Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Lifestyle
 
SOSURI/ GARNITURI
Adaugat: 23 Mai 2013    Actualizat: 22 Iulie 2013

Sos tartar

 

Ingrediente: 
- 4-5 castraveciori murati
- 200 gr maioneza
- 100 gr smantana
- o lingura de otet
- patrunjel proaspat tocat
- o lingura de arpagic proaspat
- o lingura de tarhon tocat
- sare, piper

Preparare:

Castraveciorii murati trebuie sa ii tai in cubulete mici si sa ii amesteci cu maioneza. Dupa ce ai amestecat foarte bine, incepi sa torni smantana si continua sa amesteci pana cand aceasta este incorporata in totalitate. Adauga otetul, arpagicul si tarhonul si amesteca in continuare. Gusta putin din sosul tartar pentru a iti da seama cum anume sa potrivesti gustul de sare si piper. 

La sfarsit, presara deasupra putin patrunjel tocat, pentru aroma si, de ce nu, aspect. Acopera bolul in care ai preparat sosul si da-l la frigider pana ce se raceste bine. Acum poti sa te bucuri de o bunatate de sos tartar alaturi de multe alte bucate delicioase pe care le-ai pregatit chiar tu!

Sursa foto: divahair.ro


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0