Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Lifestyle
 
FASHION BARBATI
Adaugat: 26 Noiembrie 2014    Actualizat: 26 Noiembrie 2014
 
StangaStanga
DreaptaDreapta

    Bărbații iubesc cămășile, nu-i așa? Și iarna nu e tocmai un anotimp bun pentru ele, căci frigul ne duce mai degrabă către pulovere groase și confotabile. Ei bine, nu-i chiar așa. Branduri ca Sprezzatura și Americana ne dovedesc atemporalitatea lor și cum există cămăși ideale de purtat și în sezonul rece. Există multe modele care merg bine cu paltoane groase și elegante și suficiente bune de asortat la un constum elegant. Două dintre ele însă domină sezonul toamnă iarnă și sunt și ușor mai neobișnuite, așa că despre ele vom vorbi astăzi: cămașa din denim și cea înflorată.

      O parte esențială a oricărei garderoba bine întreținute e versatilitatea- mai precis, cum pot piesele tale să fie bune de purtat atât la evenimente casual, cât și formale. Așa, nu doar îți mărești opțiunile de purtare ale ținutei, dar, de asemenea, te ajuta la mentinerea cheltuielilor la un nivel minim.

     Opțiuni de cămăși cheie din acest sezon, din fericire, sunt exact așa. Bune de purtat la orice ocazie.

     Cămăși la modă în sezonul toamnă-iarnă 2014: Cămașa din Denim

     Denimul, în toate formele, și-a cimentat, pe bună dreptate, locul în hainele pentru bărbați. Domină în prezent industria de modă masculină, iar materialul a fost extrem de important în cadrul colecțiilor de toamnă iarnă 2014- știm cu toții că denimul este mult mai mult decât o tendință trecătoare.
     Deși de obicei este considerat un material casual, în ultimii ani, piesele din denim au trecut treptat în partea inteligentă a dulapurilor noastre. Blugii slim sunt acum în mod regulatasociate cu blazere, în timp ce jacheta din denim a devenit o alternativă viabilă la stilurile formale de ținute pentru birou.
     Camasa din denim a înregistrat și recent o crestere notabila in popularitate, cu mulți bărbați care o preferă în garderobă, datorită versatilității sale.
     Nu mai caracterizează astăzi doar salopetele sau îmbrăcămintea de lucră, această opțiune masculină fiind purtată de bărbații cool din întreaga lume. De fapt, astăzi, ești poți la fel de des să o vezi asortată la un un costum și cravată ca orice combinație normală bună de purtat.
     Cu toate acestea, în scopul de a obține cât mai mult de la cămașa din denim, aveți nevoie să știți cum o alegeți. Alegeți una cu tăieturi elegante, cu versiuni cu butoanne, în tonuri de albastru si indigo pentru cele mai bune rezultate – aceste cămăși pot fi folosită cu ușurință la ținute diferită, aducând o atingere tradițional inteligente în ansambluri casual.

     Cum folosești aceeași cămășă din denim atât în ținute casual, cât și formale.
     Mai întâi, de toate ideile preconcepute care susțin că, atunci când alegi o piesă din denim, nu trebuie să o asortezi la o alta din aceeași material. Tehnica dublu denim a devenit o tehnica de styling pe care toți oamenii ar trebui să o aibă în repertoriul lor.
     O poți purta cizme Chelsea sau teneși și un pardesiu în culoarea bej cămilă, care se poartă mult anul acesta si nimeni nu va pune sub semnul întrebării decizia ta.

     Cum asortezi cămașa din denim la ținutele office:
     Începeți prin combinarea cu un costum in trend, din materialul cheie din acest sezon: flanelul gri și cu cravată tricotată – o versiune visinie merge completată cu un tricou simplu, atât în culoare și textură.
     Merge perfect cu niște pantofi ascuțiți negri Derby.

