Pentru cei mai mulți dintre noi cafeaua este nelipsită dimineața, ea ne oferă energie și în plus conține și antioxidanți esențiali. Însă, în combinație cu ulei de cocos, cafea capătă nu doar un gust mai bun, ci vine cu mult mai multe beneficii pentru organism.
Iată de ce să consumi cafea cu ulei de cocos dimineața:
1. Te ajută la slăbit
Uleiul de cocos contribuie la senzația de sațietate și, în plus, stimulează metabolismul. Astfel, dacă îl adaugi în cafea, te va ajuta să scapi de kilogramele în plus.
2. Întărește imunitatea
Este cunoscut faptul că uleiul de cocos are proprietăți antibacteriene, antivirale și antifungice, deci ne protejează de tot felul de afecțiuni. Mai mult, el contribuie la absorbția vitaminelor liposolubile A, D, E, K și a compușilor antioxidanți.
3. Stimulează creierul
Consumul de ulei de cocos este alternativa la glucoza solicitată de creier.
4. Oferă energie
Din cauza conținutului de trigliceride cu lanț mediu, care sunt transportate la ficat și folosite pentru o sursă rapidă de energie, uleiul de cocos îți oferă vitalitate. Adăugat în cafea, el va spori efectele ei.
Te-ar putea interesa: Rețetă rapidă de supă de linte!
Ne poți urmări pe Facebook sau poți descărca aplicația gratuit și te anunțăm noi când apare ceva nou!
Sursa foto: https://catine.ro/uleiul-de-cocos-in-cafea-beneficii-si-contraindicatii-123630.html