăsimi au un efect de protecție împotriva bolilor cardiovasculare, dar reduc și riscul de diabet. În iaurtul slab se adaugă zahăr pentru a-i potența gustul, având în vedere că nu conține grăsimi la fel ca iaurtul normal.
Nu crește glicemia
Multe tipuri de iaurt, în special cele cu fructe sau diferite arome, duc la creșterea indicelui glicemic, iar ulterior la apariția poftelor alimentare. În loc să consumi un iaurt cu fructe din comerț, ia un iaurt simplu și adaugă în el fructe, puțină miere sau nuci. Chiar dacă și iaurtul simplu gras conține zahăr, este într-o cantitate mult mai mică, iar din cauză că zahărul din produsele lactate consumate durează mai mult să se absoarbă, vei avea o senzație de sațietate pentru mai mult timp.
Are un gust mai bun
Universitatea Stanford a realizat un studiu și a descoperit că facem alegeri alimentare în funcție de gustul produselor pe care le mâncăm. Iaurtul gras este bogat în nutrienți, gustos și versatil; poate fi consumat ca atare sau în diverse rețete pentru a da o textură cremoasă și un plus de proteine.
Citește și: Cum să porți o rochie slip de satin în 5 feluri diferite!
Urmărește-ne pe Facebook dacă ți-a plăcut articolul. Dă Like paginii noastre pentru a afla mai multe noutăți sau descarcă aplicația gratuit din Google Play!
Sursa foto: https://cookpad.com/ru/recipes/12775400-domashnii-ioghurt-na-smietanie