     Cămăși la modă în sezonul toamnă-iarnă 2014: CĂMĂȘILE CU MOTIV FLORAL

     Printul floral este o tendință de primavara / vara de obicei. Deși e un fel de clișeu, este o explozie previzibilă de flori si culori a completa anunțând noului sezon, atât în natură și modă. Însă nu merge doar vara, iar toamna nu mai reprezintă, pentru designeri, începutul unui sezon de zile și nopți cu haine negre și gri.
     Poți numi noul trend răspunsul modei la încălzirea globală, dar in aceste zile nu contează ce anotimp este, atâta timp cât faci o declarație.
     Și, iarna asta, prin flori poți s-o faci.
     Brandul Burberry Prorsum a explorat lumea pictorilor Ben Nicholson, Christopher Wood, Lucian Freud și Duncan Grant. Frunze stilizate au fost luate de designeri de pe pereții dormitorului lui Oscar Wilde și au fost aplicate pe orice, de la tricouri, la haine la accesorii. Și mai ales la cămăși.
      Influențat de lucrările acestor artiști și de stilul lor, și Bloomsbury a prezentat piese pictate manual în modelele grafice.
       Alti designeri britanici, cum ar fi Casely-Hayford a pus pe pulovere texturate flori supradimensionate, tropicale, în culori primare indraznete, în timp ce Christopher Shannon a mers pe treninguri și tricouri imprimate cu margarede.
     Camasi inflorate au prezentat si Oliver Spencer și Richard Nicoll, inclusiv două exemple superbe în cadrul colecțiilor lor, care ar fi perfect pentru trecerea de la vara la toamna, dar si spre iarna.

       

sursa foto: https://static.b-mall.ro/cs-galleries/5/8/1/6/581661/1121490/main.jpg, https://barbatilamoda.files.wordpress.com/2013/08/screen-shot-2011-09-06-at-5-39-21-pm-582x272.jpg, Casely-Hayford, http://fashion365.ro/wp-content/uploads/2014/11/ce-camasi-se-poarta-iarna-2014-denim.jpg, http://static.zara.net/photos//2014/I/0/2/p/6394/300/406/2/w/1920/6394300406_1_1_1.jpg?ts=1404928054760, http://blog.superjeans.ro/wp-content/uploads/2012/10/costum-maro-deschis-cu-camasa-din-denim-si-cravata.jpeg, http://fashion365.ro/wp-content/uploads/2014/11/ce-camasi-se-poarta-camasi-inflorate.jpg, http://www.curademiere.ro/wp-content/uploads/2014/08/moda-toamna-iarna-2014-2015.jpg, http://www.mujer.ro/images/stories/galerii/Moda-Barbati-Toamna-Iarna-2014-2015-Burberry-Prorsum/moda-barbati-toamna-iarna-2014-2015-burberry-prorsum-7.jpg, http://fashion365.ro/wp-content/uploads/2014/09/camasa-inflorata-ce-se-poarta-in-2014-barbati.png,http://cdnb.lystit.com/photos/5528-2014/03/07/oliver-spencer-floral-cotton-new-york-special-shirt-product-1-18226447-0-036570186-normal_large_flex.jpeg,http://eqview.com/wp-content/uploads/2014/10/Richard-Nicoll-28.jpg,


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Cum să îți pregătești corect grădina la început de primăvară
Primăvara este anotimpul reînnoirii, deci momentul perfect să îți...
 
Rutina după duș pentru o piele mereu catifelată
După duș este esențial ca pielea să primească îngrijirea de care...
 
Trei sfaturi simple pentru a reduce consumul de carbohidrați
Reducerea consumului de carbohidrați este o prioritate pentru cei car...
 
Varza, beneficii uimitoare pentru sănătate
Varza este bogată în vitamina C, fibre și vitamina K. Iată ce bene...
 
Alimente și băuturi care usucă pielea
Principala cauză a problemelor de piele este dieta necorespunzătoare...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
ANAF avertizează: Se trimit mesaje false și se cer informații despre facturile din sistemul e-Factura

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Eurodeputat: Solicităm aderarea completă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Curiozități și superstiții despre magnolii - florile feminității

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
În mai se inaugurează Muzeul Ivan Patzaichin și un traseu verde numit „Delta lui Ivan”

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL SALAJ
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0