Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Administratie
 
STIRI JUDETUL PRAHOVA
Adaugat: 10 Octombrie 2019    Actualizat: 10 Octombrie 2019

        Municipiul Ploiești s-a confruntat, cu ceva timp în urmă, cu o problemă de salubritate, semnalată de foarte multe ori de locuitori. În urma unor măsuri luate de administrația locală, printre care demararea unor campanii de curățenie în diferite zone ale municipiului precum și verificarea activității firmei de salubritate chiar de către primar, aspectul orașului a început să se îmbunătățească.

 

        Recent, liberalul Adrian Dobre, edilul Ploieștiului, a ieșit pe teren pentru a controla dacă SGU (Servicii de Gospodărie Urbană Ploiești) și Rosal (firma care se ocupă de ridicarea deșeurilor), își îndeplinesc obligațiile așa cum trebuie. Primarul a fost să verifice în zona de nord a municipiului, mai exact în cartierele Cameliei și Rapsodiei, zonele verzi din jurul blocurilor, locurile de joacă, spațiile de depozitare a gunoiului, etc. Adrian Dobre a solicitat igienizarea platformelor de gunoi, ridicarea urgentă a deșeurilor vegetale și a făcut apel către locuitori să contribuie activ la menținerea unui oraș curat. 

 

        „Revin cu rugămintea către dumneavoastră, ca împreună, să împiedicăm aruncatul gunoiului la întâmplare și să încercăm să menținem curățenia în orașul nostru. Ieri (n.r. marți) și astăzi după-amiază, am fost în zona de nord să verific activitatea SGU și Rosal. Am solicitat igienizarea platformelor de gunou, a zonelor din jurul lor și ridicarea deșeurilor vegetale. Am reușit să redresăm, într-o oarecare măsură, situația salubrității, mai avem mult de muncă, dar pentru a avea un oraș curat, așa cum ne dorim cu toții, este nevoie și de ajutorul și implicarea dumneavoastră. Vă reamintesc că abandonarea deșeurilor menajere se sancționează cu amenzi între 500-2.000 lei pentru persoane fizice și 1.000-2.500 lei pentru persoane juridice. Pentru sesizări, vă rog să apelați Poliția Locală: 0244-954. Vom continua acțiunile până vom avea un oraș curat” a declarat edilul miercuri.

 

 


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0